Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו לאנוס 98 עם 120K ק"מ ושמתי לב שבזמן האחרון בתחילת נסיעה הדוושה של הברקס הולכת טוב רכה ועם רגש ,ואחרי רבע שעה נסיעה איך שאני נוגע בה ישר האוטו מתחיל בבלימה בלי משחק של מ"מ אפילו ואם אני נגיד עוצר במקום עוזב את הברקס נותן לאוטו לזוז טיפה על הילוך D ומכניס לניוטרל מרגישים איך האוטו בולם,ממש ברור שהברקסים הקידמיים תפוסים,שמתי לב שאם תוך כדי הנסיעה אני נותן דפיקות קטנטנות על הדוושת ברקס ברמה כזאת שהרכב בכלל לא בולם אפילו אז זה משחרר אותם קצת.

השאלה שלי אם זו אכן בעיה בקאליפרים ומצריך שיפוץ שלהם ובמידה וכן כמה עולה שיפוץ כזה ואיפה יש באזור חיפה? במידה וזו לא עבודה שאפשר לעשות לבד למישהו שמבין ויש את כל הכלים.

תודה מראש לעונים

פורסם

שיפוץ קאליפרים זה לרוב החלפת גומיות וניקוי חלודה. אם חלודה קשה בבוכנה אז מחליפים אותה. לדעתי מחיר החל מכמה מאות שקלים אם זאת באמת הבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בהחלט. אתה צריך לברר מקט אם תרצה להזמין לבד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...