Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2000 דיזל 2008 - מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה בבעלותי אותו רכב רק עם מנוע בנזין (גיר מסוג אחר), מבחינת איכות נסיעה (חלקות, אחיזה ובידוד) הוא הרבה מעל הרכבים של הקטגוריה שלו, אבל המתלים יותר מידי קשיחים והרכב צפוף. מעבר לזה במוסך שחטו אותי עם הרכב הזה, בזמן קצר הוצאתי סכום 5 ספרתי (סידור של בעיות קטנות, טיפול כולל טיימינג), מעבר לזה פלסטיקים וכפתורים מתקלפים.

אני גם זוכר נסעתי פעם במונית מסוג הזה (דיזל כמובן) והרכב נתקע בעלייה ולא הניע.

בתנאי שאתה מוכן במקרה הצורך לשלם על אחזקה, אם הרכב שמור ומטופל כמו שצריך אז אולי יש טעם לבדוק אותו כי הקילומטרז' סביר לדיזל. אם מוזנח זה יעלה ביוקר במוסך ואז אין טעם לדעתי אפילו לחשוב אליו.

סך הכל נישארו לי זכרונות טובים מהפסאט, אבל שוב לא הייתי לוקח אחד כזה.

Passat.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...