Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה!

אני מאד מאד מבקש תאור מיקום של מודול המאוורר הפנימי בסיטרואן C5 2004.

בחלק מהלינקים רשום מתחת לתא כפפות.

בפורומים אחרים רשום ממש מעד רגלי הנהג.

היכן הוא נמצא ? צד נוסע / צד נהג ?

איך הגישה אליו ?

אני אשמח לתשובה מהירה מפני שמאד לא נעים לתינוק שלי כאשר אנחנו נוסעים ברכב והמיזוג לא עובד.

תודה רבה !

פורסם

הי,

מקריאה שוב בפורומים אחרים בחו"ל - רשום בצד שמאל מעל דוושת הקלאצ' של הנהג (אך האם מדובר בצד הנהג באנגליה ?)

אנא עיזרו לי אנשים יקרים לפתור את התקלה אחרת אשתי תוריד לי את הביצה שנשארה לי.

ליד הדוושות? בצד הנהג ? בתא כפפות הקטן משמאל לנהג ? בתא הכפפות הגדול בצד הנוסע ?

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

המודול נמצא ליד רגלו השמאלית דל הנוסע(לא הנהג). הוא מורכב לבית החימום בעזרת 2 ברגים בעלי ראש 6 מ״מ ומחובר אליו תקע עם 5 חוטים.

אורן

פורסם

האם התקלה היא שהמאוורר פועל בעוצמה מלאה ללא שליטה?

הייתה לי תקלה כזו ב- C3 והחלפתי למודול משומש.

אם אתה רוצה לחסוך כמה מאות שקלים - יש מודולים (מקוריים וחדשים) לקניה ב- ebay.

פורסם
המודול נמצא ליד רגלו השמאלית דל הנוסע(לא הנהג). הוא מורכב לבית החימום בעזרת 2 ברגים בעלי ראש 6 מ״מ ומחובר אליו תקע עם 5 חוטים.

אורן

תודה רבה.

האם אפשר לקבל הסבר קטן על הגישה אליו ? האם מתוך תא הכפפות ? האם מתחת לתא כפפות?

יש לי היינס בגרסא הרוסית וקשה לי לתרגם אותו, כתוב שם בגדול: להוריד את מבודד הרעש מתחת לתא אביזרים בצד הנהג.

ואז להוריד שני ברגים וכו' וכו' - כל זה בשביל להוריד את הנגד מאוורר חשמלי של החימום.

האם אפשר לקבל הסבר איזה פאנל להוריד בצד ליד רגלו השמאלית של הנוסע (לא הנהג) ?

תודה רבה!!!

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבד מתחת לתא הכפפות,תוריד אותו,תסתכל אל בית החימום בפינה התחתונה אתה תראה אותו שם.

אורן

• תוכן חדש...