Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי עם הרכב ופתאום באמצע כביש מהיר הרכב נעצר בהתחלה הייתי בטוח שהרכב נעצר כי המצבר נגמר אז קראתי לחבר והוא בא עזר לי לדחוף את הרכב והטעין עם שלו וזה לא עבד פתאום עברה לה איזו מכוניות ויוצא משם "חשמלאי" הוא אמר שהוא מבין במכוניות ויקח 150 ש"ח לתיקון הבעיה אז הסכמתי והוא ניסה להטעין אם הרכב שלו ולא הצליח לבסוף הגיע למסקנה שאין ד-ל-ק!

אז נתתי לו 100 ש"ח והוא נסע (אחרי ריב לא קטן) ,בכל מקרה השאלה שלי היא איך זה יכול להיות שלא היה דלק אם בלוח מחוונים הופיע שעוד יש דלק וגם במסך של הרכב הופיע שנותר עוד מספיק דלק ל70 קילומטר...בקיצור אז הביאו לי טיפה דלק ולקחתי את הרכב לתחנת דלק שם בטעות התנגשתי עם הפתח של החיצוני של הדלק

והוא נשבר האם יש דרך להזמין מאיפה שהוא פתח דלק חדש? או שזה מקרה אבוד ועכשיו אני ישאר עם חור מכוער באוטו

והאם יש דרך לכוון את התצוגה של הדלק ?

והאם אם אני יקח את זה לטיפול במוסך זה יעלה לי הרבה כסף?

ועוד שאלה לא קשורה:

א.שמתי וילון אחורי לרכב והדבקתי את מה שמחזיק את זה עם גג הרכב עם דבק וזה משך את הריפוד של הגג למטה ויצר "בועה" כזו איך אפשר לסדר את זה????והאם זה עולה הרבה כסף

תודה רבה על עזרתכם חברים ושבת שלום

פורסם

חשמלאי קמצן, מגעילים אותי האנשים שרואים בן אדם בצרה ועוד עוקצים אותו.

אני לא מבין, קצת מצוות, לא יזיק לאף אחד, הדבר היחידי שהוא יכל לרצות לקבל (ולא לדרוש) זה כוס מים.

אם כל הפעמים שנתתי כבלים או דחפתי מכוניות או עזרתי לאנשים שנתקעו, הייתי מקבל 20 שקל על כל פעם, היום היה לי עוד כמה אלפים טובים.

ועזוב את זה שכל פעם שאני נותן כבלים אני נכנס ללחץ בגלל שאני יכול לגמור לקוואליר את הצורה. (בפיג'ו אני נוהג פחות, ובכל מקרה אף אחד לא מתקרב אליה מרוב שהיא שמורה).

כבר קרה שנתתי לחבר כבלים מחוץ לעיר, כל הדרך חזרה, כל עמעום עם האורות היה מכבה לי את כל הנורות בתא נוסעים, אבל אחרי לילה זה עבר.

לגבי הדלת של המיכל דלק, אם לא איביי, חפש בפירוקיות.

לגבי הדלק, כנראה שהלך לך מצוף או חיישן או מה שיש שם, אפשר לא לתקן אם אתה רוצה לחסוך, אבל אז תצטרך ליסוע מחושב, כלומר לספור ק"מ לפי כמה תדלקת.

יכול ליהיות זה גם בעיה במחשב.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה ובאמת הבן אדם היה נצלן,הוא ראה שהייתי בלחץ מטורף אז הוא ניצל את זה..

האם מישהו יודע לגבי השאלה של הריפוד איך אני יוכל לסדר את הריפוד של הגג שבחלקו נפל למטה ויצר "בועת אוויר"...

תודה

פורסם

תלוי איך הגג שלך ומאיזה חומר בנוי.

נגיד, ה406 99' שלי, היא לא דגם מפואר (וטוב שכך), הגג הוא בד פשוט מאוד, מין כזה שטיח מחוספס (לא יודע מה השם), אבל כבר 13 שנה תפוס ומתוח.

אצל חבר שלי, 406 מפוארת מ02', יש גג רך ועם מגע קטיפתי כזה.

כל הגג שלו נפל, הוא פשוט תקע נעצים.

לפי דעתי רק רפד עם ניסיון ברכבים (צריך דבק מיוחד, וצריך לדעת לעבוד על זה), יעזור לך.

תראה אולי אפשר לעשות קומבינה (כמו הנעצים שהזכרתי), אבל זה רק אם אתה רוצה לחסוך.

פורסם

חח העניין של הנעצים לא יצא כזה אסתטי..

אבל אתה אומר יש מצב להציל את הריפוד ,כי הריפוד אני זוכר שבזמנו הוחלף בחדש והוא במצב מעולה רק העניין הזה שהוא התשחרר זו הבעיה,בטח במוסך ידעו לסדר את זה לא?

ובנוגע למכסה החיצוני של הדלק ,חפרתי כל הלילה באינטרנט בחיפושים ואין אני לא מוצא את זה ,נראה לך יש סיכוי שאפשר להזמין את זה דרך היבואן?

תודה :)

פורסם

הריפוד גג הוחלף?

פיג'ו הדרדרו אני מבין.

לגבי שאר השאלות, אני בעצמי לא יודע, אין לי ניסיון עם זה, תלך תשאל במוסכים\חכה לתשובות של אחרים.

• ספונסר פורום
פורסם

יש צורך לכייל מחדש את מחוג הדלק,לרוב,ברכב שלך ניתן לעשות זו ע"י לימוד מחדש של לוח המחוונים

לגבי הגג,רפד יחדש אותו למצב חדש,כ1000 ש"ח.

אורן

• תוכן חדש...