Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

שמי שחר בן 20 אני נהג צעיר לפני כשלושה שבועות ניתפסתי בכביש 65(כביש הסרגל) על מהירות 147 קמ''ש לאחר הפחתה 142 קמ''ש. ניתפסתי על ידי האקדח לייזר כ 250 מטר מימנו(מהניידת).

לאחר שעצר אותי שאל אותי יודע כמה נסעתי אמרתי לו כן אני יודע ואני מודה אין לי שום תירוץ לעניין המהירות.

הוא אמר לי שהוא קורה לקצין שלו שיקבע מה לעשות אותי...(מה שמצחיק הוא אמר לי בלי שביכלל ביקשתי שהוא יפחית לי את המהירות ל 122שני יקבל רק דו''ח כמובן שיקר אני לא מבין למה הוא ביכלל אמר את זה).

לאחר שיגע הקצין ואמרתי לו את אותו דבר שאין לי תירוץ הוא לקח לי את הרישיון ל30 יום ונתן לי זימון לבית מישפט..

חשוב לציין שזאת עבירה ריאשונה שלי יש לי מ 2009 רשיון (והאמת פעם ראשונה שניידת עוצרת אותי באוטו שבוא נסעתי)

הקצין אמר לי שאולי ביגלל שאין לי עבירות אז בבית המישפט יבואו ליקראתי.

שאלתי היא האם להיתיעצץ אם עורך דין בכל מיקרה או לבוא באותה גישה שאני יודע מה עשיתי ונכון אין לי תירוץ

(אני לא סומך כל כך על השוטר כיוון שכמו שהשוטר שעצר אותי שאמר שיכתוב בדוח 122 וסתם אמר את זה אני חושש שגם הוא משקר).

תודה לעוזרים

n3gml2mji3nv.jpg"]n3gml2mji3nv.jpg[/url]
פורסם

תעלה סריקה של הדוח כדי שנוכל לעזור בצורה מיטבית.

לגבי התחשבות קשה לי לאמין שיתחשבו או ימירו את הדוח לאזהרה,זאת מכוון שאתה בעל וותק נמוך שאינו עומד בקריטריון של המרה.

פורסם

שלום שחר,

אם כבר קבלת זימון למשפט, העונש והקנס יקבע ע"י השופט/ תובע, בהתאם לנסיבות.

צריך לראות מה נרשם בדוח הזמנה, האם אכן המהירות שמופיעה - 122 קמ"ש.

להתייעץ עם עו"ד תמיד אפשר. הוא יוכל למזער את הנזק ואף להוציא אותך ללא שלילה נוספת ועם קנס של כמה מאות שקלים.

מצד שני, גם הוא לא בחינם.

מה היתה מהירות מותרת באותו קטע כביש ?

פורסם

חברה תתחילו להיזהר עם , סבא שלי אתמול מתקשר אליי כולו מבוהל אומר לי "תזהר שלא לנסוע מעבר למהירות המותרת או אור אדום, ראיתי בחדשות שמכניסים על זה עכשיו לכלא ".

יש מצב שהוא ראה חדשות של סינגפור ?

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם
חברה תתחילו להיזהר עם , סבא שלי אתמול מתקשר אליי כולו מבוהל אומר לי "תזהר שלא לנסוע מעבר למהירות המותרת או אור אדום, ראיתי בחדשות שמכניסים על זה עכשיו לכלא ".

יש מצב שהוא ראה חדשות של סינגפור ?

מהירויות הקרובות ל 200 קמש ,נסיבות מיוחדות ועבר מכביד מזכות ב"הכול כלול" במתקני השבס לתקופה של מספר חודשים.

• תוכן חדש...