Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בקניית רכב יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שאלה לי אליכם -

יש לי תקציב של 30,000 שח לרכישת רכב (מה לעשות.. משבר כלכלי, יוקר מחיה וכו'....)

צפי שימוש בו כ 20,000 קמ בשנה, ואני מתלבט -

1. בין היפניות הפופולריות (ניסאן, מזדה לאנטיס, טויוטה, וכו') - אבל אז אני אצטרך לקנות סביבות 2003-2004, ומכוניות שחרשו עליהם קילומטראז' של לפחות 150 K

2. רנו מגאן שנה מתקדמת יותר (שיצא לה שם רע בשוק בגלל תקלות החשמל)

3. קיבלתי הצעה ממבצע של אחת מחברות הטרייד אין הגדולות - שברולט אופטרה \ אבאו - שנת 2008, כ 70,000 קמ, מליסינג לשעבר כמובן, עם אחריות לשנה. בין 28-32 אלף שח. מחיר מאד נמוך. כמובן יש את כל היסטוריית הטיפולים וכו'

עכשיו אני יודע שדי לא סובלים את האבאו \ אופטרה בשוק כי הם די בסיסיות ומיושנות, אבל למחיר הזה - זו לא הצעה טובה? יחסית לאפשרויות האחרות?

מה דעתכם?

פורסם

ברור שב-30,000 ש"ח אי אפשר לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, לכן בכל אחת מהאופציות שהצעת תצטרך להתפשר במידה מסוימת. לדעתי, ואני מבין שאני עלול להיתפס כאן כלא אוביקטיבי, המגאן היא הפשרה הטובה ביותר. היא בטוחה יותר מהאוואו, חסכונית יותר, מרווחת יותר ואולי תתפלא לקרוא אך היא גם אמינה יותר. בתקציב שלך תוכל למצוא אחת ממודל 2007 או 2008, שנתונים בהם המגאן כמעט ואינה סובלת מבעיות חשמל מהם אתה חושש.

אופציה משתלמת נוספת שתוכל לשקול היא מיצובישי לנסר. לנסר 2006-7, יד שנייה מליסינג, נמכרת די קרוב לסכום שהגדרת. היא אמנם מעט פחות חסכונית בדלק מהטיוטה אך גם זולה וחדשה ממנה.

פורסם

גם אני, בתור גורם לא משוחד, חושב שהמגאן היא הבחירה הטובה ביותר עבורך בתקציב זה.

בתקציב שלך, הסחירות המגוחכת של המגאן מהווה יתרון משמעותי ומאפשרת לך לרכוש רכב בטיחותי ומודרני בשנתון מתקדם, דבר שאף אחד מהרכבים שהעלית יכול לתת.

מה גם שירידת ערך לא אמורה לעניין אותך, כי כל רכב שתרכוש יהיה כמעט חסר ערך אחרי 3-4 שנים, וההבדלים בין הרכבים בתקציב הזה הינו זעום.

באופן אישי הייתי מעיף את האוואו והאופטרה מהאופציות האפשרויות. האוואו הוא רכב מיושן, מאוד לא בטיחותי ופשוט גרוע. האופטרה פחות גרועה, אבל בסיסית מאוד ומיושנת מאוד.

אני חושב שאם תמצא מגאן שטופלה היטב ותבדוק אותה במוסך שמכיר את הדגם היטב, או לחילופין תקבל אחריות מאחת מחברות הטרייד-אין, אתה מסודר.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על העצות

נחפש מגאן 2008 במצב טוב

כמו שאמרתם, הסחירות שלה פחות רלוונטית כי אני הולך להחזיק בה כ 5 שנים, ואחרי זה אפשר למכור רכב של 30 K רק לגריטה..

פורסם
תודה רבה על העצות

נחפש מגאן 2008 במצב טוב

כמו שאמרתם, הסחירות שלה פחות רלוונטית כי אני הולך להחזיק בה כ 5 שנים, ואחרי זה אפשר למכור רכב של 30 K רק לגריטה..

קח מגאן מקראסו, יש להם מבצע עם 3 שנות אחריות ועוד כל מיני מתנות נחמדות,

יש מלא רכבים ככה שלא תהיה בעיה למצוא אחת שמורה ומטופלת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...