Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה לקנות זוג קומפוננטים לדלתות מקדימה ובנוסף סאב וופר.

את הקומפוננט והסאב אני כמובן צריך להגביר, ועל כן ההתלבטות שלי בעצם היא איזה מגבר לקנות.

ברמה העקרונית דרוש לי מגבר בעל 3 ערוצים למיטב ידעתי - 2 לקומפוננט (אחד לכל צד) ועוד ערוץ לסאב.

המצב ממנו אני חושש הוא שבעתיד ארצה לשדרג את המערכת ולהוסיף רמקולים למגש האחורי.

במצב כזה אצטרך בסה"כ 5 ערוצים - מה שאומר מגבר מונובלוק לסאב ומגבר לקומפוננט ולרמקולים במגש.

מה כדאי לי לעשות? חשבתי לקנות מראש מגבר 4 ערוצים וככה במקרה של שדרוג אצטרך רק מונובלוק נוסף.

אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לדגמים ספציפיים של מגברים בתקציב של כ1000 ש"ח שיגביר לי:

Sub- Polk Audio 1240DVC

Component- Morel Dotech Ovation

חג שמח ! :)

פורסם

איזה HU יש לך כרגע ?

ב - 1000 שקל יש לך את JBL GTO100 הידוע ,ואת HERTZ HE.4 שהוא לדעתי יותר איכותי אבל קצת יותר חלש .

אם אתה פתוח ליד שנייה תוכל לקנות מגבר ברמה גבוהה יותר במחיר הנ"ל,אבל לסאב הזה אני חושב שכדי למצות אותו הכי טוב שתביא מונובלוק.

חוץ מזה,שאת ה 6x9 אתה יכול להגביר עם ה HU ולא תצטרך עוד מגבר בעתיד.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אין לי HU עדיין, אני קונה מערכת שלמה בע"ה בשבוע הקרוב או בשבוע שאחריו.

אני אקנה ר"ד של CLARION כניראה בתקציב של בערך 1000 ש"ח.

ראשית תודה רבה , לא חשבתי על האפשרות של להגביר את את ה6X9 ע"י הHU ...

מה אתה חושב על הסאב הזה ? איכותי ? יש לי אפשרות להחזיר אותו ולקבל החזר מלא של הכסף ולקנות כל סאב אחר (חשבתי על KICKER-CVR)

ואני פתוח להצעות למגבר יד שנייה, לגבי שאר החלקים אני מעדיף יד ראשונה...

מה דעתך על קומפוננט FOCAL IS ועל קומפוננט INFINITY REF ? הם מתאימים לי הכי טוב מבחינת גודל ...

תודה רבה וברכת חג שמח לכל חברי הפורום

פורסם

HU- שים לב שאתה קונה ר"ד שבאמת שווה 1000 ש"ח ולא אחד של 700 ש"ח רק ביוקר. CZ501 הוא המועדף בתקציב שלך, במידה ובחרת בקלריון.

במידה ולא תמצא קלריון, תן מבט על הפיוניר 8350 או 9350.

מגבר- יש ביד שניה פייז RS4 ב- 1000 ש"ח, שווה בדיקה.

סאב- זה לא הדגם המלא, יש כמה דגמים שנקראים ככה, חסרות לך שתי אותיות כמו SR או MM כדי שנדע מה הדגם המדויק של הסאב.

שים לב להתנגדות הסופית- אם יש לך 2 סלילים של 4 אוהם- אתה צריך מגבר שיציב ב- 2 אוהם בגישור.

קומפוננט- מומלץ מאוד לשמוע ואז להחליט. אני לא חושב שהאינפיניטי שונה בהרבה מרוב הרמקולים הסטנדרטיים, ואני אישית לא יכול לשמוע את הטוויטר שלו, יש לו רק 2 רמות- לא שמיע או לא ניתן לשמיעה :)

הייתי מתעניין בנוסף לדוטק ולפוקאל בהרץ אנרג'י (שוב- לשמוע לפני קניה).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ראשית תודה רבה !

לגבי הHU והקומפוננט, סגור.

עכשיו אני באמת צריך עזרה לגבי התאמה של סאב ומגבר שיהיו תואמים .

אשמח לקבל המלצה ל2 רכיבים :) 

פורסם

ההתאמה תתבצע בהתאם להספק ובהתאם להתנגדות.

אתה יכול ללכת על מגבר 4 ערוצים שיציב בגישור ב- 2 אוהם, וללכת על סאב של 2 אוהם, כמו בוסטון GT40 ו DLS RW12, או ללכת על מגבר שיציב רק ב- 4 אוהם אבל לשלב אותו עם סאב שמגיע בהתנגדות 4 אוהם, כמו הפייז והרץ ES300.

כמובן שאלו דוגמאות ויש עוד מגברים שיעשו את העבודה.

מה התקציב שלך לסאב ומגבר? האם כבר קנית את הסאב המדובר?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לא קניתי את הסאב, ואתמול ביררתי והחלטתי שאקח מוצרים של HERTZ .

אני אקנה כניראה סאב ES300 והייתי רוצה לקבל המלצה לקומפוננט ומגבר.

הקומפוננט בעיקרון אני אלך לשמוע את ל הדגמים לפני הקנייה אבל הייתי שמח לקבל כיוון.

ולגבי המגבר שזה החלק העיקרי הייתי רומה לקבל המלצה בתקציב של כ1200 שקל. תודה (:

פורסם

למה אתה נעול על הרץ ?

במחיר הזה אפילו יותר זול לכיוון האלף יש לך את HERTZ HE.4.

פורסם

קיבלתי המלצה ממישהו על המוצרים שלהם...

המגבר שהמלצת עליו יגביר טוב קומפוננט כמו דוטק אוביישן או HSK165 או ESK165 ? ואיזה סאב של הרץ יתאים לו ? ES300 ילך טוב?

פורסם

מנסון שהיה לי עם המגבר הזה הוא איכותי אבל הוא היה לי חלש קצת עבור הסאב .

לקומפוננט הוא מוציא 70RMS לערוץ.

ובגישור עבור הסאב הוא מוצא 200RMS.

לדעתי אתה תרגיש חסרון בעוצמה עבור הסאב.

פורסם

ומה לגבי הדגמים HTP4 או ET4X ? איך הם ומה המחירים שלהם בארץ?

אגב אני לא מוצא את הדגם CZ501 אלא רק CZ501A או CZ500.

מה ההבדל ביניהם? קריטי?

פורסם

אלה הדגמים שאליהם התכוונתי... אוקי אם הם לא רלוונטיים יש אולי מגבר של Audison או eclipse בתקציב שלי שיתאים?

ואם לא אז בבקשה המלצה למגבר של חברה כלשהי שיתאים לסאב ולקומפוננט ושיהיה ברמה... תקציב 1200 עם אפשרות לחריגה.

תודה

• תוכן חדש...