Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה טיפשות נכתבה כאן בתרד אחד, זה פשוט מדהים.

האחר מתקין מגבר של 1.5KW, על אלטרנטור 46 אמפר, ואומר שהמגבר חלש.

השני אומר לו שהוא ציפה לתוצאה יותר גרועה(כמה גרוע עוד יכול להיות)

אח"כ המתח יורד ל9V, אבל העיקר שממליצים לו לשדרג את המגבר למשהו יותר חזק:shock:.

אם כל הכבוד לDC AUDIO, השטויות שנכתבות פה גובלות בטפשות.

ממתי סאן-דאון 1500 נהיה מגבר חלשלוש? הוא מסוגל לספק כ2000 וואט RMS ב1 אוהם עם תשתית ראויה.

טוב שלא הצעתם לו לשדרג לDC 2.0K, (שהוא זהה לסאן-דאון 1500 רק בגרסא הראשונה..:roll:.)

העיקר שזה יהיה DC..

SPL

זה שאנשים פה רצו לקנות סאבים של 2-3KW, לא הופך אותם למבינים במשהו, והתוצאה נראית כאן בפורום.

חוץ מאליקו,דיוויד,ישראל וגיא שמבינים על מה הם כותבים, התגובות פה נראות כמו גנון של התלהבות.

under construction..

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבחור זה נאור ממנו קניתי את הסאב...

הסאב היה גמור אחרי תיקון מעניין למה? אולי גיינים לא מכוונים?

כי יש פה מלא אנשים בפורום שיודעים לכוון לפי האוזן.

שימוש בסקופ? אין צורך---האוזן האנושית הרי יודעת לזהות קליפינג בלי בעיה נכון חברי פורום יקרים?

מייק, זה בסדר, אנחנו נכוון לפי האוזן אתה לפי הסקופ. סגרנו? שיהיה לך בהצלחה עם הביטיאל, נראה מה תוציא ממנו ועם כיווני הסקופ שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמה טיפשות נכתבה כאן בתרד אחד, זה פשוט מדהים.

האחר מתקין מגבר של 1.5KW, על אלטרנטור 46 אמפר, ואומר שהמגבר חלש.

השני אומר לו שהוא ציפה לתוצאה יותר גרועה(כמה גרוע עוד יכול להיות)

אח"כ המתח יורד ל9V, אבל העיקר שממליצים לו לשדרג את המגבר למשהו יותר חזק:shock:.

אם כל הכבוד לDC AUDIO, השטויות שנכתבות פה גובלות בטפשות.

ממתי סאן-דאון 1500 נהיה מגבר חלשלוש? הוא מסוגל לספק כ2000 וואט RMS ב1 אוהם עם תשתית ראויה.

טוב שלא הצעתם לו לשדרג לDC 2.0K, (שהוא זהה לסאן-דאון 1500 רק בגרסא הראשונה..:roll:.)

העיקר שזה יהיה DC..

SPL

זה שאנשים פה רצו לקנות סאבים של 2-3KW, לא הופך אותם למבינים במשהו, והתוצאה נראית כאן בפורום.

חוץ מאליקו,דיוויד,ישראל וגיא שמבינים על מה הם כותבים, התגובות פה נראות כמו גנון של התלהבות.

רק בכדי להבהיר עד כמה הדברים שניר כתב הם חריפים

1500 וואט לחלק ל9 וולט ואתם מקבלים צריכה של 167 אמפר

מאלטרנטור שבמקרה הכי טוב נותן 60 אמפר ומצבר של 46 אמפר שעה - על חיווט 0 גייג' עם צוואר בקבוק בגלל שלא נעשה שיפור שלושת הגדולים...

זה מדהים איך הדברים האלה לא נגמרים בניידת כיבוי.

כנראה שמה שאלטרנטור הזה מפיק במקסימום ומה שהמצבר הזה מסוגלים לספק במקרה הכי טוב מאפשרים למגבר הזה להוציא כמה מאות וואטים בודדים ולא יותר מזה.

אחוזי העיוות כאן צריכים להיות אסטרונומיים.

הרכיבים אמורים להתחמם בצורה מסוכנת.

אבל שומעים, אחלה! :-P

:?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז רגע, כדאי שאתחיל להתרחק מגיינים אם אין לי סקופ:-)

לנאור היה בסבוסט של 12 דיבי על הסאב.

אתם רוצים להכנס לעובדות וידע?

