Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ונניח שהיה עומד ליד המשאית .

כמה דלק לדעתך היה נשפך עד שהיה מספיק להגיב ולקפוץ על האקדח התדלוק כדי לעצור את זרימת הדלק ?

גג ליטר וחצי,

אם זה נהג חולמני, אידיוט, שלומיאל וחסר קורדינציה בסיסית, גג 2 וחצי ליטר,

90 ליטר לא נשפכים סתם,

אני לא הייתי נכנס לחנות הנוחות גם אם אני מת לקפה מסיבה אחת! אני לא מפקיר משאית שעולה יותר ממרצדס ממוצעת,

ולא מפקיר את הסחורה שבתוכה, מספיק שהיו גונבים לי משטח עוף אחד מהמשאית וזה נזק של קרוב ל22,000 ש"ח

(תחשבו כמה מחיר העוף חלקי 60 קרטון של 12 קילו בממוצע לכל קרטון) אנשים אולי לא יודעים, אבל האחרויות שמוטלת

על נהג משאית היא גבוה, דבר ראשון בכביש, דבר שני לענייני הסחורה, דבר שלישי הדלק, ודבר רביעי זה הכסף שמופקד

בידיו מהלקוחות, - לא כל טמבל עם רישיון מעל 15 טון יכול להיות נהג משאית, אחריות היא חלק נכבד מהעבודה,

נחזור לעניין הדלק,

אין לי בעיה, נניח ונהיה לארג'ים, ו10 ליטר סולר ירדו לתמיון, - זה עדיין לא 90!

הנהג הזה צריך לעוף ומיד,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1. אני מצטער לעדכן אותך אבל האדם הסביר בהחלט יכנס לחנות הנוחות כדי לקנות משהו. גם אני לפעמים משאיר את הרכב בתידלוק וכמוני עוד אחוז גדול מהאוכלוסיה. בינתיים - אפס גניבות ואפס הכנסות סוכר (למה שמישהו יעשה את זה??)

2. הנהג טען מלכתחילה שהור נכנס לחנות הנוחות כדי לקנות אוכל. הוא טען שהוא היה שם 5 דקות, בהחלט זמן מספק כדי שישפכו עשרות ליטרים.

3. האקדח בטוח לא נפל - במקרה כזה הוא לא היה קולט את הדלקן והיה נעצר. מה שקרה לטענת הנהג זה שהדלק נשפך והאקדח לא עצר את פעולתו.

4. אם אתה חושב שמסתכלים על המצלמות בכך זמן נתון אתה טועה. בדרך כלל מסתכלים על המצלמות מתוך שיעמום או כאשר יש מקרה חריג. גם שמסתכלים, לא בטוח שיראו נזילה של דלק ממיכל מסויים. אל תשכח שהמיכל נמצע במרחק של חצי מטר מהקרקע ומוסתר על ידי עמדת התידלוק.

אם אתה חושב שהמשטרה תפתח בחקירה עקב העובדה שיש לנו תידלוק חורג - אתה טועה ובגדול. המשטרה יעשו בדיוק כלום.

דרך אגב, ההנחה שלי היא שלא נשפך 90 ליטר אלה 125. המיכל אף פעם איינו ריק לחלוטין כשמתדלקים.

ובכללי - קודם כל תודה על העזרה ועל העצות. בקשר לנהג - המסקנות כבר הוסקו וכרגע יש נהג אחר בחפיפה.

אין לי מה לחייב את הנהג כיוון שזה בניגוד לחוק - אני לא יכול לקנוס אותו על רשלנות בעבודה.

גניבה היא אפשרית אבל לא פשוטה כיוון שהאקדח אמור להיות תקוע במשאית כל הזמן כדי שהדלקן יאשר אותו. בשביל גניבה הוא יצטרך לחתוך את החבקים שמקבעים את הטבעת, לשחרר אותה, לשם אותה באופן ידני על משאית אחרת או על גריקנים ובסוף לסדר את הכל בשביל שלא יראו מה שנעשה. כמו שאמרתי - אפשרי אך לא סביר. גם אם הוא גנב - כרגע אין לי דרך להוכיח את זה.

מספיק להצמיד את ה״אקדח״ לפיית התדלוק של המשאית שם נמצאת הטבעת ולהרים קצת את הג׳ריקן כלפי האקדח ולתדלק חופשי.

אין צורך בכל התהליך שכתבת.

