Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ותוריד את הבוסט הזה, זה גם לא הכי בריא לסאב שלך, שלא נוסיף על זה נפילות מתח ל10-9 וולט.

נפילות מתח גורמות למשיכת אמפרים גבוהה יותר, מה שגורם לרכיבים להתחמם, אשר מוביל למגבר שרוף, כבל שרוף, אלטרנטור תקול ומה לא.

לפני שאתה מוסיף עוד דבר ברכב, קודם כל תתמקד בחשמל. צר לי לבאס אותך אבל כבל 50ממ זה רק ההתחלה.

פורסם

המתח יורד ל9? האלטרנטור שלך יגיד שלום מהר מאוד.

עשית שלושת הגדולים? נראה שאתה חונק את המערכת, ב 9 וולט תגיד תודה אם אתה מקבל 100 וואט מהמגבר :)

המינוס גם 50 ממ?

כל החוטים האחרים ברכב מגובים בהתאם? או שסתם תקעת כבל 0 גייג' בשביל להגיד יש לי 0 גייג'.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו רק בשביל לסבר פנים - אצלך המונו היה 1500D גם כן נכון?

והיה לך זוג FI Q 15

ובמפגש גרמנו לשישיית קוקה קולה לרקוד על הגג של הCRV שלך נכון?

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה שקנית (?) DC XL, לא אומר שאתה מבין גדול במערכות. להגיד על סאנדאון 1500 שהוא חלשלוש, זה כמו להגיד על גולף GTI עם סטייג 3 שהיא איטית. לך תעשה שיעורי בית ותחזור אלינו.

בלי קשר, ברור שעם הגברה אחרת הסאב יהיה חזק יותר, אבל לא בסט אפ הנוכחי שלו (עם מצבר עלוב ובלי חשמל בכלל).

אגב, אודי, אני הגברתי ביטיאל משודרג על מונו שכזה. תנחש מה התוצאה ב-TL החדש? (לא כזה קשה לנחש, היא פה בצד ימין, וגם זה על מערכת חשמל מקורית בלי 3 הגדולים במאזדה 2). אז לפני שיורים לאויר, תבדקו קודם.

מגבר חלש באמת לסאב כזה...

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

הורדתי את הבוסט לגמריי ..והכבל מינוס גם אפס ג'יג' אלטרנטור שלי עולה 300 שקל אני לא פוחד אליו והוא חדש דרך אגב אני החלפתי אותו לבד הבתי משיפוץ הוא לא הילך כזה מהר חודש הוא יחזיק . אבל בכל מקרה אני יחסוך את התעללות הזו על המערכת חשמל שלי ואני יחכה עד שאני יקנה מצברים .

פורסם

אדי הויברציות של הרכב הן בכלל לא מדד לעוצמה של הסאב/ים, סתם דוגמא חבר שלי בעל מאזדה 323 שנת 2004 עם סאב ארסנל 12" בתיבה אטומה על מונו של ליטנינג אודיו 350.1 וכל הרכב שלו מתפרק ואצלי לעומת זאת במיציבושי קולט יש שני סאבים שמפיקים ביחד 3000 וואט על מגבר שנותן להם 5000 וואט והרכב בקושי רועד (חוץ מהפגוש האחורי והמראה הקדמית הכל במקום),עכשיו זה נכון שהרכב שלי מבודד כמעט כולו אך עדיין מדובר בעוצמה שהיה פי כמה וכמה מזו שיש אצל חבר שלי והרכבים מתנהגים שונה לחלוטין זה מזה.

נדב אני מציע שתקנה כבר עכשיו עוד איזה 2 מטר כבל 0 ותעשה שלושת הגדולים ולאחר מכן מצברים, בנוסף ההיתי בודק אפשרות להגדלת אלטרנטור אצלך ברכב למשהו הרבה יותר חזק באזור ה150 AMP. אל תזלזל במערכת חשמל שלך העסק הזה יכול להיות יקר מאוד! זה שאלטרנטור ומחשב אצלך זולים זה לא אומר שצמת החשמל שלך גם זולה (בדרך כלל זה עובר את ה3K שקל כולל פירוק והרכבה קח זאת בחשבון).

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אדי, אלה 3 שאלות עם אותה התשובה.

אבל אני העדפתי תיבה אטומה, בשביל השעשוע, ועדיין הוצאתי 142++ :), אז יש גם וויברציות וגם תוצאה יפה לדעתי הענווה.

אני חושב שזו תוצאה מכובדת בשביל 1500 אראמאס ותיבה אטומה, מעניין מה היה בפנים.

עם פתוחה.. אנאערף כמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אורן

יש וויברציות ויש להזיז שישיית קוקה קולה

ההבדל בין קרקושים של פלסטיק לבין לראות 9 קילוגרם מטיילים על גג הרכב בקפיצות קטנטנות זה הבדל עצום.

יכול להיות שעדיין, בשביל SPL ברמה תחרותית הסאבים האלו יוכלו לספוג הרבה יותר מ1.5 קילו-וואט

אבל 1.5 קילו-וואט זה עדיין הספק עצום ובשביל זוג 12 או 15 הוא אמור להוציא תוצאות ואת ההוכחה לזה כבר ראינו מזמן.

אם אתה רוצה להבין מה זה 1.5 קילו וואט - בוא נאמר שתחנות רדיו FM משתמשות בארץ במשדרים של אודיו-ווקס שמפיקים 10 קילו וואט (לפחות פעם זה מה שהיו משתמשים - כשהייתי בשירות צבאי) תחשוב ש10KW מכסים לך שליש מדינה לשידור של גלגלץ :-D

אם אתה תיקח 1.5KW ותגביר איתו תדרי רדיו - אתה אמור לכסות לפחות עיר בגוש מרכז בארץ, עכשיו תיקח את כל ההספק הזה ותזיז איתו זוג סאב וופרים - קאפיש? :-D:-D:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש הבדל בין תיבה ענקית לזוג סאבים לבין תיבה קטנה, היתרון בתיבה גדולה שאתה יכול לספק פחות הספק ולהגיע לתוצאה חזקה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
מגבר חלש באמת לסאב כזה...

כן, כי עדיף הייפוניקס 2000...:? או שאין לך מה להגיב חוץ מזה? כי את זה אני כתבתי גם, אם אתה קורא את כל מה שאני כותב.

חבל הוא לא קנה מונו של 10000rms ב1 אוהם אחכ היית מבסוט? במיוחד על מצבר מקורי ובלי שום שידרוגי חשמל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אדי שוב פעם אני יחזור על זה, אין קשר לעוצמה ולגודל של הסאב/ים! זה קשור למבנה הרכב קח לדוגמא את הרכב של דיוויד שלפי דעתי יותר חלש מהרכב של אליקו אבל אצל דיוויד ברכב הקורות B זזות כאילו מישהו מושך אותן עם טרקטור:-)

להזכירך יש לי 5000 וואט עכשיו ברכב, בוא נגיד ככה ביום שאתה תבין מה זה 1500 וואט נדבר:lol:

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן תבטיח לי דבר אחד - שלא נתחיל עוד מריבה מטופשת.

בטח ובטח שיש קשר לגודל הסאב.

שטח הממברנה קובע כמה אוויר הסאב הולך להזיז - זה כוח גולמי נטו.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...