Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב חבר'ה :)

קודם כל כפי שאתם בטח יודעים (או לא..) פרצו לי שבוע שעבר וגנבו לי את המערכת ..

הרכב שלי שנת 83

הינני מתכוון להתקין אזעקה (כבר החלקים אצלי) ונעילה מרכזית :)

זה כבר פעם שניה שפורצים לי לרכב ומנפצים לי חלון, החניה שלי היא חניה בתוך בניין , קשה מאוד לצאת \ להיכנס אם לא מכירים את החניה (צריך פעמיים רוורס וקדימה), אז קשה לגנוב את הרכב, אבל את המערכת גנבו משם...

השאלה שלי האם האזעקה תעזור בכלל ? מה עוד ניתן לעשות !? אני רוצה לשים מערכת פצצתית שכוללת מגבר,סאב,מערכת MP3 ,קומפוננט ועוד , אבל אני מבואס מהתחת ומפחד שיגנבו... בבקשה עצות ?

פורסם

מה שכן, אתה יכול לעיין באשכול שנפתח באחד הפורומים על אזעקות שמצפצפות בבית שזה לדעתי יכול לעזור מאוד.

אתה גם יכול להתקין חלונות מפלסטיק שיהיה הרבה יותר קשה לשבור.

ואחרון חביב, אתה יכול לכסות את המכונית, הגיוני שהגנב רואה את תכולת הרכב כשיש אור ואז חוזר בלילה ופורץ, אם תכסה את המכונית, יש סיכוי שהוא לא ירצה להציץ מתחתיו כדי לראות מה יש שם מחשש שיראו אותו אנשים.

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

קודם כל לדעתי אתה חייב לשים מערכת אזעקה טובה עם נעילה מרכזית ונעילת חלונות אם הם חשמליים, דבר נוסף הוא שאתה יכול לעשות את ההתקנה פחות גלויה לעין: בלי מדבקות של חברות על האוטו, רמקולים בדלתות למטה, היד יוניט עם פנל נשלף....

כיסוי לאוטו לפעמים דווקא עוזר לגנב שמסתתר מתחתיו ופורץ לאוטו (נקודה למחשבה...)

ודבר אחרון הוא ביטוח גנבות טוב......

Neo

8)

פורסם

אז קודם כל אין לי שום מדבקות של אודיו למינהם , הרמקולים האחוריים מכוסים בבד אקוסטי, המערכת בקושי רואים אותה אם מוציאים ת'פנל (אני תמיד תמיד מוציא), הרמקולים למטה ...

:)

בקיצור...

אין ממש משהו לעשות :)

יש לי ביטוח על המערכת , והם רוצים 300 שקל השתתפות עצמית וזה בכלל רדיוטייפ :mad::mad:

פורסם
אז קודם כל אין לי שום מדבקות של אודיו למינהם , הרמקולים האחוריים מכוסים בבד אקוסטי, המערכת בקושי רואים אותה אם מוציאים ת'פנל (אני תמיד תמיד מוציא), הרמקולים למטה ...

:)

בקיצור...

אין ממש משהו לעשות :)

כפי שאמרתי כל מה שנשאר זה לעשות ביטוח טוב...

פורסם

משהו שמישהו אמר לי היום במפגש זה שרוב הגנבות זה ממידע פנימי שזה אומר שמישהו שראה אותך ויודע איפה אתה גר או מישהו שיודע שיש לך מערכת או איזה שכן שמכיר אותך אמר למישהו והוא פרץ לך....

עכשיו מה שעוד אתה יכול לעשות בנוסף ללהסתיר את המערכת באוטו כמה שאתה יכול זה שאתה מגיע לסביבה של הבית שלך תלמיך את המערכת שאף אחד לא יישמע ולא יידע איזה מערכת יש לך.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אין צורך להסחף ולהתקין בעיר אחרת (סליחה) אבל הכי חשוב זה שהרכב יהיה "זאב בעור של כבש" לא להראות לאף אחד בשכונה מה יש לך כי תמיד יש מישהו שמשקיף,לא לשים מדבקות שמפרסמות מה יש לך ברכב (כי אזי יש להם אפשרות לבחור),ולשלוף את הפנל תמיד גם אם זה רק ל-5 דקות!!!

אני לא רוצה לבאס אותך אבל אם מישהו שם לך עין על האוטו אז לא יעזור איזה מע' אזעקה יש לך -הרכב ייפרץ!! כמובן שחשוב מע' אזעקה בעלת עוצמה חזקה ובשבועות הראשונים לתת לה לצפור בלי שום סיבה (קח בחשבון שמשטרת ישראל לא אוהבת את זה) למען יראו ויראו.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

כיסוי בהחלט תורם לגנבים אלא אם כן יש לך אזעקה ואז זה שילוב מנצח, אף אחד לא ישב בתוך רכב מכוסה עם האזעקה עובדת...

אני לא שומע מוזיקה חזק - זה לא עובר את החצי בשכונה.

אני הולך לשים אזעקה עם שופר אחד במכסה מנוע ואחד בתוך הרכב כך שאם הם ינטרלו אחד - תמיד יהיה את השני כדי לגבות ...

את הרמקולים תרכיב מתחת לפלטה ככה שלא יבלטו ואז תעטוף בבד אקוסטי, אצלי בדלתות מקדימה יש חורים ואת הרמקולים הכנסתי בדשבורד, ככה שמי שמסתכל ורואה חורים חושב שזה חרא של עסק...

ההד יוניט שלי שקוע כ 12 מ"מ בתוך הבית שלו ומי שמסתכל מבחוץ רואה שיש ברזל בולט ושאי אפשר למשוך את ההד יוניט החוצה - הפאנל עליי תמיד...

כל זה בגלל שאני גר ביפו... בלאגן.

haters will hate

פורסם

"get away from the car mother fucker"

ספר חבקוק לא זוכר איזה פסוק.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

• תוכן חדש...