Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוואי ועוד מישו היה מביא מונו כזה!

I need some more haters

אתה יכול להזמין את הns-1 של סאןדאון.

אבל במחשבה שניה הם חלשים, עדיף לקחת dc ככה תיצור לעצמך "אהדה".

under construction..

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התגבות שלכם מתחילות להיות קצת יותר מידי מוגזמות, אתם תוקפים אותו על מה? הוא אמר מילה רעה על סאנדאון? לא.

הוא אמר שהמגבר חלש ביחס לסאב הזה, וזה עובדה. הוא צריך הרבה יותר הספק, מינימום של 3 קילוואט לדעתי.

ואני מלכתחילה אמרתי לנדב שיקח את הלבל 4 הרגיל ולא את הXL.

הטענה המדוברת שהמגבר חלש זה לא ספציפי לסאנדאון, אלא בכללי, להספק שהוא נותן לו כרגע.

נקודה. חלאס.

פורסם

ניר אתה יודע שמייק הוא לקח את הסאנדאון 3.5K בתור אופצייה :?::?:

ומה קשורה התגובה שלך על DC מה כל מה שסרול מייבא מתחיל לכאוב לאנשים פה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמו שישראל כבר אמר דיברתי אם יוסי על המגבר (ישראל המליץ לי לדבר איתו) ולצערי הוא היה יקר מידי.

אם הייתי רוצה אהדה ממישהו היה לי גם סאב של dc לא?

אני לא חושב להחליף אפילו את ה-fi שזו סחורה של אליקו.

אם תבדוק מחירים של סרול אתה אולי תבין יחסי מחיר בינו לבין יוסי ולמה יש העדפה לסרול.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם

ישראל, מה זה קשור לעניין? למה אתה חושב ש"כואב" לי על מה שסרול מייבא?

לבריאות שיהיה לכולם.

כתבתי שאני בעד שיהיו כמה שיותר מוצרים חדשים בשוק.

אבל מצד שני, לא על חשבון הטפשות שרצה כאן, עם הפמפום סביב DC, וכל השאר זה זבל.

ולמייק,

לא זכור לי שסרול הוא היבואן של סאן-דאון, אלא של DC, לכן גם לא מעניינת אותי ההשוואת מחיר בינהם, כי מדובר על מוצרים שונים מחברות שונות.

אם כבר באוטו הנושא, אז זה נורא מעניין איך יש "אהדה" על משהו מסויים שהוא בגדר שושו מתחת לפני השטח, ומפומפם במפגשים ובהודעות פרטיות.

לא ראיתי פה פעם אחת תמחור של אף מוצר שסרול מייבא.

אפילו לא בורג, הכל בשיטת "מפה לאוזן".

אז לכן, זה גם לא רלוונטי, מי שרוצה לדעת את המחירים של מוצרי סאן-דאון, יש ליוסי אתר אינטרנטי שכל אחד יכול להכנס ולראות מחירים.

ובכל מקרה, מדובר על השוואת תפוזים לתפוחים כי זה מוצרים אפילו לא באותה רמה ברובם, אם תרצה אני גם אוכל לפרט לך למה.

אבל משהו קטן,ורק בשביל דוגמא קטנה להראות לך כמה שיטת הפמפום והטיוח עובדת, אז תראה את השרשור של ג'ינו.

שקיבל מחירים כמעט זהים, על סאבים שכמעט לא שונים אחד מהשני, ולבסוף ההעדפה הייתה לDC, וג'ינו בעצמו ציין ש" מה שאמרו לו זה שהDC יותר אהודים בפורום".

אז תחסוך ממני את השטויות האלו, אני כלכך הרבה שנים חי את התחום הזה, שאני מספיק מנוסה בכדי לזהות את הדברים האלו, ולהגיד שזה לא נכון או לסלף את זה בדרך אחרת זאת פשוט חוצפה.

כל מי ששיש לו טיפה שכל בקודקוד רואה את הדברים הללו.

under construction..

פורסם

המקרה של ג'ינו זה משהו אחר לגמריי.

ממה שהוא אמר לי ליוסי לא היה אחד במלאי וזמן ההמתנה היה כחודש,

לסרול בדיוק הגיע המשלוח והיה לו אחד במלאי.

המחירים אמנם לא רחוקים אבל בסופו של היום הוא בחר בDC בגלל זמינות.

חשוב לציין שהוא לא קנה לא DC ולא סאנדאון בסוף, כי היה בעיה באופן התשלום. לא היה שום הסתה פה, אני בעצמי נתתי לו המלצה טובה לסאנדאון.

דבר שני, על הנייר שתי הסאבים מאוד דומים, אך חשוב לציין שסדרת הSA מיוצר בסין, והDC בארה"ב. ופה יש הרבה משחק על המחיר.