בכיף

אנשים שמתגוננים הם בד"כ אלה שתוקפים.

למה מישהו אמר לנאור לא לגעת במערכת?

בא בנאדם קנה סאב ומונו, היה לו קרוס עם בסבוסט, ראה שהשיטפוניקס לא מספיק והרים 12 דיבי בבסבוסט לסאב.

אז הרים.. חסרים אנשים כאלה?

אי אפשר להאשים אותו או אף אחד אחר בעניינים האלה, שכל אחד יעשה מה בא לו עם המערכת שלו.

מייק, אתה אומר שאף אחד בפורום לא צריך להתקרב יותר לגיינים. אז אתה אומר.

זה שיש לך כובע ממותג שאתה לובש באלכסון וחולצה מגניבה לא מקנה לך ידע.

אתה רוצה להפנות אצבעות מאשימות?

תכלס אין לך על מי, אז אתה זורק קקא לאויר ומחכה שמשהו יפגע.

ואנחנו יודעים איזה חיות עושות את זה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו

It ain't over till the fat lady hits the fan

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

We have darn plenty of 'em 'round here

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

yeeeeeeah hawwwww

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

ניר הסאנדאון לא נותן 2000 וואט ב1 אום גם עם מערכת חשמל משודרגת ואני מדבר מניסיון ארוך איתו!

ואין שום מקום להשוואה לdc 2k הם לא באותה רמה, לשני החברות האלה אין מוצר שמתחרה במוצר ברמה הזאת, לסאנדאון יש 1500 ו2500 לdc יש את ה 2k שמבחינת עוצמה נכנס בידיוק בין שני הסאנדאונים.

ובאמת מעניין אותי ע״פ מה אתה קובע שיש לבנאדם ניסיון במערכות spl...

אדי החשבון שעשית לא נכון המגבר לא נותן 1500 וואט ב9 וולט וגם לא ב12... הצריכה המקסימלת של המגבר הזה היא בערך 100-110 אמפר לכן עם תשים לב המגבר מגיע עם 4 פיוזים של 40 אמפר כל אחד זאת אומרת 120 אמפר מקסימום ע״פ התכנון של החברה מעל זה פיוזים נשרפים...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן

אני נתתי לך דוגמא לכמה המגבר הזה באמת היה צריך לצרוך זרם ב9V בשביל לייצר 1500 וואט - לא אמרתי שהוא ייצר אותם במתח הזה. למען האמת ציינתי שהוא ייצר הרבה פחות.

מערכת החשמל שלו אפילו לא מסוגל לספק את זה - תיקח בחשבון שזה רק המונו ורק הסאב שיושבים עליו, ברכב הזה יש גם יחידות מחשוב, מנוע, שלל רכיבים אלקטרונים נוספים שדורשים אספקה של מתח.

בקיצור - פותח השרשיר צריך להבין "ככה לא בונים חומה".

ואני עוד מעולם לא ראיתי את ניר נתפס כשהוא כותב משהו שאין לו גיבוי - אז תהיה בטוח שאתה הולך לקבל תמונות קרביים והרבה מאוד הסברים ממנו. ואפרופו אורן - המגברים האלה הם אנדרייטד, הם מוצהרים על X וואטים, הם נותנים בפועל "קצת" יותר.

Pioneer TS-X150

פורסם

בזה אתה צודק ואני מסכים איתך לחלוטין מערכת החשמל שלו ממש בדיחה והוא מודע לזה תאמין לי הוא קנה את המגבר שלו ממני עשיתי לו הרבה כאבי ראש על מעבר למערכת חשמל תקינה.

לפי מה שהבנתי ממנו בזמן הקרוב הוא רוצה כבר לטפל בנושא...

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני רואה שיש פה וויכוח קטן לגבי ההספקים שהסאנדאון מוציא.

לאורן היה את הV1, מה שכרגע אצל נדב, שמבדיקות שערכו לא פעם ולא פעמיים מוציא ~1600 וואט באום.

הV2, והV3 (שעוד לא יצא אאל"ט) מוציאים כבר וואט1700 ויותר ככל שהמערכת חשמל יותר בריאה.( בדיקה של סאנדאון על הV2 הוציאו 1970 וואט).

זה לא המגבר שחלשלש, זה המערכת חשמל. יש לו תיבה נצילה שלא דורשת הרבה הספק מכיוון שהוא לא מתכנן לשדרג מגבר בזמן הקרוב.

