Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכחו את התיבות.

בלי התיבות הסאב לא מזיז כלום

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שום דבר...אתמול נסעתי איתו והבאס הזה גם ככה יותר מידי חזקק שהוא סותם לך תאוזניים... שישאיר ככה :]

זה סתם לך תאוזניים? אז לך תישב אצל ישראל שיגביר אתה לא יכול לשבת באוטו דקה

פורסם

מה זה לא יכול לשבת באוטו דקה יא נמושה

איזה מן SPLניק אתה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מי לא יכול לשבת אצל ישראל דקה??

הכי כיף לשמוע אצלו!!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

מה?!

מה???

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן, כי עדיף הייפוניקס 2000...:? או שאין לך מה להגיב חוץ מזה? כי את זה אני כתבתי גם, אם אתה קורא את כל מה שאני כותב.

חבל הוא לא קנה מונו של 10000rms ב1 אוהם אחכ היית מבסוט? במיוחד על מצבר מקורי ובלי שום שידרוגי חשמל.

הייפוניקס כבר איננו...ולפעם האחרונה אני אומר המגבר הזה היה מיועד ל-bl!

אין לי מה להגיב חוץ משנדב יודע שהוא צריך שדרוגי חשמל...אמרנו לו 1000 פעם. אין צורך בתגובה שרשמתה לפני.

חבל באמת שלא קנה מונו של 10000 כי לזה אני קורה spl ולא 1500.

רק בקשה אחת ממך-על תזכיר כל פעם איזה חלקים יש לי או מה עדיף כי זה כולנו יודעים.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

חברים אין טעם לריב כל אחד והציוד שלו וכל אחד ומה שטוב לו!

אדי אין לי על מה לריב איתך...

ונדב תתחדש ותהנה יא אינדיאני!!!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יותר גרוע ממה שהוא עכשיו לא יכול להיות גם ככה

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

לא טוב לך? אתה מוזמן לא להגיב. אתה מדבר על spl כל הזמן ועוד לא ראיתי שום דבר, תראה לנו תוצאות בשטח אולי נלמד דבר או שתיים, למרות שיש לך ציוד עכשיו שכבר מזמן שכחתי ממנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באוטו של אורן בקושי יש פלקס, זה אומר שזה לא SPL? חלאס עם המשחקי אגו.

הBTL עם הסליל הקצר על הסאנדאון עשה רעש, עם הסליל החדש על זוג רוקפורדים הוא גם עושה המון רעש, וכרגע עם התיבה החדש הוא בכלל עושה רעש.

אל תשוו פה שתי סטאפים שונים לגמריי. זה לא משנה למי היה איזה מגבר ואיזה מערכת חשמל.

יש תוצאות בשטח, תבואו תשמעו, תרגישו. הרכב של מייק נותן הרבה כבוד לSPL פה.

הוא תכף יהיה יותר חזק ממני :lol:

פורסם

מישהו ממכם שמע את הבי טי אל אצלי?

לדבר באוויר זה נחמד ויפה, בוא נראה תוצאות בשטח. כל אחד יכול להגיד שאצלו זה הכי חזק, למזלנו יש מכשיר שיכול להראות לנו בדיוק.

אף אחד לא בא להגיד לכם שלי יש או היה יותר חזק, אבל לקבוע כבר מבלי ששמעתם שאצלו יותר חזק כי שיפרתם את הסאב ללא לבסס את זה עם מספרים זה לא רציני, ולבוא ולהסביר לי על spl כי חצי שנה-שנה אתם מתעסקים בזה זה לא רציני ממש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הייפוניקס כבר איננו...ולפעם האחרונה אני אומר המגבר הזה היה מיועד ל-bl!

אין לי מה להגיב חוץ משנדב יודע שהוא צריך שדרוגי חשמל...אמרנו לו 1000 פעם. אין צורך בתגובה שרשמתה לפני.

חבל באמת שלא קנה מונו של 10000 כי לזה אני קורה spl ולא 1500.

רק בקשה אחת ממך-על תזכיר כל פעם איזה חלקים יש לי או מה עדיף כי זה כולנו יודעים.

ה1500 הזה נותן בראש ולא חשבתי שייתן תוצאה כזו . בעתיד אני ישדרג למגבר חזק יותר הבעיה שלפי מה שהבנתי אני יצתרך תיבה יותר קטנה כי אחרת ישרף הסאב .

מייק עם היה לי אפשרות לקנות מונו של 10000 ניראה לך שלא האיתי קונה.

פורסם

אם כבר מדברים על BTL כו' של מי הסאב הזה ? מי הבחור הוא מהפורום שלנו ?

http://www.youtube.com/watch?v=uKVOcEaa63w&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=6B_sIH-3RV8&feature=relmfu דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם
אם כבר מדברים על BTL כו' של מי הסאב הזה ? מי הבחור הוא מהפורום שלנו ?

http://www.youtube.com/watch?v=uKVOcEaa63w&feature=relmfu דרך יוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=6B_sIH-3RV8&feature=relmfu דרך יוטיוב

הבחור זה נאור ממנו קניתי את הסאב...

הסאב היה גמור אחרי תיקון מעניין למה? אולי גיינים לא מכוונים?

כי יש פה מלא אנשים בפורום שיודעים לכוון לפי האוזן.

שימוש בסקופ? אין צורך---האוזן האנושית הרי יודעת לזהות קליפינג בלי בעיה נכון חברי פורום יקרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...