Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר 206cc פיגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיגו 206cc כבר 2 וחצי מטופלת שנת 2002 ,111 אלף ק"מ.

נדלק לי לפני שבועים מנורה של הגיר של הספורט ושל השלג כיבתי את האוטו והדלקתי

וזה לא הופיע לי כבר שבועים וחצי היום נסעתי ברכב בבוקר כשמונע קר אחרי דקה הופיע לי עוד פעם התקלה

כשכיבתי את הרכב והדלקתי מחדש זה נעלם . חשוב לי לדעת מה זה?..

והבנתי שהרבה מוסכים לא יודעים לפתור את הבעיה של הגיר הזה וסתם מחליפים שסתומים ושמן

האם אני הולך למוסך בחברה הוא יכול להגיד לי מדוייק ?......

תודה רבה לכלום ישמח לעזרה שלכם

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה שסתום ויסות לגיר.

יש להתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה, לקרוא מה התקלות שמופיעות.

לפני החלפת שסתום ויסות, יש לבדוק את מצבו של השמן גיר (ריח וצבע).

לבדוק לחצים בגיר ואז להגיע להחלטה.

אם השמן שרוף, צריך לשפץ את הגיר ולא בטוח שהחלפת שסתום ויסות לחץ והחלפת שמן גיר תעזור,

אבל זאת גם אופציה.

פורסם

אהלן

לפני כשנה לי הייתה את אותה הבעיה אבל רק אחרי שהחליפו לי שמן גיר (מרצוני)

ועד שלא החלפתי שסטומים זה לא הפסיק כל יומיים היו נדלקות.

היום הכל סדיר.

מקווה שזה לא המקרה שלך כי זה עסק לא זול! :)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם

סיטרואן C3 מודל 2004 היתה אותה בעיה, מוסך מורשה של סיטרואן סידר אותה ,אם אני זוכר נכון אז הוחלפו שסתומים או משהו בסיגנן והבעיה עברה.

חבר שלי עם אותה בעיה בפז'ו306 התעלם ממנה כיבה והדליק את המנוע כשהנורות דלקו אמר כי לא מוצאים את הבעיה במוסך - כניראה מוסכי מדרגה , לפני חודש הגיר מת סופית.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יש לי בעיה דומה בפיגו 306 שלי. אני גם יכניס את האוטו למוסך בשבוע-שבועיים הקרובים.

מישהו יודע מה העלות של כל הסיפור?

פורסם

כל החברים תודה רבה על העזרה

אבל יש לי שאלה ממש חשובה הבעיה שזה לא נדלק לי זה נדלק לי בחודש וחצי האחרון רק פעמיים וזהו זה לא נדלק .

ואז שזה נדלק זה היה רק בתחילת נסיעה כבר אין את זה . השאלה שלי אם כדי ללכת לתקן את זה להחליף את השמן ואת השסתומים

למרות שזה כבר לא דולק?(עשיתי בדיקה במוסך והוא אמר שזה שמן ושסתומים) אני ישמח לדעת תשובה?

האם אני נוסע כרגע ברכב זה יכול לדפוק יותר את הגיר?... למרות שאין שום כרגע תקלה

--> מערכות / שיפורים <--

• ספונסר פורום
פורסם

כן,נהיגה במצב של לחץ שמן נמוך גורמת נזק לגיר.

הסימפטום שאתה מתאר תואם לשסתום ויסות לחץ לא תקין,אך יתכנו תקלות אחרות שגורמות לתקלה דומה,בעל מקצוע שמכיר את הגיר הזה יוכל לייעץ לך במקצועיות מה לעשות.

אורן

• תוכן חדש...