Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב חבר'ה אני חדש פה בפורום מקווה להשתלב :)

אז ככה אנחנו מעוניינים לקנות לי רכב ראשון - גולף שנת 2000

ראיתי כמה מכוניות טובות ביד 2 אבל אני לא יודע אם הרכב הוא טוב(למרות שאנחנו מאוד אוהבים את הגולף).

ואם אנחנו קונים אוטו אנחנו ממש אבל ממש שומרים עליו מבחינה של טיפולים ומבחינה של ניקיון !

איך האוטו? אוכל דלק?

יש בו הרבה בעיות או תקלות?

איזה אוטו אפשר למצוא בתקציב של 23 אלף בערך?

פורסם

גולף רכב טוב, אבל גיר אוטומטי זה מקום חלש. אם תמצא אחת ידנית - עדיף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ה1.6 סביר ועושה את העבודה אבל לא טיל בליסטי. גיר אוטומטי יש לבדוק בקפידה וודא שמותקן קולר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה סגור על הגולף 1.6? אם לא, יש אלטרנטיבה לא פחות טובה ממנה - אופל אסטרה מאותו שנתון, ואפילו חדש יותר בגלל המחיר הנמוך יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...