Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peugeot 206 / Renault Clio B / Fiat Punto Spice

Nimi11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז ככה: די ברור לי שנפתחו כבר הרבה נושאים בסגנון אם לא בדיוק כמו זה, אך לצערי לא כ"כ הסתדרתי עם מנוע החיפוש באתר ולכן התעצלתי ופתחתי נושא חדש. מקווה שתבינו אותי.

ההתעייצות שלי היא לגבי קניית רכב משומש אשר אמור לשמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות (עד 25 ק"מ) אך עם פוטנציאל ליותר מזה.

אני צריך מהרכב שיהיה כמה שיותר אמין וחסכוני בדלק, כמובן שגם נוחות נהיגה ושהייה יתקבלו בברכה כבונוס.

התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח ובחיפוש זריז שערכתי באתר "יד 2" מצאתי די הרבה אופציות שנראות מעניינות על הנייר בעיקר בין שלושת הדגמים:

Peugeot 206 1.4 ידנית שנת 2000

Renault Clio B 1.4 ידנית שנת 99-2001

Fiat Punto Spice 1.3 ידנית שנת 2000-2001

איזה מבין הדגמים יעמוד בדרישות בצורה הטובה ביותר? יותר מאשמח לשמוע אזהרות מיוחדות מניסיון אישי או טיפים כלליים

לקניית רכב משומש כיוון שזו הפעם הראשונה שאני עושה את זה.

נ.ב

אם יש למישהו דגם אחר שעומד בתקציב להמליץ עליו, יעזור מאד.

תודה רבה מראש,

נמרוד.

פורסם

ב10K תוכל למצוא פיגו שנת 99 וגם כניראה לא הכי שמורה,גם לגבי הספייס זה הגבול של שנת 2001 שזאת השנה הראשונה שלה,אישית הייתי מתמקד יותר בפונטו,היא פחות שומרת על המחיר שלה לכן ניתן למצוא רכב קצת יותר חדש,מעבר לזה היא חסכונית יותר אך פחות נוחה מהפיגו,הרבה גם תלוי באיך טיפלו ברכב,בכול זאת הרכבים בני 12 כמעט,קח בחשבון שגם פונטו לא פשוט למצוא במצב נורמלי עקב כך שהרבה צעירים קונים אותה.

בגדול אם תמצא 206 שמורה בהחלט הייתי בודק אותה,יש פה כמה בעלי 206 שמרוצים כך שלא בטוח עד כמה הסטיגמה של מלא בעיות בחשמל נכונה לגביה.

הייתי מוסיף גם את השרייד,אמינה, יש מבחר לא רע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב10K תוכל למצוא פיגו שנת 99 וגם כניראה לא הכי שמורה,גם לגבי הספייס זה הגבול של שנת 2001 שזאת השנה הראשונה שלה,אישית הייתי מתמקד יותר בפונטו,היא פחות שומרת על המחיר שלה לכן ניתן למצוא רכב קצת יותר חדש,מעבר לזה היא חסכונית יותר אך פחות נוחה מהפיגו,הרבה גם תלוי באיך טיפלו ברכב,בכול זאת הרכבים בני 12 כמעט,קח בחשבון שגם פונטו לא פשוט למצוא במצב נורמלי עקב כך שהרבה צעירים קונים אותה.

בגדול אם תמצא 206 שמורה בהחלט הייתי בודק אותה,יש פה כמה בעלי 206 שמרוצים כך שלא בטוח עד כמה הסטיגמה של מלא בעיות בחשמל נכונה לגביה.

הייתי מוסיף גם את השרייד,אמינה, יש מבחר לא רע.

תודה רבה על התגובה הנרחבת. עזרת מאד.

יכול מאד להיות שאעלה קצת את התקציב יותר לסביבות ה12K, זה עשוי להיות משמעותי, נכון?

כך בעצם אני פותח אופציה ל206 בשנתון גבוה יותר ופונטו ספייס בדגם SX או ELX המאובזרים יותר.

פורסם

כול אלפיה תעזור,בסופו של דבר אין גבול למחיר,הכי חשוב לקבוע מחיר ולא להתפתות לעלות,אל תשכח שאתה צריך גם כסף ליישור קו.

בהצלחה בחיפושים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...