Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת על DC XL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש כמה שטויות רצות כאן ! נדב אתה כנראה לא מבין מה יש לך בידיים זה מגבר מעולה וחזק מאוד נכון שהוא לא מתאים לסאב שלך אבל לקרוא לו חלשלוש ועלוב זה גובל בטיפשות באמת..

בכול אופן תתחדש ואני מחכה לשמוע אותו כבר!!

ותחליף חיווט דחוף! 4 גייג לא מספיק למגבר כזה..

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4 גייג בלי שלושת הגדולים לא יסחוב את המגבר הזה.

שים 0 גייג, שדרג את שלושת הגדולים תחליף מצבר, ואז תתחיל לקבל באיזור ה1400 או 1500 וואט, תחליף אלטרנטור ותגיע ל1600

אני עם אלט' 120 אמפר ישן וזוג מצברי פריקה עמוקה, ולא זוכר מה זה מתח מתחת ל13.4 תחת עומס, היה יורד לי וולט בודד תחת עומס והייתי מבסוט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

1500 וואט לחלק ל13 וולט ממוצע ואתה מקבל צריכת זרם של 115 אמפר.

ואני בספק אם הרכב שלך מצליח לייצב את עצמו על 13 וולט או בכלל קרוב לזה מה שאומר שצריכת האמפר שלך תהיה גבוהה עוד יותר.

כבל 4 גייג' טוב בעובי אמיתי ולא כבל עלום שם - יכול להעביר גג עד 150 אמפר, אתה בשעת עומס מתקרב להתכת הכבל וזה מאוד מסוכן - נתחיל בזה.

רוב כבלי ה4 גייג' שמוצאים בשוק - מוצהרים להעביר בכלל 80 אמפר מקסימום (תחפש כבל 4 גייג' של קנוקונספטז או של קונקשן ותראה מה ההבדל בתמונת חתך ואתה תבין מיד).

בקיצור יש לך מגבר עם פוטנציאל של פרארי קטנה אבל אתה שם אותו על שאסי של סוסיתא ואתה מאשים את המגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובדקת איתו בעומס בסרק מה המתח שעליו מתייצב הרכב?

הוא רשם שם שהוא כבר ירד ל10 וולט - לא חבל על איזה ספק כוח שיילך לו שם לכל הרוחות? מחשב רכב? נורות שנשרפות חדשות לבקרים?

שיפור תשתיות זה משהו שעושים לפני שמתקינים מערכת SPL, לא אחרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נדב זוכר שאמרתי לך שהרמת גיין לא ייתן לך יותר הספק? (לפחות לא נקי כן)

הסיבה שעשינו לך תיבה יחסית גדולה זה בגלל שאתה נשאר עם ה1500D, אבל אל תשתגע שם עם הכיוונים בחיפוש אחר יותר עוצמה.

ודחוף תשדרג תשתית חשמל!!

פורסם

ובדקת איתו בעומס בסרק מה המתח שעליו מתייצב הרכב?

הוא רשם שם שהוא כבר ירד ל10 וולט - לא חבל על איזה ספק כוח שיילך לו שם לכל הרוחות? מחשב רכב? נורות שנשרפות חדשות לבקרים?

שיפור תשתיות זה משהו שעושים לפני שמתקינים מערכת SPL, לא אחרי.

לא עשינו שום בדיקה את ההתקנה הוא עושה בעצמו.

לי לא יצא עדיין לשמוע את הסאב מנגן אני עזרתי לו רק להעביר את הכבל מתח בקיר אש ולחיצה של שני סופיות {את ההתקנה הוא אמר שהוא עושה בעבודה בלילה}

אדי יש אנשים שחושבים שהם יודעים הכל ומנסים להיתחכם בסופו של דבר הם משלמים כפול

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

דבר ראשון אני עם כבל 0 50 מ'מ והוא עושה תעבודה יופי .

בקשר למגבר ''חלשלוש'' כמובן שאמרתי את זה בצורה יחסית לסאב המגבר הזה באמה ושווה כל שקל (קובי שלא תבין לא נכון אני לא מתחרט ואפילו שמח שקניתי אותו הוא עושה תעבודה יופי..... הוא מתמודד עם הסאב הזה יופי אבל להשוות אותו לסאנדאון 3500 4500 או DC 3500 שהסאב צריך אז הוא די חלשלוש 8) זה הכוונה שלי . דיוויד לא הרמתי גיינים יותר מידיי כדי לקבל עוצמה אני על החצי עם חצי בוסט והסאב בווליום במערכת שובר תאוטו .אני בקרוב מאוד יחליף מצבר חוץ מיזה הופתעתי לגלות שמצבר של שקל מאוטודיפו ומגבר כזה יחזיקו מעמד עם הסאב.. ישראל העבודה שעשיתי מצויינת והכל עובד פיקס רק רציתי לראות תסאב עובד אין לי מצבר ואין לי רמקולים אין סיבה שאני ישלם פעמיים.

אני לא התקנתי מערכת SPL במחשבה של לא צריך מערכת חשמל אני רק נתתי ביקורת על מה שהלך אצלי אני בקרוב מאוד יקנה מצבר כמו שצריך

פורסם

המתח אצלך נפל ל10 וולט, אתה מבין את המשמעות של זה?

Pioneer TS-X150

פורסם

נופל רק בבאס כבד מתמשך ל10 אפילו 9 ככה ברגיל המחוג בבשעון נופל עד 12 מ14 כל בום ניראה כאילו הסאב מתעלל במצבר :lol:

ותוכל להגיד לי מה המשמעות של זה?

פורסם

תקרא טוב טוב שוב את מה שרשמתי כמה תגובות אחורה...

זה יכול להסתכם בהרבה מאוד כסף על תקלות ציוד במידה ויש לך שם מחשבי רכב שאין להם הגנה מנפילות מתח או חיישנים שמשתגעים וגם ציוד מערכת האודיו עצמה.

Pioneer TS-X150

פורסם

בקשר למחשב של הרכב מחשב לאוטו שלי עולה 100 שקל בהונדה קלאב חחחח אז אני לא דואג אבל אתה אומר שיכול להיות נזק לרכיבי סטריאו ? איך המגברים והכל יכולים לעבוד מתחת ומעל ל12 וולט יש להם הגנות ומתחת ל8 וולט הם לא נידלקים

פורסם

מה לגבי בלאי של האלטרנטור ופריקה עודפת של המצבר?

אתה צריך להבין שאתה מתקרב למתח עבודה מאד לא בריא, לא ההגנות האלה יצליחו למנוע הרס ובלאי מתמשך של ציוד - לעשות שלושת הגדולים זה עניין מאוד פשוט.

אם כבר הלכת והוצאת על כזה ציוד - על הדרך גם תדאג למצבר יותר מתאים וברגע הראשון שאתה יכול - אלטרנטור.

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחיל לעבוד על מערכת החשמל שלך למה חבל על המגבר והציוד שיש לך ברכב.

תתחיל עם כבל 0 גייג' ושלושת הגדולים.

לאחר מכן מצבר פריקה עמוקה מקדימה.

לאחר מכן מצבר פריקה עמוקה מאחורה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
תתחיל לעבוד על מערכת החשמל שלך למה חבל על המגבר והציוד שיש לך ברכב.

תתחיל עם כבל 0 גייג' ושלושת הגדולים.

לאחר מכן מצבר פריקה עמוקה מקדימה.

לאחר מכן מצבר פריקה עמוקה מאחורה.

זה בידיוק מה שאני עושה . כבל 0 כבר יש לי

מצברים זה הדבר הבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...