Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

לצערי הייתי במוסך ונאמר לי שהגיר שלי ברכב הלך לעולמו

יש לי פיג'ו 206 שנת 2003 אוטומט אני לא מבין גדול ברכבים אז אני מקווה לקבל פה קצת עזרה

הציעו לי לשפץ את הגיר במוסך לא מורשה במחיר 3000 ש"ח ולקבל 3 חודשי אחריות

ההצעה השניה ממוסך אחר שגם הוא לא מורשה הייתה 3300 על גיר מפירוק ואחריות של חצי שנה

השאלה היא מה עדיף לשפץ את הגיר או לקנות גיר מפירוק מה ההבדלים ?

לגבי המחיר האם הוא סביר ובכלל מה צריך לקחת בחשבון בהחלפת גיר כזה ?

פורסם

לגבי שיפוץ הגיר,

סביר להניח שהמוסך הנ"ל לא ישפץ את הגיר בעצמו, אלא ישלח אותו למכון לשיפוץ גירים ויגזור עליך קופון.

במידה ותבחר באופציה הזאת, אני מציע לך לכתוב באיזה איזור אתה גר, ותקבל המלצות על מכוני גירים מחברי הפורום.

פורסם

אני גר באיזור הירושלים, בקשר לבחירה בין שיפוץ או גיר מפירוק אני ממש לא יודע מה להחליט כי אין לי ידע בתחום

פורסם

אם האוטו עדיין במצב נסיעה, סע עם האוטו למכון גירים אוטומטיים, ולא למוסך מכונאות כללי.

אולי אפשר לתקן את הגיר ואין צורך בהחלפה או בשיפוץ מלא.

גיר מפירוק זה "חתול בשק", אתה לא יודע מה מצבו ולא יודע כמה הוא עבר.

רק אם הוא ירד מאוטו יחסית חדש ועם מעט קילומורים, הוא עדיף על משופץ. אבל, כאמור, אין לך אפשרות לבדוק את זה.

מצד שני, שיפוץ ב 3000 ש"ח גם כן לא נראה לי כשיפוץ יסודי ומלא. מחיר שיפוץ מלא גבוה יותר.

בקיצור, פנה למכון גירים לאבחון מדוייק.

• ספונסר פורום
פורסם

איני מכיר מכון גירים מוכר בירושלים.

מכון גירים טוב ומוכר באזור שלך נמצא במוסך עוצמה במודיעין. ממליץ עליו בחום - אמין ומנוסה.

פורסם

הרכב לא במצב נסיעה ככה שאני לא יכול לתזז אותו יותר מידי אני צריך להגיע למוסך אמין שיעשה את

העבודה, שאתה אומר ש3000 שח זה מחיר נמוך יחסית אתה מתכוון נמוך ממוסך מורשה או בכללי מחיר

נמוך ?

מוסך עוצמה ביקש 4800 על שיפוץ של הגיר

• ספונסר פורום
פורסם

3,000 ש"ח זה מחיר נמוך לשיפוץ כללי של הגיר. צריך לבדוק בדיוק מה הוא כולל ומה הוא לא כולל כי יש כל מיני הגדרות לשיפוץ של גיר. לצורך העניין, כבר נתקלתי בבעלי מקצוע שהסתפקו בהחלפה של שמן גיר ובזאת תם מבחינתם השיפוץ.

פורסם
אוקי אז מה אתה מציע לעשות ?

האם ההצעה של מוסך עוצמה היא בסדר והאם הוא אמין ?

המחיר של עוצמה סביר לחלוטין.

לדעתי זה מוסך מורשה של UMI שמחזיק בתוכו מכון לשיפוץ גירים ככה שלא עושים עלייך עמלות תיווך .

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

המחיר נשמע סביר בהחלט.

אם אתה רוצה לשמוע חוות דעת נוספת תיצור קשר עם ספי, המומחה לגירים של צרפתיות, אך ממוקם בפ"ת.

פורסם

הגירים הצרפתיים מתאפיינים בבלאי של מספר רב של חלקים.

יחד עם זאת, אם השיפוץ הוא אכן מלא, ומוחלפים כל החלקים שצריך להחליף בגיר, אין שום בעיה לתת שנה אחריות.

תעמוד על אחריות ארוכה, כי רק זה יכול להבטיח לך מה כולל השיפוץ, ומה רמת העבודה.

וכן, 3000 זה ממש זול, כי עלות חלקים לשיפוץ מלא יכולים בקלות להגיע ל 2000 שח. לזה צריך להוסיף פירוק והרכבה, שמן (שהוא לכשלעצמו יקר למדי), ואת עבודת השיפוץ עצמה, שאורכת כיום שלם.

• ספונסר פורום
פורסם

אל תשכח לפרסם לאחר התיקון חוות דעת מפורטת על התיקון בפורום חוות דעת (בלי קשר באיזה מוסך תבחר לתקן בסוף).

פורסם

מה היו התופעות בגיר לפני שהוא מת?

3K זה זול מאוד, מה שמניסיון אני אומר, אחריות ל3 חודשים לא תספיק ברוב המקרים לשיפוץ לגיר הזה.

אם אתה לא מכיר מוסכים שיש להם ניסיון טוב בגירים, אז אני מציע שתלך לאלה שמומלצים פה בפורום, אולי עדיף לשלם קצת יותר אבל לפי מה שאני רואה אתה תקבל אחריות גדולה יותר, וחוץ מזה גם המלצה מאנשים אחרים.

קודם כל, תלוי מה הלך, יכול ליהיות שהבעיה עצמה זה כמה מאות שקלים לתקן אותה.

• תוכן חדש...