Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמייח וכשר.

אם אני מתקין קסנון במוסך מורשה של טויוטה (לדוגמה, SOS , למרות שאני לא מטופל אצלם) יש מצב לאישור להרכבת קסנון?

מדובר על קורולה 99.

אני יודע שקסנון לא חוקי כבר אם הוא לא מגיע מהמפעל, אבל אולי במקרה השאלה שלי יש אור בקצה המנהרה?.

פורסם

אני לא יודע אם יש פנסים עם עדשה לרכב שלך.

הענין הוא שאתה צריך עדשה מיוחדת שמרכזת את האור מה שאין בפנס הרגיל.

לא יודע אם שווה לך להשקיע בפנסים ובערכה של קסנון אם יש לך קורולה 99.

פורסם

אני יודע שזה סיפור כי יש לי גם רפקלטור, אבל לא על זה שאלתי, התכוונתי אם בכללי זה אפשרי באישור מוסך מורשה של טויוטה ואז ככה יהיה לי אישור? אני לא בטוח, אבל נראה לי שכבר שמעתי על מקרים דומים כאלה אם אני זוכר נכון.

ושוב, זה לא שבאמת אי אפשר להרכיב קסנון על פנס רגיל או בעל רפלקטור, היום כבר יש ערכות מתאימות, אבל האישור החוקי זה הבעיה האמיתית.

פורסם

אז נראה לי שאם תתקין במושרה

לא תקבל אישור כי הדגם הזה לא תומך בקסנון

ב 99 שייצרו את הרכב לא ידעו מה זה קסנון נראה לי..

נראה לי תיהיה בעיה.. במיוחד במדינה שלנו שכל דבר צריך 79 אישורים

פורסם

קסנון לא חוקי בכלל, אלא אם כן הוא בא סטוק עם הרכב מהחברה אני אהיה מאוד בשוק אם יתנו לך אישור במידה ואתה מתקים ממוסך מורשה טויוטה. הצעה שלי, תתקשר ללובינסקי, הם מטפלים בכל השטויות האלה ותשאל, במידה וכן, יש לך אישור ונפטרה הבעיה.

פורסם

הוא התבלבל, לובינסקי הם היבואן של פיז'ו-סיטרואן ולא של טויוטה.

לסיכום, לא תקבל אישור בשום מצב, מהסיבות שכבר צויינו ומעבר לכך, מוסכים מורשי יבואן לא מבצעים עבודות כאלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...