Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפ קרייזלר ליבריטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר די הרבה זמן מתלבט איזה רכב שטח לקנות, עם אחזקה זולה יחסית, והכי חשוב אמינות.

פגרו, לנד קרוזר, ראיתי כבר די הרבה ואני די חושש שהאחזקה שלהם גבוהה מדי.

חבר הראה לי את הליבריטי דיזל עם מנוע 2800 של vm האיטלקית, בסביבות 2004-2005, מה דיתכם?

אני יודע שהירידת ערך של האמרקאים יחסית גבוהה אבל לרכב בן 8 כבר אין לאן לקפוץ, לא?

אחרי הכל זה רכב עם מעל מאה אלף קמ, חלפים? אמינות? מישהו מכיר?

פורסם

למה אתה חושב שבג'יפ החלקים והטיפולים יותר זולים ?

אני ממליץ לך לעשות שיעורי בית ולבדוק את יוניון מוטורס לפני שאתה צולל להרפתקה איתם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני ממליץ לך לעשות שיעורי בית ולבדוק את יוניון מוטורס לפני שאתה צולל להרפתקה איתם.

בגלל זה אני שואל פה, אני מבין שאתה לא ממליץ עליהם?

אז על איזה גיפ עם אחזקה זולה אתה ממליץ?

פורסם

אם אתה מעוניין בגיפ קטן הסוזוקי ג'ימיני \סמוראי בעלי אחזקה זולה אבל קטנים .

ויש את היונדאי גלופר שמבוסס על הדגם הישן של המיצובישי פגרו אבל החלקים והעבודה עליו זולים מאוד.

החסרון שלו זה שהוא יונדאי בסמל [למי שמחפש סמל סטטוס ] והאבזור הפנימי בעיני נראה חסר וספרטני.

יש את הרקסטון שהוא גם מפנק וגם גדול [7 מקומות ] וגם הוא בטווח הטיפולים הזול יותר.

לשניהם אין שוק מטורף כמו למיצובישי או לטויוטה אבל הם מציעים יכולות שטח טובות.

לגבי צריכת דלק אין קסמים כשאתה מניע כלי ששוקל 2 טון ולפעמים יותר תצרוכת הדלק גבוהה ותלויה בכמה תאמץ את הרכב.

בין 1:6 ל 1:9 תלוי איפה אתה נוסע וכמה אתה מאמץ את המנוע.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שכחתי לציין שהרכב בעיקר ישמש כפרייבט, שהשטח היחיד שהרכב הזה יראה זה החול ים(אופנוע ים)קשה לי להאמין שגימיני יסתדר לגרור עגלה של חצי טון,

פורסם

אז אם רק חול ולא יותר מדי אז גם הג'יפונים יכולים לעשות את העבודה [טויוטה ראב 4,מיצובישי אאוטלאנדר,סובארו פורסטר ,היונדאי סנטה פה ,ואולי האח הקטן שלו אבל הוא כבר צרכן דלק שיגרום לך לצרוח :-) ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ניסיתי להדחיק את הרכבים האלו אבל איכשהו הם תמיד עולים, הליבריטי בעייתי עד כדי כך?

אפשר לומר שהחתימה שלך די מדברת אליי...

פורסם

החלקים של JEEP לא זולים, אך גם לא יקרים, (תודות לשער הדולר הנמוך)

המנוע דיזל הוא מנוע איטלקי, אישית אני חושב שהוא קצת עצלך (בעלה של בת דודה שלי עם אחד כזה דיזל)

אל תחשוב שלתחזק ג'יפ זה אותה עלות של פרייבט,

רוצה רכב זול לתחזוקה? קח ג'ימני עם מנוע 1.3

כי ג'יפ זה רכב שתחזוקה שלו זה כמו לתחזק שני מכוניות,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מהגדולים, סאנגיונג רקסטון יהיה הכי זול לאחזקה.

חפש אחד משנת 2005 וצפונה עם מנוע 2.7 ליטר.

גם חסכוני וגם נוסע יפה (במונחים של 2 טון).

או

קאיה סורנטו, כנ"ל.

הכי חשוב לחפש רכב מטופל ושמור כי בשנתונים האלו כבר מתחילות בעיות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...