Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רואה שאלות רבות בנושאי בנקאות בכלל, ומשכנתאות בפרט.

כמנהל של סניף בנק, אני יכול לארגן הרצאה פתוחה לקהל בכל נושא בנקאי שנדרש, וכמובן בתחום המשכנתאות.

ההרצאה אם יש בה צורך, תתקיים בסניף שנמצא ברעננה, בשעות הערב, ללא עלות כמובן, כיבוד עלינו.

האם זה מעניין? נדרש?

אם כן, במה הייתם רוצים שנתמקד? איזה מידע חשוב לכם לקבל?

בברכה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, שאפו על היוזמה!

כבנקאי לשעבר אני די שולט בנושאים היומיומיים, אבל תמיד אשמח להרחיב את ידיעותיי בנושא המשכנתאות.

אני הנרשם הראשון להרצאה שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף לברכות והתודות על היוזמה.

אם אצליח להגיע מבחינת שעות אשמח לשמוע על משכנתאות ואשראים בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באילו שעות האירוע עתיד להתקיים?

האם יש תחבורה ציבורית שמגיעה בצורה מסודרת לאיזור?

ערב. סביבות 20:00 - 22:00

יש תחבורה ציבורית פעילה כל הזמן. מדובר במיקום נגיש לכל ברעננה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

אמנם עדיין לא בכיוון של לקיחת משכנתא אבל אכן התחלתי לחסוך לטובת מקדמה שתהיה בעוד כשנתיים.

בכל מקרה, אם יצא לפועל אשמח להגיע ולהחכים לעתיד.

כל הכבוד על היוזמה

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נמצא בתהליך, אני ישמח להגיע לערב בנושא משכנתאות.. הייתי אולי ממליץ על איזה הרצאה ככה על מחזור משכנתאות, מתי כדאי ואיך לנהל את החוב שזה נושא שאני מניח יכול לעניין קהל רחב מאוד של אנשים שכבר נטלו משכנתא.

אבי.

פורסם

אז נשמע רעיון מעולה שאשמח מאוד להגיע אליו. אמנם אני לא בעניין של משכנתאות אבל ממש לא יזיק לדעת. בנוסף, בנקאות זה כן נושא שאשמח לשמוע עליו.

וחוץ מזה, כיבוד חינם :twisted:

פורסם

רעיון מעולה, אני בדיוק לפני לקיחה של משכנתא

הייתי שמח לשמוע על המסלולים השונים, אלו שיקולים משמעותיים בנטילת משכנתא, לאיזה פרמטרים לשים לב, איזה אפשר להזניח ומהם הפרמטרים עליהם שווה להתמקח

במידה והיוזמה מתרוממת - אשמח לשמוע (רק בקשה קטנה, לא בימי שלישי)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שאפו על היוזמה.

לכל המתעניינים ממליץ להיכנס לפורומים העוסקים במשכנתאות ויש לא מעט , וללמוד. כך מי משגיע להרצאה שכזו יבין יותר ולא יחשוב שמדברים איתו בסינית

רכישת דירה זו ההשקעה / ההוצאה הגדולה ביותר בחיי משפחה ולפעמים נדמה כי משקיעם בה פחות מאמץ מאשר רכישת ג'ינס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על המחמאות.

מי שכרגע בוער לו לקבל ייעוץ / לפני החלטה על משכנתא/מסלולים/תמהיל - וזה ממש עכשיו, אל תמתינו להרצאה שאני מעריך שתצא לפועל ביוני. פחות חשוב איפה תקחו משכנתא - יותר חשוב שתעשו צעד נכון ומושכל, ושתבינו את הסיכונים ואת מהות העסקה אליה אתם נכנסים.

לשעבר:

פורסם

מבחינת תיאום תאריכים - הכיוון הוא ל 13.6 או ל 20.6 ברעננה.

אנא העלו נושאים בהם אתם רוצים שנתמקד.

תודה,

יואב

לשעבר:

פורסם

יוזמה מבורכת - אישית אשמח למיקוד בנושא בניית תמהיל נכון למשכנתא ובנושא מיחזורי משכנתאות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הנושאים שעליהם אשמח לשמוע הם כאמור ניהול החוב ומתי הגיע הזמן למחזר את המשכנתא.

אבי

• תוכן חדש...