Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקנות אוטו חדש אחרי נסיון כושל עם פיגו 206 XSI וקצת שיפורים . אני חושב שהגיע הזמן כבר לקנות אוטו חדש , עכשיו אני מתלבט בין שני רכבים. הראשון אודי A3 הצורה החדשה שהיא תהיה בשוק עוד חודשים שלושה ממה שראיתי וקראתי קצת היא נראת אחלה של אוטו ואחלה אבזור . והרכב השני הוא פןלקסווגן POLO GTI שהוא חזק ואמין . התקציב הוא 150 אלף +- אשמח לקבל הצעות וחוות דעת מאחרים.

פורסם

אני בעלים של GTI תגיד מה אתה מחפש ברכב נוכל לייעץ לך.

לגבי הA3 החדשה, אני לא חושב שיציעו אותה במחיר נמוך מ170K (תסתכל על המחיר של הגולף היילין).

פורסם
אני בעלים של GTI תגיד מה אתה מחפש ברכב נוכל לייעץ לך.

לגבי הA3 החדשה, אני לא חושב שיציעו אותה במחיר נמוך מ170K (תסתכל על המחיר של הגולף היילין).

או שתסתכל על המחיר של סדרה 1.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שאני מחפש זה נוחות קודם כול. ושהרכב יהיה אוטומט אבל גם הכוח כן חשוב ורמת האבזור . זה פחות או יותר מה שאני מחפש

פורסם

A3 1.8 TSI לדעתי עדיפה אם אתה בעניין של נוחות. אני גם מעדיף את המנוע הזה על ה1.4 TSI.

אבל, ב150K אתה לדעתי לא תקבל אותה יותר בכיוון 170K.

אופציות נוספות שכדאי לך לבדוק: BMW 116i, אלפא גולייטה. שתיהן מפנקות, נוחות, עם ביצועים טובים.

אם הביצועים היו במעלה ראשונה הייתי אומר לך ללכת על הפולו GTI ולבדוק גם את האיביזה קופרה. שתיהן עם אותו מנוע ואותו גיר.

פורסם

נהגתי על הסידרה 1 אתמול האמת, הנוחות שלה לעומת הGTI לא טובה!

הGTI האמת הפתיעה אותי ובהשוואה לגולף היילין היא לא פחות נוחה, מושבי הספורט חובקים מאוד ונוחים. האבזור בסדר, חסרה בקרת שיוט ובקרת אקלים אלקטרונית מפולצת, מלבד כל אלא האבזור בסדר. מערכת השמע טובה.

פורסם
נהגתי על הסידרה 1 אתמול האמת, הנוחות שלה לעומת הGTI לא טובה!

הGTI האמת הפתיעה אותי ובהשוואה לגולף היילין היא לא פחות נוחה, מושבי הספורט חובקים מאוד ונוחים. האבזור בסדר, חסרה בקרת שיוט ובקרת אקלים אלקטרונית מפולצת, מלבד כל אלא האבזור בסדר. מערכת השמע טובה.

GTI בדר"כ מתכוונים לגולף.

אתה מדבר על הפולו GTI או על הגולף GTI?

סדרה 1 היוצאת באמת לא הצטיינה בנוחות אתה מדבר על החדשה?

הפולו GTI באמת רכב רך, רכב מהיר, אבל מבחינת התנהגות הוא לא מרגיש ספורטיבי, מאד רך ונוח.

פורסם

מה לגבי מיני קופר? המחירים אטרקטיביים וגרסאות ה-S מעט יותר יקרות אך זה פתאום רלוונטי עקב הפזילה ל-A3 שאמרו לך תעלה באיזור ה-170K ש"ח.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
GTI בדר"כ מתכוונים לגולף.

אתה מדבר על הפולו GTI או על הגולף GTI?

סדרה 1 היוצאת באמת לא הצטיינה בנוחות אתה מדבר על החדשה?

הפולו GTI באמת רכב רך, רכב מהיר, אבל מבחינת התנהגות הוא לא מרגיש ספורטיבי, מאד רך ונוח.

כן התכוונתי לפולו. ונהגתי על הסידרה 1 הקודמת, אבל קראתי שהבימר החדשה פחות נוחה מהישנה..

פורסם

המיני ב-170 היא ידנית. אחרת הייתי מציע את הקורסה OPC.

הפולו באמת אופציה טובה, כמו גם האיביזה קופרה שיותר נוקשה אך, שבטח תקבל עם יותר אבזור כמו קסנון וכו' ואולי גם תשאר עם עודף.

ממה שאתה מחפש לדעתי תבדוק את הגולייטה, היא לא נוקשה, יותר מרווחת מהפולו, האוטו איכותי ומאובזר, אולי פחות מהירה מהפולו אבל זריזה מספיק. באותה הזדמנות תוכל לראות גם את המיטו שהיא באותו הסגמנט של הפולו והאיביזה.

• תוכן חדש...