פורסם
הייתי מחלק את הנזק בין הנהג לתחנת הדלק

ישה, מתפלא עליך!

ככל הידוע לי אין דרך חוקית לקנוס עובד על נזק שגרם.

לא מתאים לך? פטר אותו ותיפתר מהנזק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גג ליטר וחצי,

אם זה נהג חולמני, אידיוט, שלומיאל וחסר קורדינציה בסיסית, גג 2 וחצי ליטר,

90 ליטר לא נשפכים סתם,

אני לא הייתי נכנס לחנות הנוחות גם אם אני מת לקפה מסיבה אחת! אני לא מפקיר משאית שעולה יותר ממרצדס ממוצעת,

ולא מפקיר את הסחורה שבתוכה, מספיק שהיו גונבים לי משטח עוף אחד מהמשאית וזה נזק של קרוב ל22,000 ש"ח

(תחשבו כמה מחיר העוף חלקי 60 קרטון של 12 קילו בממוצע לכל קרטון) אנשים אולי לא יודעים, אבל האחרויות שמוטלת

על נהג משאית היא גבוה, דבר ראשון בכביש, דבר שני לענייני הסחורה, דבר שלישי הדלק, ודבר רביעי זה הכסף שמופקד

בידיו מהלקוחות, - לא כל טמבל עם רישיון מעל 15 טון יכול להיות נהג משאית, אחריות היא חלק נכבד מהעבודה,

נחזור לעניין הדלק,

אין לי בעיה, נניח ונהיה לארג'ים, ו10 ליטר סולר ירדו לתמיון, - זה עדיין לא 90!

הנהג הזה צריך לעוף ומיד,

אם כך יש תמימות דעים שהתחנה אשמה עכשיו רק נשאר להחליט באיזה מידה.

אני חושב שהתחנה אחראית במלוא הנזק

תוצאה של פטור לתחנת דלק באשר לקורה בתחומה הוא לא הגיוני

לדעתי גם אם היתה גניבה על ידי הנהג לתחנת דלק יש אחראיות וחובה לאכוף שימוש נכון בתחומה

התחנה לא יכולה לעצום עיניים לנוכח נהג שגונב דלק מהדלקן

פורסם

לא תמיד ניתן לראות ולפקח על הנהגים שמגיעים לתדלק,

ואז גונבים דלק בג'ריקנים.

יש משאבות בתדלוק עצמי שנמצאות הרחק מהמתדלקים,

ומחנות הנוחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא תמיד ניתן לראות ולפקח על הנהגים שמגיעים לתדלק,

ואז גונבים דלק בג'ריקנים.

יש משאבות בתדלוק עצמי שנמצאות הרחק מהמתדלקים,

ומחנות הנוחות.

ל'

אחרי שהתחנה תשא בנזק תראי מייד איך קיבולת המחשבים לאחסן וידאו תשתפר פלאים,ומייד יתווספו מצלמות שיתעדו את המתרחש במשאבות המרוחקות ואולי אפילו המשאבות בתדלוק עצמי יהיו המשאבות הקרובות והנוחות ללקוח.

פורסם
ישה, מתפלא עליך!

ככל הידוע לי אין דרך חוקית לקנוס עובד על נזק שגרם.

לא מתאים לך? פטר אותו ותיפתר מהנזק.

למעשה מדובר ב"ניכוי עונשי" או קנס משמעת. בהתאם להוראות סעיף 25(א)(4) לחוק הגנת השכר, התשי"ח - 1958, מעביד רשאי לנכות מהשכר סכום שהוטל כקנס משמעת, לפי הסכם קיבוצי או חיקוק. משלא הוצג בפנינו הסכם קיבוצי או דבר חיקוק המתיר לנתבעת ניכוי זה, אינה רשאית לעשות כן על סמך המסמך עליו חתם התובע.

( תעא 2384/10 *** אבזוב ארטיום נ' קסם מילניום בע"מ בית דין אזורי לעבודה תל אביב 18/01/2012 פורסם ב-LawData )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אחרי שהתחנה תשא בנזק תראי מייד איך קיבולת המחשבים לאחסן וידאו תשתפר פלאים,ומייד יתווספו מצלמות שיתעדו את המתרחש במשאבות המרוחקות ואולי אפילו המשאבות בתדלוק עצמי יהיו המשאבות הקרובות והנוחות ללקוח.

