Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

פירסמתי פה המון נושאים ומשום מה עדיין אין בידי החלטה , אני מקווה מאוד שהפעם כן נגיע לתוצאות והחלטה סופית !

אני מחפש מגבר,סאב,קומפוננט,ורמקולים 6\9. . .

התקציב שלי הולך ככה -

מגבר-700-1000 שח 4 ערוצים שיהיה מספיק חזק בשביל סאב וקומפוננט שתציעו כמובן !

סאב - 600 שח גג

קומפוננט - 450

6-9 350

מחפש שמיעה מדוייקת וחזקה .

סיאט איביזה קופה 2002 .

תודה רבה לעונים :)

פורסם

אני חושב שכמעט כולם יסכימו איתי כי זה גם בד"כ מה שמציאים פה...אז ככה.

מגבר אני יכול להמליץ לך מניסיון על JBL 1004

לגבי קומפוננט המורל טמפו גם מניסיון יעשו את העבודה ובמחיר שלהם אין מתחרים.

6/9 אולי כדאי לך להשקיע עוד קצת ולרכוש גם את המורל.

וסאב יש כל כך הרבה הכל שאלה של שמיעה. לי אישית היה סאב של קיקר CVR 12 400RMS שדרך אגב מוצא למכירה ממש בזול.

יש כמה סאבים בולטים בינהם ההרץ והקיקר.

פורסם

חבל לדעתי תשקיע את התקציב של ה6*9 בסט קדמי טוב יותר וגם בסאב.

בסכומים שציינת תוכל לרכוש רק ציוד בסיסי ומטה, והשיפור יהיה שווה הרבה יותר על התוספת של האחוריים.

פורסם

המלצה שלי (מה שיש לי ברכב ואני מאוד מרוצה)

מגבר cerwin vega hed 300 (אלף שקל)

קדמיים מוראל טמפו 500-600 שקל (למרות שלי יש פוקאל ps165 אבל מוראל שצינתי תמורה מלאה למחיר)

אחוריים פיוניר TSA6973E Pioneer (באזור ה250 שקל) לא צריך יותר בישביל במה אחורית.

סאב 750 שקל GT51204BR JBL.

אך בעיתי לחבר את הרכיבים האלו למגבר אחד.

עדיף שתוותר על האחוריים ושקיע בפריטים שעולים יותר תוכל להוסיף לאחר זמן מסוים את האחוריים +מגבר נוסף.

• תוכן חדש...