Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעות היו שהגיר היה מגיע להילוך רביעי ולא רוצה לעלות לחמישי עד שלא מכבים את הרכב

ומדליקים מחדש, במשך הזמן הוא היה מחליק בין הילוך להילוך, כרגע הוא נכנס לראשון

ולא עובר לשני הוא פשוט מחליק עד שמכבים את הרכב מדליקים מחדש ואז שוב זה חוזר על עצמו.

אני הלכתי למוסך עוד שהרכב היה במצב נסיעה ולפעמים לא נכנס להילוך חמישי, המוסכניק טען שהעלה

את הרכב למחשב ובדק את הגיר והגיר תקין וככל הנראה זה בעיה בחיינשים של הגיר ואם זה יקרה שוב לבוא אליו

ואז כאשר באתי בפעם השניה הוא אמר שהלך הגיר.

פורסם

אין לגיר הזה הילוך חמישי.

בפעולה תקינה, בד"כ אחרי הילוך שני משתלבת נעילת הממיר, ולכן מורגשות ארבע החלפות.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכבים ישנים וזולים בד"כ מומלץ למכור את הרכב עם הבעיה מאשר להשקיע אלפי שקלים בתיקון התקלה.

אבל לפני שאתה מחליט הייתי קופץ לספי לבדיקה בחינם כדי לבדוק את חומרת הבעיה.

פורסם

אני גר באזור המרכז אבל הרכב נמצא באזור מבשרת ציון כרגע והוא לא במצב נסיעה

כדי לקחת אותו לבדיקה במוסך אצל ספי בצומת סגולה אני אצטרך גרר, אם כבר אני מביא אותו לשם

זה בשביל לסדר את התקלה אני לא יכול לתזז את עצמי עם גררים ממקום למקום רק כדי לבדוק

פורסם

אם בגלל הגיר הוא לא במצב נסיעה ניתן לאמר כמעט בוודאות כי הגיר מסר את נישמתו לבורא עולם.

במכירה לא תקבל יותר מערך הרכב במשקל הברזל, כי רק סוחרים יקנו ממך, וגם הם רוצים לתקן, למכור (במחיר נמוך יחסית כי זה רכב מסוחר), ועוד להרוויח.

תרים לי טלפון להצעת מחיר לשיפוץ.

לעיתים, הזול הוא היקר..

פורסם
אתה יכול לתת לי הצעת מחיר מבלי לראות את הרכב ?

אני ממליץ כמו ספי , שתגיע אליהם למקום ותבדוק את העניין , גם אם זה עם גרר,

אני בעצמי הייתי אצלהם לפני כמה חודשים, לאחר שלא מעט "מומחים" חרצו את גורל הגיר שלי וקבעו לי מחירים מראש בסכומים מעל 4000 ש"ח.

ביקור אצל ספי ושותפו הובילו לבדיקה ללא עלות כלשהי והסתבר שהבעיה היא בחיישן קטן שעלותו פרוטות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יכול להיות מאוד שבסופו של דבר זה מה שאני אעשה, מוסך עוצמה נתן לי מחיר מבלי לראות את הרכב

זה מצביע על חוסר אמינות ?

• ספונסר פורום
פורסם

המוסך נתן לך הצעת מחיר לפי מה שאת תיארת אבל לא בטוח שזו באמת התקלה ברכב.

יכול להיות שהמחיר הסופי יהיה משמעותי זול או יקר יותר, כלומר התקלה שתיארת היא לא התקלה שיש ברכב.

המצב כיום בעייתי מבחינת המוסכים כי אם מתקשרים לברר מחיר והמוסך עונה שלא נותנים מחירים בטלפון אז אנשים מתעצבנים שהם צריכים לבזבז זמן/כסף כדי לקבל הצעת מחיר ואם נותנים הצעת מחיר בטלפון אז מתלוננים שהמוסך לא מספיק מקצועי.

אנחנו פה בפורום מנסים לבנות כלי שיעזור לגולשים לבחור מוסך מומלץ.

המאגר שלנו בנוי על המלצות של הגולשים עצמם (חוות הדעת הם טובות ורעות), את מוזמנת להתחיל לקרוא חוות דעת ולבחור מוסך שמצא חן בעינייך באיזור מגורייך.

כמובן שאחרי הטיפול חלה עלייך החובה לחזור ולעדכן איך היה :wink:

• תוכן חדש...