Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע קיבלתי את חיוב הדלק של המפעל. להפתעתי גיליתי כי בין כל התידלוקים של המשאיות שנעו בין 40 - 68 ליטר, ישנו חיוב אחד על 191 ליטר סולר!

כיוון שמיכל הדלק של המשאית הינו 100 ליטר בלבד, צלצלתי לתחנת דלק לברורים. תחנת הדלק השיבו לי כי עקב משך הזמן שחלף, אין צילום וידאו של המקרה. בברור עם הנהג הוא טען כי בזמן שהוא תידלק הוא קפץ לקנות משהו לאכול והאקדח היה מקולקל. כשהוא חזר - הוא גילה שהדלק נוזל וכי בפתחי הניקוז יש דלק רב.

כיוון שהנהג מקטין ראש וחפשן הוא לא סיפר לי על כך וכשגיליתי לא יכולתי לוודא אם הסיפור נכון ואם הנהג הוא לא זה שגנב.

השאלה הגדולה היא כזאת - בהנחה והנהג דובר אמת. של מי האחריות?

האם התחנה אמורה לשלם עקב העובדה שמדובר על בעיה בציוד שלה?

האם הנהג חייב להיות צמוד לרכב במשך כל זמן התידלוק?

מה אני יכול לעשות כרגע?

תודה רבה מראש על העזרה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהג כזה מחר יכול לעשות תאונת נזק ולא להודיע לך .

הייתי מחלק את הנזק בין הנהג לתחנת הדלק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אינני מכירה את הנהג שלך לכן אכתוב את דברי בזהירות רבה.

מוזר לי מאוד לשמוע שהרכב תדלק מעל 100 ליטר כאשר הדלק זורם תעלות הניקוז,

ואף עובד או אדם שעוברים במקום אינן מבחינים בזה.

עכשיו שעברה תקופה תהיה בעיה להגיע לתחנה ולדרוש פיצוי, כי אולי אין תיעוד על מה שהתרחש.

מצלמות האבטחה אמורות לצלם בצורה רציפה לתקופה של 3 חודשים לפחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אם אין צילום, 90 ליטר(!) דלק נשפכים על רצפת התחנה זה אירוע חריג מאוד.

אפשר לברר מי היה בתחנה במשמרת באותה שעה ולתשאל אותו.

אם זה תדלוק עצמי, הרשלנות היא של הנהג ועליו לשאת בנזק.

תדרך את כל הנהגים שלך בכללי הבטיחות בתדלוק עצמי.

שים לב לכלל המתייחס לכך שאין לעסוק בפעילות נוספת בעת התדלוק.

http://osh.org.il/uploadfiles/m_025_meda_tidlook.html

פורסם

senda תשאלת את הנהג מדוע הא לא דיווח לך על כך?

כי אם הוא לא אשם ויודע בוודאות שהתחנה והמשאבה לא תקינה,

הוא היה מידע אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דעתי האישית היא שהנהג הסביר מצפה שהמשאבה תפסיק להזרים את הדלק כשהמיכל מלא

נוהג זה אף מקובל אצל המתדלקים המקצועיים , הם מפעילים את המשאבה ועוברים לטפל ברכב הבא בזמן הראשונ מזרימה אתהדלק ללא השגחה..

אין חולק כי על בעל תחנת הדלק חלה החובה לדאוג למשאבות תקינות

פורסם

בעברי,עת השתחררתי מהצבא לפני קצת יותר מ3 שנים עבדתי כמו הרבה חיילים משוחררים אחרים כמתדלק במשך כשנה ואכן אין חולק כי על בעל התחנה לדאוג למשאבות תקינות,נכון גם שהמתדלקים עוברים לרכב הבא בזמן שהראשונה עוד מזרימה דלק.

בכל זאת,כאן הסיפור קצת שונה לפי דעתי,שכן קודם כל צריך לדעת האם השירות הוא שירות עצמי או מלא.במידה והשירות הוא שירות מלא,ובמידה והעובד אינו משקר והמשאבה אכן הייתה תקולה,אני חושב שהתחנה היא האחראית.

במידה והשירות הוא שירות עצמי,אני חושב שהאחריות היא על הנהג שכן למרות שהמשאבה תקולה,ישנם אכן נהלים שאין לעסוק בפעילות אחרת פרט לתדלוק,נכון שהמתדלקים העובדים בתחנת דלק עוברים לרכב אחר,אך הם עדיין עסוקים בתדלוק ושמים לב למה שקורה בשאר המשאבות.