לדעתי שתי החברות מאוד טובות, המחירים שלהם לא כאלו רחוקים אחד מהשני בחו"ל.

יש חברות כמו קרסנדו וAQ שהמחירים שלהם אפילו יותר נמוכים, אבל נחשו מה

הקסדנדו היו מבוססים על לוחות של סאנדאון ונמכרו ב3\2 מחיר, והAQ זה חברת בת של DD שגם נמכר ב3\2 מחיר - הם כולם אחלה מגברים עם הרבה ביקורות טובות.

יש לך חברות כמו אינקימינייטור שהמחירים שלהם מאוד יקרים, ומגבר שמוצהר 1800 מוציא בפועל מעל ל2.5 קילו וואט.

זה שהסאנדאון נמכר בקצת יותר לא אומר שהוא יותר טוב. כבר שמענו פה את הכינוי לDC.

שומדבר לא מתומכר פה בשושו או בהודעות פרטיות, מי ששאול מקבל תשובה. מישהו שראה או שמע ציוד כזה או אחר ואהב בין אם זה במפגש (וה DC נראה לראשונה פה לפני שבוע רק) או אצל מתקין יתעניין ואפילו יקנה.

חוץ מהמקרה של ג'ינו שיש לזה סיפור הרבה יותר עמוק ממה שזה נראה על פני השטח, ראית עוד פמפום וטיוח בפורום? כי עד שאף אחד לא קיבל מוצר של DC לידיים לא עלה על דפי הפורום המילה DC (אלא אם כן מדובר בזרם ישיר :-D ), וכל ההמלצות שנכתבו הגיעו מהלקוחות עצמם.

פורסם
עדכון קטן,אני וישראל חוחו דיברנו קצת והגעתי למסכנה שאני ככל הניראה אזמין את ה-DC audio level2 15,הקטע המבאס הוא המשלוח שלוקח כמעט חודשיים!

תסלח ריזו אבל אתה ממש לא מדייק בפרטים תקרא מה כתב ג'ינו בציטוט למעלה. אני לא יודע מאיפה הבאת את האינפורמציה שלך? אני דיברתי עם גי'נו על בערך חודש הספקה בזמן שסרול דיבר איתו על חודשיים אז איך בדיוק אתה כותב שהיה לו במלאי?

ריזו אתה עושה רושם של בחור אינטיליגנט קצת קשה להאמין לך שאתה לא רואה מגמתיות ברורה בפורום. מתי כתבו החברים שלך או אתה המלצה על משהו שקשור אלי ולציוד שלי? חלקם מגדילים ודואגים להרחיק אנשים מלרכוש ציוד או שרות כלשהו בכל מיני דרכים פסולות ומכוערות (עיין ערך הודעות פרטיות ומפגשים הריסת שרשורים). לפי שם המשתמש אפשר לדעת מראש איזה ציוד ימליץ משתמש מסויים בגלל קירבתו לבעלי אינטרסים.

לדבריך אתה נותן המלצות גם על סאנדאון מדוע מעולם זה לא עלה מעל דפי הפורום?

כי עד שאף אחד לא קיבל מוצר של DC לידיים לא עלה על דפי הפורום המילה DC

אתה שוב לא מדייק בדברים שאתה כותב .זה התחיל הרבה לפני שהגיע לכאן ציוד כלשהו של DC. הדיבורים והשרשוריםהתחילו אי שם בפרואר (אם תירצה אתן לך קישור) אתה בעצמך כותב שהציוד הגיע לפני שבוע.

אז אנא דייק בפרטים אותם אתה כותב. אני רוצה להאמין שמה שכתבת נבע מאינפורמציה שגויה שמישהו הזין אותך.

פורסם

המחיר אפרופו - היה לפי מה ששמעתי ישירות מג'ינו - אחד לאחד, לא הפרש קטן לפה או לשם - על השקל אותו המחיר.

את זה שמעתי מג'ינו ישירות -> זה בשביל להעמיד דברים על דיוקם.

בכל מקרה -

אם פותח השרשיר לא היה קורא למגבר של סאן דאון חלשלוש בזמן שיש לו סאב וופרים של DC אני בטוח שעוד מריבה היתה נמנעת.

הפואנטה כאן היא פותח שרשיר שלא יודע לזהות את הגורם לבעיה וגם לא את הבעיה או המאפיינים שלה ולכן - במקום להבין שלא מתקינים מערכת SPL על רכב עם מערכת חשמל פצפונת, פשוט החליט לצאת במסקנות שההשלכות שלהן כאן הינן מריבה.

חבל. עוד שרשיר שדינו גיהנום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה יופי, פשוט מקסים.

עוד שרשור שהתפתח למלחמה.

איזה יופי שקראתי רק את העמוד האחרון, רק אל תשכחו ללכלך על סרול, DC, נא לא לשכוח סלסטרה וסיז!

פשוט גנון.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...