Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם להגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום.

מתנצל, אבל אבקש לנצל את נושא זה לאותה מטרה בדיוק, מלבד הבדל 1, שמדובר ברכב גראנד ויטארה (2012), סוזוקי.

ה HU כמו שנאמר הוא של blaupunkt, מדגם new york 800. השאלה היא מאמור לגבי שליטה מההגה.

דרך המחשב שלי אני לא מצליח להכנס לקישור שניתן בו לגבי מתאם(לאיביזה). רציתי לבדוק אם הוא מתאים גם לגראנד ויטארה.

זה הקישור: www .dynamicsounds .co.uk /seat-ibiza-toledo-leon-altea-stalk-steering-control-adaptor-lead-dsst001-p-33561.html

מה זה קאן באס? ו/או תמיכה בקאן באס?

אשמח לדעת מה מתקדם עם liorX ו-cobraK

שימו לב שלפי חברת בלאופונקט מתאם קאן באס הוא באמת מה שצריך ( וציינו איזה דגם ספציפי צריך! ) אבללל צריך עוד רכיב שנקרא Quadlock connector

חייב את שניהם ע"מ לחבר את המכשיר לשלט של ההגה..

ומה זה הרכיב הזה?

צריך גם מתאם וגם אותו?

תודה מראש, רן.

פורסם

מישהו??

שוב שלום.

רציתי לשלוח הודעות פרטיות ל-LiorX_O ול-cobraK לשאול אם הם הסתדרו ולדעת איך, אך אין לי מספיק הודעות לכך.

אשמח אם תוכלו לשלוח להם קישור עם "רוכש פוטניציאלי של DVD/מסך זה מעוניין לדעת אם כרגע השליטה מההגה עובדת כהלכה ואיזה רכיבים צריך כדי להשתמש בשליטה מההגה."

תודה מראש, רן.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לקח קצת זמן אבל חזרתי אליכם :)

אז ככה, כמה עדכונים:

1) הייתי היום אצל טכנאי ב"לדיקו" שזה היבואן של מוצרי Blaupunkt- הוא הראה לי בדיוק(!) איזה מתאם צריך והסביר לי שהחיבור הוא דיי Plug and Play ככה שאני אנסה לחבר אותו לבד :p תחזיקו לי אצבעות שאני לא אדפוק את המערכת חח..

הוא הראה לי תמונה של המתאם שצריך - שימו לב התמונה למעטה.. וכן צריך 2 רכיבים, כפי שציינתי צריך את המתאם קאן באס וגם צמה יחודית(ויש מגוון עבור כל רכב ושנתון דגם) המחברת בין הצמה ברכב למתאם.

2) אחרי הביקור אצל הטכנאי החלטתי סוף סוף לקנות את הרכיב, קניתי מכאן: (תמחקו את הרווחים ושימו נקודות במקום כדי לראות את הכתובת)

www ebay com/itm/170890352860?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

עלה לי 60 פאונד ( 40 + 20 משלוח) שזה בערך 360 שקל

מקווה שזה יעבוד לי, בכל זאת זה לא מתאם "מקורי" אלה חיקוי זול יותר ממה שהבנתי ( תראו בתמונה שנראה קצת שונה אבל אמור להיות 100% תואם), חוץ מזה אני עובד בחברה עם שיחות לחו"ל חופשי אז התקשרתי לאנגליה ווידיתי שזה תואם NY800 ואיביזה 08-12 אז מה כבר יכול להשתבש :-P

התמונה של הטכנאי--> שוב נקודות במקום רווחים למעטה

i48 tinypic com/2ih9jig.jpg

3) (OFF TOPIC BUT IMPORTANT) הסיבה שהייתי הטכנאי היא כי מצאתי באתר של בלאופונקט "עדכון חומרה FW update) בשביל המכשיר, ובד"כ זה תורם מאוד (!) במכשירים פונקציאונלית וביצועית אז ניסיתי לעשות אותו... דפקתי לעצמי משהו שם והמערכת התחרפנה לי! לא ממליץ לעשות לבד!! גם ברדיו מילאנו אמרו לי מפורשות שאם לא יהיה ניתו לתקן אצל היבואן הם מתנערים מאחריות (!!) שזה עיצבן אותי בתכלס אבל אמרתי לעצמי "בא קודם נראה מה יקרה בתיקון" ולמזלי תיקנו לי בהצלחה וגם שמו לי את העדכון גרסה :) ככה שתלמדו מההתנסות שלי...

