Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה אצלך בגיר, אבל אם יש מצב שיחזיק עוד כ600 ק"מ הייתי מנסה את התוסף של קסדו אלא אם הנזק הוא נזיה או משו כזה.

אצל אשתי ברכב הגיר היה דופק במעבר הילוכים ונוסע לא נעים. אחרי שימוש בתוסף מרגיש כמעט גיר רציף...

בצלחה.

אגב, איזה גיר יש לך? שיפוץ גיר יכול להיות מ5K - 10K בממוצע, תלוי בסוג הגיר, מכון השיפוץ וכן הלאה.

בשיפוץ גירים לא הולכים על מכונאי חאפר שיזמין יחליף וירכיב אלא הולכים למכון גירים מומלץ שיתן שירות ואמינות. המחיר הכללי הזה הוא הכי רע בעני. יש לי חבר מכונאי שאמר לי שהוא שולח גיר לשיפוץ פותחים אותו ונותים לו הצעת מחיר רלוונטית לתיקון. לכל חלק יש את המחיר שלו. יש חלקים שתמיד מחליפים ויש כאלו שלא צריך.

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

לקוח נבון פונה למספר בעלי מקצוע כדי לקבל כמה שיותר הצעת מחיר (אני ממליץ לך על שיפוץ ולא להרכיב גיר מפירוק):

1) מוסך אדמונד בחולון.

2) מוסך גירים 2000 בחולון.

3) מכון גיר רון בת"א.

4) מוסך סופר גיר בת"א.

5) חבר הפורום המוערך ספי אשר מנהל מכון גירים אוטומטיים בצומת סגולה פ"ת.

פורסם

דווקא אם הייתי לקוח הייתי נמנע משיטת ה "פותחים-רואים". כלקוח הייתי מעדיף לקבל התחייבות למחיר מקסימום, ולקחת בחשבון שזה המחיר שאליו אגיע בתום התיקון. הצעות מחיר בסגנון: "אל תדאג אחי, נפתח, נסדר משהו קטן ונסגור. לא יעלה לך יקר - יהיה בסדר..." דווקא היו מדאיגות אותי יותר.

עלות שיפוץ של גיר אוקטביה דיזל תנוע סביב ה 6000-6500 שח, תלוי בנזק.

רק כדי לסבר את האוזן, עלות חלקים לשיפוץ כזה נעה סביב ה 2500-3000 שח, עלות פירוק והרכבה כ 1000 שח, קולר חיצוני כ800 שח ועבודת השיפוץ כ 2000 שח.

הצעות מחיר של 3500 שח מעוררות אצלי יותר דאגה מהצעות של 7000 שח.

• תוכן חדש...