אגב לפי דעתי בשני המקרים גם המתדלק וגם הנהג וגם שאר לקוחות תחנת הדלק צריכים להיות עיוורים ותתרנים על מנת לא לשים לב ש90 ליטר מינימום,אם לא יותר של סולר נשפכו על הרצפה.אבל מצד שני עבדתי בתחנה קטנה בראש פינה ואולי בתחנות גדולות יותר לא ישימו לב ל90 ליטר או יותר של סולר אשר נשפכים על הרצפה,אבל קשה לי להאמין.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות,כמו כן אני ממש לא בטוח שהיו מודיעים,אבל בהחלט יש המון דברים תמוהים בסיפור הנ״ל.מצד אחד אני לא מאמין שיש סיכוי שאף אחד לא שם לב ל90 ליטר של סולר שנשפכו על הרצפה ואם אכן קרה הדבר אז מה הסיכוי שמנהל התחנה לא יזכור דבר שכזה.מצד שני כמה יהיר,שלא לומר טיפש צריך להיות בשביל לנסות לגנוב מיכל כמעט שלם של משאית(בסביבות ה100 ליטר)ולקוות שאף אחד לא ישים לב לכך. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

90 ליטר?? בלי שאף אחד ישים לב?? לא מאמין גם אם הייתה שם תהלוכה שעוברת באמצע התחנה.

וכמו שאמרו קודמיי, דבר ראשון לברר אם זה בשירות העצמי או מלא.

אם בעצמי, בעיה של העובד שהשאיר את הרכב ללא השגחה.

ולבחור שמעלי, יהיר או טיפש זה עבד לו..:wink:

פורסם
זה פשוט,הוא גנב את הדלק.

עם היה קורה כזה מקרה היו מודיעים לך תאמין לי.

בתחנות דלק שניהלתי, עובדים היו מונחים להוציא קבלה בתום תדלוק של פזומטים,

ולרשום את מספר הרכב ברגע שהיו רואים מישהו שמוציא את הפיה ומתדלק בקבוקים,

ג'ריקנים, פחים וכ'ו.

ל'

פורסם

קודם כל תודה על התשובות.

1. הנהג שלי אידיוט, כרגע אני מחפש להחליפו אבל זה לא מאבד מהעובדה שהוא אידיוט. לטענתו הוא לא ראה כמה היה בחשבון ורק ראה כי נשפך סולר לתעלות הניקוז.

2. החלק של התימדלוק משאיות נמצא בצד ומרוחק משאר התחנה, אין שם מתדלקים ויש פתחי ניקוז גדולים באיזור התידלוק, כמו כן משאבת הסולר של המשאיות שופכת כמויות אדירות של סולר בדקה, עשרות ליטרים. יכול להיות שהמון דלק נשפך לניקוז ואף אחד לא ראה.

3. מצלמות התחנה קולטות רק שבועיים לאחור.

4. אין שום שלט המורה על המצאות המתדלק ליד הרכב בזמן התידלוק.

5. גניבה היא תרחיש אפשרי, אבל אני בספק אם הנהג האידיוט היה גונב בבת אחת כמות שכזאת - מדובר על 125 ליטר מעל התידלוק המכסימאלי של המשאית בימים רגילים.

השאלה הגדולה היא מה החוק אומר בהנחה שהכל קרה כפי שתיארתי, אין שילוט והנהג לא היה ליד המשאבה?

פורסם

אם הפיה תקולה היא אמורה להיות גם תקולה בתדלוקים לאחרים.

הנזק 1000 ש"ח לך תתבע ותוכיח את כל טענותיך על ידי הנהג האידיוט . לא פשוט.

כאשר התחנה תטען כמובן לא דובים ולא יער אלא גניבה של הנהג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממחר בבוקר ריענון נהלים בחברה שלך .

נהג המשאית נושא באחריות התדלוק באותה המידה שהוא אחראי על נושא הבטיחות בנהיגה ובדיוק באותה המידה שאם חלילה יש תאונה הוא ישא באחריות .

כך אתה משיג דבר חשוב והוא : עובד אחראי , בטיחותי ויעיל , שלא לוקח את מקום עבודתו/ ואו את המשאית כדבר שאין לו ערך או במילים פחות נעימות (בוא נז**ן את הבוס !!) ברגע שזה יפגע לו בכיס אז .....

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
2. החלק של התימדלוק משאיות נמצא בצד ומרוחק משאר התחנה, אין שם מתדלקים ויש פתחי ניקוז גדולים באיזור התידלוק, כמו כן משאבת הסולר של המשאיות שופכת כמויות אדירות של סולר בדקה, עשרות ליטרים. יכול להיות שהמון דלק נשפך לניקוז ואף אחד לא ראה.

"תדלוק מהיר" אכן הפייה של הדלק גדולה יותר ולכן יותר מוזר לי לשמוע,

שהוא לא היה נוכח במקום כדי להחזיק את ידית התדלוק.

פתח מילוי הדלק של המשאיות גדל יותר, לא כמו ברכבים בהם המשאבה "נתפסת"

שם יש צורך להחזיק אותה כדי שלא תיפול.

*אני אציע לך רעיון אולי הוא ימנע בעיות בעתיד, תנסה ליצור ספר רכב לכל משאית שיש לך.

ברגע שהנהג מגיע לתחנה הוא רושם את הק"מ את הכמות שהוא תדלק ומצרף את הקבלה.

ל'

• תוכן חדש...