Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

י אנו משפחה עם 4 ילדים מתוכם 3 פחות משנתיים ויש לי אפשרות לקחת בליסינג רכב 7 מקומות , אני חושב על מאזדה 5 או פיקאסו

איזה רכב יותר מומלץ למשפחה עם 6 נפשות, שיהיה בטיחותי וחסכוני ושיכיל מקום למטען

פורסם

C4 פיקאסו תהיה יותר נוחה ומרווחת, כנראה גם חסכונית יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני חושב שהפיקאסו עונה בצורה טובה יותר על הדרישות שלך,

אם אתה מחפש מרחב פנים שווה לבדוק את הגרנדיס, אבל היא שתיינית לא קטנה בכלל.

בכל מקרה - עד כמה שזכור לי בחלק מהפיקאסו (או בכולן?) יש גיר רובוטי חד מצמדי, שכדאי מאוד לבדוק שאתה מסתדר איתו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי

קראתי פה שרשור מפורט על השוואה בין מיניוואנים בתקציב של עד 175

הכותב רשם שגרנדיס כבר לא משווק והעלה את אופציית שברולט אורלנדו כבעל המקום הגדול ביותר בקבוצה במחיר זה.

חפש את השרשור או העזר בהכוונת מנהלים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו היא מכונית מאוד שימושית, עם שפע תאי אכסון, בטיחותית, איכות חומרים והרכבה טובה, מרווח טוב, נוחות טובה והיא ייחודית יחסית לשאר המתחרות. אבל הגיר שלה מחרפן, אני אישית לא יכולתי להסתדר איתו, בעיקר בעיר. הוא מטלטל את כל הנוסעים וההרגשה הייתה לי מוזרה מאוד. גם ההגה לא נעים... הוא קל מדי ולא מתקשר, אבל את זה אפשר לקבל בגלל שמדובר במיניוואן ולא מכונית עם יומרות ספורטיביות. כדאי לך לעשות נסיעת מבחן בפיקאסו, שתכלול נסיעה בעיר ועליות (בגלל שהאוטו מתדרדר) ואם אתה מרגיש שאתה מסתדר איתו, לדעתי היא אופציה טובה מאוד למשפחה מרובת ילדים. אם אתה לא מסתדר עם הגיר כדאי לך לבדוק את האורלנדו שהיא מרווחת ושימושית מאוד, אבל פחות ייחודית ונוחות הנסיעה פחות טובה. המאזדה 5 היא פחות מרווחת ופחות מעניינת, אבל החיים איתה קלים יותר מהפיקאסו והיא גם זולה יותר מהאורלנדו.

פורסם

מזדה 5 למשפחה של 6 אנשים, שמתוכם 3 כיסאות בטיחות גדולים זה צפוף מאוד.

אני חושב שרנו גרנד סניק גם אופציה עדיפה על מזדה 5, ובניגוד לשברולט היא באותה רמת המחירים כמו C4 פיקאסו או מזדה 5.

הבעיה הגדולה של מזדה זה המושב האמצעי בשורה השנייה - הוא צר מידי, ואי אפשר להתקין 3 מושבי בטיחות בשורה הזאת.

אם הגיר של פיקאסו לא מתאים, תבדקו את גרנד סניק - יש לה גיר אוטומטי כמו בניסן קשקאי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לטעמי יש רק 2 מתמודדות ראויות בקטגוריה - פיג'ו 5008 או פורד S-Max.

אם יש לך אפשרות לקבל את הפורד (מעט יקר יותר - 175K ש"ח), נגמרה ההתלבטות.

לא מזמן קיבלנו את שלנו. אחרי 1000 ק"מ איתו ו-6 שנים עם צמד מאזדה 5 (כולל כמה פיקאסו תחליפיות באמצע), הפורד בליגה אחרת.

פורסם

תודה על העזרה אך היום תקנות המיסוי שונו ואין רמה אלא לפי ערך הרכב לכן המחיר משחק תפקיד למרות שזה ליסינג מה האפשרויות במחיר של 150k

פורסם
תודה על העזרה אך היום תקנות המיסוי שונו ואין רמה אלא לפי ערך הרכב לכן המחיר משחק תפקיד למרות שזה ליסינג מה האפשרויות במחיר של 150k

פיקאסו ברמת אבזור בסיסית עולה 156 אלף, אבל אני די בטוח שבליסינג היא עולה פחות...

פורסם

באורלנדו אין מקום למעטן בכלל.

לדעתי גם הטויוטה ורסו שווה מבט.

יש גם את סיטרואן ברלינגו עם ששה מושבים ב-135K ידנית, ובקרוב תגיע הרובוטית ב-140K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
באורלנדו אין מקום למעטן בכלל.

לדעתי גם הטויוטה ורסו שווה מבט.

יש גם את סיטרואן ברלינגו עם ששה מושבים ב-135K ידנית, ובקרוב תגיע הרובוטית ב-140K

התבלבלת קצת: ה-5 מושבים עולה 135K (עם 92 כ"ס) וה-7 מושבים (ללא בגאז' כלל) ידנית עולה 140K.

ה-5 מושבים היא בהחלט מתמודדת ראויה, נוחה מאוד וחסכונית למשפחה עם כסאות ילדים, עם צריכה משולבת של 15+ ק"מ לליטר סולר,

וממה שידוע לי, עדיין לא פורסם מועד הגעה ומחיר לגרסה הרובוטית.

http://www.netcar.co.il/guide/guidef.asp

• תוכן חדש...