לגבי כיוון גיינים. מי שרוצה לכוון עם האוזן, שיהיה לו לבריאות, מי שלא מבין מה הוא עושה וחושב שהרמת גיין יעלה לו את ההספק או אפילו בוסט (אהמממ - נדב), גם שיהיה לו לבריאות ושלא יבוא בטענות אח"כ שיצא לו עשן מהמגבר או שיש לו ריח של שרוף מהסאב או שפתאום הבמה הקדמית שלו מחרחרת. אין שומדבר פסול לכוון גיין בעזרת סקופ, ככה אני כיוונתי לעצמי וככה אני ממליץ לכולם.

מאוד קל וככה גם אתה יודע שאתה בטווח הבטוח מבחינת עיוותים ומה לא. רוצים לעלות עוד שלב? לוודא שיש פחות מאחוז של THD בסיגנל? תכוונו עם DD-1. פשוט מאוד.

אני לא יכול לספר לכם כמה פעמים שאלו אותי "למה נשרפים לי הטוויטרים כל הזמן?" וכמה פעמים ראיתי סאבים שנתקעים בקצה מהלך כתוצאה מקליפינג.

כן, גם אני פעם חשבתי שגיין זה ווליום :lol:

פורסם
ניר הסאנדאון לא נותן 2000 וואט ב1 אום גם עם מערכת חשמל משודרגת ואני מדבר מניסיון ארוך איתו!

ואין שום מקום להשוואה לdc 2k הם לא באותה רמה, לשני החברות האלה אין מוצר שמתחרה במוצר ברמה הזאת, לסאנדאון יש 1500 ו2500 לdc יש את ה 2k שמבחינת עוצמה נכנס בידיוק בין שני הסאנדאונים.

ובאמת מעניין אותי ע״פ מה אתה קובע שיש לבנאדם ניסיון במערכות spl...

אדי החשבון שעשית לא נכון המגבר לא נותן 1500 וואט ב9 וולט וגם לא ב12... הצריכה המקסימלת של המגבר הזה היא בערך 100-110 אמפר לכן עם תשים לב המגבר מגיע עם 4 פיוזים של 40 אמפר כל אחד זאת אומרת 120 אמפר מקסימום ע״פ התכנון של החברה מעל זה פיוזים נשרפים...

הסאן דאון 1500 מסוגל להוציא. כ2000 וואט RMS ב1 אוהם.

ותבדוק את החישובים שלך, 4 פיוזים של 40 אמפר הם 160 אמפר ולא 120 אמפר.

140 כפול 14.4 פחות 15 אחוז נצילות של מגבר קלאס D. שווה ל1960 וואט RMS.

אני מניח שלא נתקטנן על 40 וואט..

under construction..

פורסם

זה יהיה מיותר להיות קטנוני על 200 וואט - קרוב ל1800 וואט בפועל זה הספק שממש לא תוכנן להיות מופק על תשתית מקורית של רכב 1.6 ליטר יפני ועוד לפי מה שאני מבין כנראה שנות ה90 לפי המצבר 46 אמפר - אני קולט נכון לגבי הרכב?

זה לנסות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ובדרך להאשים את הקונדיטור ואת רופא השיניים על חוסר היכולת לבלוס יותר ממה שאנחנו מסוגלים לבלוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אחוז נצילות שנמדדה על הV1 בהתנגדות של אוהם הייתה כ 78 אחוז.

ז"א שבצריכה מקסימלית של 160 אמפר עם נפילת מתח ל 12 וחצי וולט ונוריד את ה22 אחוז נצילות - יוצא לנו 1560 וואט - כמעט 1600.

במקרה מאוד טוב של מערכת חשמל ללא נפילות מתח בכלל על הV1 אפשר להוציא 1797 וואט. עדיין לא 2000.

הV2 לעומת זאת חזקה מקודמה בכ15 אחוז בהספק.

נוסיף ל1800 וואט שלנו 15 אחוז תוספת שיפור של הV2 ויש לנו פחות או יותר 2000 וואט.

אבל שוב, המגבר המדובר פה הוא הV1 ולא הV2, לכן הוא לא מוציא 2000 וואט באוהם.

במקרה של נדב, ואני מאוד נדיב פה, המגבר לא מוציא יותר מ1200 וואט עם הנפילות מתח שלו.

פורסם

דיוויד

אני לא אתפלא במקרה הזה עם רוטשילד יצא קמצן לידך :)

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...