מדברייך ניתן לחשוב שהתחנה היא אשמה ואף מעודדת אנשים לגנוב דלק.

תתפלא כמה אנשים ביום יום ממלאים ג'ריקנים חוץ מרכבם במיוחד ברכבי עבודה ומשאיות.

אין זה תפקיד המתדלקים\מנהלי התחנות לאכוף דברים מסוג זה, לשם כך יש מנהלים בכל בתי העסק שמחזיקים דלקנים ואנשים שאמורים לבקר את הנושא.

אני ממש לא מסכים איתך שהתחנה אחראית למקרה ובטוח שכך גם יוחלט אם המקרה יתגלגל אל בתי המשפט.

פורסם

אני כותבת מתוך ניסיון קצר שלי בתחום הדלק (7 שנים).

לא יוסיפו ולא ישנו כלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הייתי פונה לבעל התחנה בדרישה להחזר התשלום על הכמות העודפת (הכמות שתודלקה באותו אירוע פחות התדלוק הממוצע של המשאית הזו בחודש האחרון נניח)

לא יסכים - אין בעיה.

אתה חוסם את האפשרות לתדלק בתחנה הספציפית הזו בפזומט ומודיע לכל העובדים שלך לא לתדלק שם.

לא נשמע לי כמו גניבת דלק,

מי שגונב דלק יעשה זאת באופן עקבי ובטח לא באופן חד פעמי בכמות כזו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ויל, רק רגע, אני לא מבין, אתה מעניש את תחנת הדלק על זה שאתה מעסיק אידיוט או שאתה מעניש אותה על זה שאתה מעסיק נוכל?

בכל מקרה, תן לעצמך סטירת לחי מצלצלת על זה שאתה לא יודע לשכור עובדים ותמצה את הבעיות שלך מול העובד שלך (שכאמור הוא או רשלן או נוכל) ועזוב את תחנת הדלק בשקט.

פורסם
ויל, רק רגע, אני לא מבין, אתה מעניש את תחנת הדלק על זה שאתה מעסיק אידיוט או שאתה מעניש אותה על זה שאתה מעסיק נוכל?

בכל מקרה, תן לעצמך סטירת לחי מצלצלת על זה שאתה לא יודע לשכור עובדים ותמצה את הבעיות שלך מול העובד שלך (שכאמור הוא או רשלן או נוכל) ועזוב את תחנת הדלק בשקט.

ברכב יש דלקן שאמור למנוע גניבות , ואם אכן גנב זה רק בגלל שבתחנת הדלק אפשרו זאת , הסיבה היחידה היא שבתחנת הדלק יודעים שאת התשלום יקבלו בכל מקרה ולכן זה נוח לעצום עיניים.

פורסם

שלום.

לדעתי בסיפור הזה ישנם 2 רשלנויות חמורות:

1) ובאופן ישיר של בעל תחנת הדלק. כי לא יתכן שמשאבת הסולר תהייה תקולה ועדיין בשימוש, לאדם נורמטיבי נראה די הגיוני שהמשאבה תפסיק באופן אוטומטי כפי שזה אמור לעבוד. וחוץ מזה חשוב על ההשלכות של סולר זורם בחופשיות- זהו מתכון ל א ס ו ן שלא לדבר גם על הנזק הסביבתי שזה גורם. אני חושב שבביקורת של המשרד לאיכות הסביבה/אנרגיה היו סוגרים לו את התחנה על ליקוי שכזה.

ולכן אני חושב שהוא צריך לשאת ברוב הנזק.אך גם לחברה שלך יש רשלנות תורמת.

2) הנהג שלך לא דיווח על האירוע שזה חמור מאוד. אך לא פחות חמור ולא מוזכר הוא מנהל החשבונות, מי שקיבל את הקבלה/ ת.משלוח על התדלוק לאותו יום- לא יתכן שסכום שכזה לא מדליק אצלו אירוע שצריך לברר באופן מיידי,עוד באותו היום. וכך אין את הבעייה שאבד סרט הצילום.

באם אין נוהל שיש לעמוד על יד המשאבה בזמן תדלוק- יש להחילו- אני לא ממהר להאשים אדם שעובד בכבישים רוב היום על כך שנכנס לחנות נוחות בתחנת הדלק.

ולכל אלו שקופצים ומציעים לפטר את הנהג או שמאשימים אתו בגניבה לפני שנתפש. אני חושב שזה לא ראוי לשפוט ללא לדעת את כל הפרטים של האירוע ולפגוע בפרנסתו של אדם.

