Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 530 2008 0-100

raz2000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבא שלי הייתי 528 שנת 2008 - עם צמיגים איכותיים, S בגיר וה-DTC מנותק הצלחתי להוציא 7.8 עם אפלקצייה יעודית לאייפון (מי יודע כמה זה באמת מדוייק...)

בכל מקרה,

אני משער ש-530 יכולה לעשות גם 7.5 בתנאים אופטימליים בכביש.

על אף האמור לעיל - שלא תצפו להגיע לנתוני יצרן בכביש... זה בדרך כלל לא קורה.

להלן כתבה של אוטו בנושא 'הצהרות מול מציאות 0-100'

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-27101-100-0-%D7%94%D7%A6%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA.aspx

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על סמך מה החלטת ? בדקת ? מדדת ? (מדובר על החדשה עם 170 כ"ס אם לא היה ברור).

מדדתי כמה פעמים, כולם היו פחות מ-9 שניות, ממוצע 8.5 עם סטיות של 0.2 לכאן או לשם.

מכיוון שאתה עושה הרבה מדידות כאלה,יש מצב תעלה את אחת המדידות האלה ל YOUTUBE ?

יש לי כמה וכמה פוקוס 2.0 בצי.

והייתה רק אחת שהצליחה להצמד ל 9.3 שניות,האצ'בק.

פורסם

אצלי בגיר DSG7, אין שום הבדל בפתיחה בין D ל S. ההבדל בין המצבים הוא בכוח, בכל מצב נתון בנסיעה רגילה

כדי שזה יהיה יותר ברור, אם יצאת מעמידה בלחיצה נורמלית על הגז, מהשניה-שתיים הראשונות, ב S יהיה תמיד יותר כוח מב D.

בלחיצה עד הסוף על הגז, לא יהיה שום הבדל. שניהם ימשכו עד הקו האדום ויחליפו הילוך.

פורסם

אנשים חושבים שב-S האוטו מוציא יותר כ"ס, מצחיק כל פעם מחדש :lol:

לפני כמה שנים יצא לי לנסוע כחודש כמעט על בסיס יומי ב-530I של חבר של דוד שלי עם 272 כ"ס אם אני לא טועה.

כאחד שנסע על רכבים מאוד מהירים, מנסיון, זה אוטו חזק, אולי יש לכם תקלה ברכב, תבקשו שיחברו לכם מחשב בקמור לסרוק תקלות.

אני לא מדדתי אבל החבר טען בזמנו שהרכב יורד מ-8 שניות למאה עם 4 אנשים באוטו (4 קווקאזים 2X2 בדרך חזור מהמכון כושר..)

יש לך את הדגם של ה-272 כ"ס או פחות? כי אני זוכר שהיה ל-BMW הזאת בשנים הראשונות איזה 30 כ"ס פחות..

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ברככבים עם תיבה אוט' עם ממיר מומנט, הממיר כמעט ומנותק לגמרה בזמן עצירה מוחלטת במצב D.

מצב S אינו מנתק לגמרה את הממיר מומנט ועל כן תגובת האוטו להאצה ראשונית תיהיה חדה יותר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...