Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Google Street View

sperial
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיילתי להנאתי באוסטרליה ופתאום אני קולט בתמונה רכב שמאוד מוכר לי....

google map.JPG

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
מעניין מתי יתחילו לצלם בשדרות.:-D

כאשר יפסיקו הקסאמים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצטער אבל יש לי חשש מהשירות החדש .

עכשיו גנבי הרכב שמחפשים רכב דגם ספציפי (אפילו כזה שאינו שכיח במיוחד ) רק צריכים לאתר אותו בגוגל , לבדוק את הסביבה היטב

איכן אפשר להתחבא ? מה מתחת לפנס ומה באיזור חשוך ? ואפילו לתכנן דרכי מילוט בצורה ממש טובה , והכל מהחושה בשכם .

יאללה בלאגן !

שלא לדבר על פריצות לבתים ... בו נראה איפה יש דירות בקומת קרקע שלא מוגנו בסורגים ? אפילו לא צריך לצאת משכם/טולכרם/קלקיליה... אולי נבדוק למי יש חלון שמוסתר ע"י עץ שאפשר לטפס בשקט ? איזה יופי כל ת"א פרוסה לפני במחשב !

אוף , אין לי כח ...

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל אתה סתם נשמע פרנואיד... תיהיה בטוח שהם הסתדרו בקלות גם בלי השירות של גוגל והם גם ימשיכו להתסדר עם או בלי השירות הזה, זה לא ישנה להם יותר מידיי.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

צילמו אותי ואת אחי :-) וחוץ מהפעם הזאת ראיתי את הניידת של גוגל עוד פעמיים, פעם אחת בכביש ירושלים-ת"א ועוד פעם בתוך מוזיאון מגדל דוד בירושלים. ושם באמת הם נסעו עם התלת אופן המצחיק הזה :lol:

פורסם

הם נסעו עם התלת-אופן גם במדרחוב'ים של ירושלים, יפו, בן-יהודה ושלוחותיו, וגם ברח' המלך ג'ורג', שם ניתן להבחין בהשתקפות בחלונות הראווה.

ברחובות בהם היה שימוש בתלת אופן, אם תסיירו בכיוון ההפוך לכיוון הנסיעה מקורי שלהם, תראו עובד נוסף שהולך בעקבות האופניים, כם כובע כחול ולוגו של Google.

google2 .jpg

google1.jpg

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למה בלי שאף אחד ידע? היתה הודעה בטמקא או ואללה ביום רביעי או חמישי שעבר. אבל העבודה טרם הסתיימה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדהים, הם אפילו הגיעו למושבים נידחים בצפון. מוזר לטייל במושב שלי דרך גוגל... משהו שהייתי עושה כשאני מתכנן טיול בחו"ל פתאום אפשרי גם כשמתכננים טיול בארץ. איזה כיף.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...