*** אני רוצה לשבח את לדיקו וטכנאי ספציפי בשם שלומי בכר שהיה ממש אחלה גבר איתי!!! הם החזירו לי את המערכת מתוקנת ומעודכנת תוך פחות מ48 שעות... אין דברים כאלו, הייתי מאושר רצחחח :p לא כיף לנסוע עם חור בגודל 2 דין בפאנל של הרכב...

בהצלחה לכולם...

נ.ב. כל הרוכשים החדשים של האיביזות דגמים 2012+ מקבלים כבר את השליטה מההגה מובנית ( רדיו מילאנו התחילו לייבא את את הקאן באס ומתקינים מראש) סעמק... :\ מבאס שאני צריך להוסיף כסף, לשבור תראש ולקחת סיכונים עבור משהו שאמור היה להיות מובנה... נו טוב העיקר שנגמר!

אני מבטיח (!) לחזור ולעדכן ואולי אפילו להעלות איזה סרטון יו טיוב של אחרי ההתקנה ואולי אפילו של תהליך ההתקנה במידה ואני אעשה עצמאית... בהצלחה לכולם :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אהלן, קודם כל חג שמח ושבת שלום לכולם!

יש לי איביזה 2012 עם מערכת blaupunkt new York 800 שהותקנה על ידי רדיו מילאנו כאשר הרכב נקנה.

אני יד שניה של הרכב.

אני נמצא כרגע באותו מצב שאתם דנים בו, מחפש מתאם של המערכת לשלט בהגה.

אשמח לשמוע ממי שהלך על זה וקנה מתאם שיגיד מאיפה קנה והאם הכל עובד לו.

תודה מראש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן,

מאחר ואף אחד לא עידכן לאחר שקנה את המתאם,

אני קניתי את המתאם והחלטתי לשתף אתכם בתוצאות.

אז יש לי איביזה 2012 ומערכת Blaupunkt New York 800 שהותקנה ברדיו מילאנו.

מצאתי מישהו שעובד עם חנות באנגליה ומייבא את המתאמים לרכב.

המתאם עצמו נמצא פה: www connects2 co uk/ProductInformation.aspx?id=10779&p=CTSST001.2

הכבל המחבר בין המתאם למערכת (להפתעתי הכבל שהתאים לי הוא לא של Blaupunkt אלא של Sony\Pioneer) נמצא פה: www connects2 co uk/HeadUnitProductInformation.aspx?id=CTSONYLEAD

לפני שאתם קונים תפרקו את הרדיו שלכם ותוודאו שיש לו חיבור שנראה כמו AUX

לפרטים על המישהו הזה, תפנו אלי בפרטי.

מקווה שעזרתי להרבה אנשים :)

שבת שלום

פורסם
שלום שלום.

מתנצל, אבל אבקש לנצל את נושא זה לאותה מטרה בדיוק, מלבד הבדל 1, שמדובר ברכב גראנד ויטארה (2012), סוזוקי.

ה HU כמו שנאמר הוא של blaupunkt, מדגם new york 800. השאלה היא מאמור לגבי שליטה מההגה.

דרך המחשב שלי אני לא מצליח להכנס לקישור שניתן בו לגבי מתאם(לאיביזה). רציתי לבדוק אם הוא מתאים גם לגראנד ויטארה.

זה הקישור: www .dynamicsounds .co.uk /seat-ibiza-toledo-leon-altea-stalk-steering-control-adaptor-lead-dsst001-p-33561.html

מה זה קאן באס? ו/או תמיכה בקאן באס?

אשמח לדעת מה מתקדם עם liorX ו-cobraK

ומה זה הרכיב הזה?

צריך גם מתאם וגם אותו?

תודה מראש, רן.

במידה וזה אותו מכשיר כמו הדגם 836 אז אתה לא צריך מתאם לשלט הגה, יש לך חיבור כבר במכשיר מאחורה רשום עליו SWC.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תוכן חדש...