Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המצבר של הרכב שבק חיים.

מדובר במזדה 6 מנוע 2300 (2003)

כיום יש לי מצבר של שנפ 65A

כידוע 65A קצת יקר - האים יש בעייה לשים 60A (ראיתי ב500 שקל)?

מה החסרונות?

פורסם

מצבר 60 אמפר של אחד ממותגי VARTA אפשר למצוא גם ב 400 ש"ח.

http://www.mazberim.co.il/

מצבר קטן יותר, כנראה, יחזיק מעמד קצת פחות זמן.

במיקרה שלך ההבדל בין שני המצברים לא גדול.

ברכב שלי צריך להתקין מצבר 72 אמפר.

קניתי את הרכב מליסינג, וכבר היה עליו מצבר 58 אמפר משנת 2008.

את המצבר הלא מתאים וחלש מדי החלפתי לפני חודש, 4 שנים הוא החזיק מעמד.

הבחור שהחליף לי את המצבר לא האמין למראה עיניו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כרגע יש לי VOLTA 65A שנקנה לפני שנתיים וחצי. :-(

נפלתי על מצבר דפוק ... למרות שאני חושב שהוא מת בגלל שהרכב לא נוסע הרבה. מידי פעם הוא אפילו עומד מיספר ימים ללא הנעה.

דרך אגב, הקישור ששלחת זה המלצה מנסיון אישי או רק להשוואת מחירים - יש לך ניסיון אם האיציק הזה?

פורסם

כידוע, מצבר נגמר ברגע הכי לא מתאים...:lol:

לפני חודש אשתי נתקעה עם הרכב ברמת השרון.

התקשרתי לאיציק והובטח מצבר עד למקום תוך 40 דקות.

אחרי 25 דקות השליח\מתקין כבר היה עם המצבר ליד הרכב.

הוחלף מצבר לחדש, 70 אמפר מבית VARTA בעלות של 600 ש"ח (50 ש"ח שירות עד הבית) ואחריות לשנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנתיים וחצי זה סביר לגמרי למצבר.

אורך חיי המצבר מושפע מאוד מהרבה גורמים (מיקום בתא המנוע [עניין של התחממות המצבר עקב חום המנוע וסירקולציה וחוסר איוורור מספק], מתח טעינה, נסיעות קצרות או חניה ממושכת [מה שגורם לפריקה חלקית של המצבר], פריקה מלאה של המצבר [מצבר לרכב, מהסוג מהקובל והנפוץ, אינו מיועד לפריקה עמוקה והיא חייב להישאר מלא קרוב למקסימום] וכד').

בפוסט הראשון רשמת שיש לך מצבר שנפ ובפוסט השני רשמת VOLTA. בכל מקרה, אף אחד מהם אינו מצטיין באורך חיים מופלג (במיוחד בשנים האחרונות, בעבר היה לשנפ מוניטין טוב יותר).

מאחר ורשמת שמדובר ברכב מודל 2003 (10 שנים על הכביש), לייתר בטחון תמיד טוב לבדוק שמתח הטעינה תקין (זהה בהשוואה בין הקטבים על המצבר לבין האלטרנטור עצמו) ואין שום דבר אחר שפורק את המצבר בחניה ממושכת (זליגת זרם וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
כידוע, מצבר נגמר ברגע הכי לא מתאים...:lol:

לפני חודש אשתי נתקעה עם הרכב ברמת השרון.

התקשרתי לאיציק והובטח מצבר עד למקום תוך 40 דקות.

אחרי 25 דקות השליח\מתקין כבר היה עם המצבר ליד הרכב.

הוחלף מצבר לחדש, 70 אמפר מבית VARTA בעלות של 600 ש"ח (50 ש"ח שירות עד הבית) ואחריות לשנה.

מיהו "איציק" ? נשמע שכדאי שיהיה לי את המספר.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

• תוכן חדש...