פורסם

מספר דברים:

1. הסבירות שהנהג גנב למעלה מ100 ליטר (בהנחה שהמשאית לא הייתה ריקה לחלוטין) היא נמוכה עד בלתי אפשרית, קודם כל בהתחשב בכך שהנהג מעולם לא גנב דלק לפי התרשימים בעבר, לאחר מכן מדובר על 100 ליטר!, ולבסוף גם האדם הטיפש ביותר יודע שיש מצלמות בתחנת דלק והוא לא יודע לכמה זמן נשמר התסריט, למה שהוא יגנוב דלק מול מצלמות ביודעין שהוא יפוטר ויוכל להיתבע על כך..

2. אין ספק שהיה צריך להשגיח על המשאית ולא להשאיר פיה בחוץ, הפיטורים שלו מתבקשים אם כי יש אחריות על משאבה לא תקינה בתחנת הדלק, אישית הייתי הולך מתדלק בה בעצמי ובודק אם באמת יש בעיה רק כדי למנוע ספק.

3. הדלקן לא כיבה את התדלוק מה שמשיך לאושש את מה שאני ורבים אחרים פה אומרים..

2) הנהג שלך לא דיווח על האירוע שזה חמור מאוד. אך לא פחות חמור ולא מוזכר הוא מנהל החשבונות, מי שקיבל את הקבלה/ ת.משלוח על התדלוק לאותו יום- לא יתכן שסכום שכזה לא מדליק אצלו אירוע שצריך לברר באופן מיידי,עוד באותו היום. וכך אין את הבעייה שאבד סרט הצילום.

באם אין נוהל שיש לעמוד על יד המשאבה בזמן תדלוק- יש להחילו- אני לא ממהר להאשים אדם שעובד בכבישים רוב היום על כך שנכנס לחנות נוחות בתחנת הדלק.

לרוב, כמו איפה שאני עובד את הדיווח על התדלוקים מקבלים בסוף חודש בחשבונית מסודרת של תאריך שעה וכמובן כמות תדלוק, לא כל יום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

1. מישהוא פה באמת ובתמים חושב ש 100 ליטר דלק נשפכו על הרצפה של תחנת הדלק ואף אחד לא שם לב ותחנת הדלק בטח לא הפסיקה את זה כי "מה אכפת להם, הם את הכסף שלהם מקבלים"? :shock::screwy:

הדלק הזה הלך אך ורק למקום אחד וזה לתוך ג'ריקן !

בנוסף, יתקנו אותי החברה פה שמבינים בתדלוקים יותר ממני אבל אם בעל הדלקן לא כל מגבלה לתדלוק ע"י הדלקן הזה, (X ליטר או סכום כסף ל 24 שעות), מה אתם רוצים מהתחנה? מצידה שיבוא בעל הפזומט עם עוקב דלק וימלא אותו.

דלקן זה בסה"כ כלי שאומר לבעל תחנת הדלק באופן אוטומטי , " אלא פרטי הבנק שלי, נא לחייב אותי על התדלוק".

אולי הם צריכים לדעתכם להתקשר כל פעם לבעל הדלקן ולשאול אם הוא מאשר תידלוק, באיזה כמות ובאיזה סכום? :loco:

2.

) ....אך לא פחות חמור ולא מוזכר הוא מנהל החשבונות, מי שקיבל את הקבלה/ ת.משלוח על התדלוק לאותו יום- לא יתכן שסכום שכזה לא מדליק אצלו אירוע שצריך לברר באופן מיידי,עוד באותו היום.

כפי שענו לך, דיווחי דלקן מגיעים פעם בחודש אבל גם אם לא, אתה רואה חשבון? עבדת פעם מול רואה חשבון? יש לך מחשבות שרואה חשבון אמור לדעת נפח מיכל דלק של כל רכב ורכב ולבדוק כל חשבונית וחשבונית מול נתוני הרכב ולראות אם החשבונית הגיונית?

אם אין מגבלה מובנית בדלקן (שאותה קבע בעל החברה) לתדלוק, מה שאתה טוען חסר כל אחיזה במציאות ואין שום רואה חשבון בעולם (טוב, נו, אולי יש איזה שוויצרי אחד) שיעשה עבודה שכזאת.

• תוכן חדש...