Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני ואשתי מצפים לילדה וחשבנו אולי להחליף לרכב גדול יותר.

כרגע יש לנו סיאט איביזה(3 דלתות) בליסינג פרטי דגם 2011.

אני מתבלט האם הרכב יתאים לנו(עגלה, סלקל וכ"ו)

שמעתי המון דברים טובים על מכוניות אופל החדשות וחשבתי בכיוון האופל אסטרה.

למישהו יש חוות דעת? מבחינת צריכת דלק, מרווח פנים וכ"ו?

גם כן אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם איביזה ותינוק?

פורסם

אסטרה? לא זאפירה? אולי קורסה? ואולי תשאל את אמיר מנס או עודד טוכמן? שמעתי שאמיר הוא מנטור אופל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום לכולם.

אני ואשתי מצפים לילדה וחשבנו אולי להחליף לרכב גדול יותר.

כרגע יש לנו סיאט איביזה(3 דלתות) בליסינג פרטי דגם 2011.

אני מתבלט האם הרכב יתאים לנו(עגלה, סלקל וכ"ו)

שמעתי המון דברים טובים על מכוניות אופל החדשות וחשבתי בכיוון האופל אסטרה.

למישהו יש חוות דעת? מבחינת צריכת דלק, מרווח פנים וכ"ו?

גם כן אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם איביזה ותינוק?

מה זאת אומרת אם יש למישהו ניסיון עם איביזה ותינוק. נשמע קצת פרוורטי אבל אולי באמת שווה לנסות:lol:. חוץ מזה, מה הם המון הדברים הטובים ששמעת על מכוניות אופל? שתף אותנו שנחכים גם. עד עכשיו רק שמענו מהמאסטרו של אופל או איך שהוא קורא לעצמו שלאופל יש נוחות נסיעה מורגשת. אתה שמעת עוד דברים?

פורסם

אני מבין שבפורום הזה קיימת התחושה לפיה שבחים לאופל אסטרה הם ענין של חלק ממטלות העובדים בסוכנות וקצת קשה לסמוך על כך, אז אם לדעה שלי משקל מעט שונה, האוטו הזה מאוד נוח, סוחב בכלל לא רע, שקט ונעים מאוד לנסיעה ובמחיר בו הוא נמכר כיום, בהשוואה לגולף מקבילה לדוגמה, הוא בהחלט אלטרנטיבה עדיפה. מגרעתו המשמעותית, מבחינתי לפחות, לוח שעונים קוריאני, מבולבל ועתיר כפתורים זעירים מדי.

פורסם

טוב, מי שיקרא את ההודעות שלי בפורום לא יוכל לשייך אותי לאופל בשום קשר.

ובכל זאת, נהגתי אתמול על האופל אסטרה טורבו, נהניתי מאוד, והנה הרשמים:

1. מחיר- 124K כולל מערכת מולטימדיה, והבנתי מהסוכן שייתן גם ג'אנטים 17 יפים. מדובר בדגם טורבו ENJOY

2. מנוע - 1.4 טורבו עם 140 כ"ס. כפי שציינו בעבר, יש לו פחות בעיטה מאשר מנועי הטורבו של VAG, ובכל זאת - המנוע מעולה, חזק, רעש טוב, גמיש.

3. גיר - 6 הילוכים לא רובוטי ולא כלום, עובד יפה ואין תלונות.

4. אבזור- כיום הורידו את הבלם יד החשמלי, החליפו לרגיל, אולם הוסיפו מחשב דרך שהיה חסר. בכל יתר הבחינות, יש לדגם הזה אחלה אבזור ולא היה חסר כלום, בטח עם מערכת המולטימדיה המלאה.

5. התרשמות כללית - הרכב מרווח ביותר, כאשר מאחורה היה לי הרבה מקום (185 ס"מ), תא המטען מספק, המושבים נוחים, מאחור המושב שטוח באופן שמאפשר ישיבה של נוסע גבוה במושב האמצעי. איכות ההרכבה הרגישה טובה, החומרים לא רעים בכלל (אזורים מסויימים היו מעט פלסטיקיים). שילוב המנוע גיר עשה את העבודה יפה מאוד. הגוונים בפנים היו נעימים, שילובי אפור - שחור. מבחינת עיצוב - אני מאוד מאוד אהבתי, אחת המשפחתיות היפות על הכביש. מדובר ברכב האצ'בק שלא מקפח בשום אופן וזאת הודות לממדים הנדיבים - מעל 4.4 אורך ו - 1.8 רוחב, יחד עם בסיס גלגלים מאוד ארוך יחסית לסגמנט.

6. סיכום - מדובר באחד הרכבים המשפחתיים האטרקטיביים ביותר, במיוחד עם שפע האבזור שהיבואן נותן במחיר של 124K.

אם הייתי מחפש משפחתית אוטומטית כיום, הייתי מתלבט בין האסטרה האמורה לבין סיאט לאון 1.8 שבמבצע ב- 120K.

בהצלחה למתעניינים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
אני מבין שבפורום הזה קיימת התחושה לפיה שבחים לאופל אסטרה הם ענין של חלק ממטלות העובדים בסוכנות וקצת קשה לסמוך על כך,

אני יודע שזה עשוי לזעזע את עולמך, אבל יש כמה דברים שהמנהלים יודעים ואתה לא. תן קרדיט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...