Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש!!!!! (או: עברתי טסט ראשון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מתכנן איך לרשום את ההודעה הזו, ופשוט עכשיו שזה בא אני שכחתי מה אני רוצה לרשום.

זה התחיל כמו כל בוקר רגיל (אחרי לילה ללא שינה) תידלקתי את עצמי בקפה-שחור וחיכיתי לשיעור הגנרלי שיערך ב10:00.

גילוח, מקלחת, קוצים מתבשם לי קצת ויורד למטה.

נכנס לטיוטה קורולה של המורה שלי, אחרי כמה מטרים מתחלף עם תלמידה בשם ירדן (שגם היא עשתה טסט היום).

נוהל רגיל - מגרש, נסיעה לאורכה ורוחבה של תל כביר עם קפיצה לאבו-כביר וצומת חולון וחזרה למשרד הרישוי.

ב11:00 נכנס הבוחן לרכב, אחד בשם רוקח, בודק את הניירת ומסמן לי להתחיל בנסיעה.

נכנסו למגרש - התחלנו לתרגל יציאה מ'אין מוצא', אני נכנס לרחבת המחיצות מכניס לרוורס ומתחיל בנסיעה, אחרי כמה סנטימטרים - נכבה המנוע!

מהר לחצתי קלאצ' ובלם והתנעתי מחדש, לקחתי אויר והתחלתי מחדש, יצאתי משם ללא שום תקלות. לאחר מכן עשיתי סלאלום, עצירת מטרה, זינוק בעלייה וחנייה במקביל.

יצאתי מן המגרש, ופתאום אחד עם תיק סטודנט קפץ לי לכביש מאחורי מכולה של מורה לנהיגה של אופנועים. בלמתי (ללא התערבות מצד הבוחן), הפעם חשבתי שהלך עלי, הגעתי לרמזור שנמצא ממול המוסך של הג'יפים ומנועי הדיזל (היה רמזור אדום) וחשבתי שזהו, הטסט הזה גמור מבחינתי אבל אני אתן מקסימום נהיגה נכונה עכשיו גם אם אני נכשל.

יצאנו לכיוון הפילבוקס, נכנסו לאיזור תל גיבורים, נוסעים מפה-לשם.

יצאתי מאיזור תל גיבורים לכיוון דב-הוז וכיכר סטרומה, עצרנו ליד בריכת הפועל והתחלפתי עם ירדן - התלמידה שנסעה איתי).

כשחזרנו למשרד הרישוי, המורה שלי החזיר אותי לבית.

המתנה כזו אני לא מאחל לאף אחד, לשבת על קוצים קרוב לארבע וחצי שעות ולחכות לתשובה. "אי הידיעה יותר גרועה מן הידיעה" - היום המשפט הזה תפס אצלי חזק.

אז מה מחכה לנו עכשיו?

לאנטיס 2001, אוטומטית :roll:

שלושה חודשים של מלווה, ככל הנראה אני אהיה בהתנתקות ממנה עד שאוכל לגייס מספיק כסף לביטוח לנהג צעיר.

מה כן הלאנטיס היא רכב יחיד במשפחה, ככה ששעות הנהיגה שלי עליה יהיו מועטות בלבד.

אולי לקחת אותה לאיזה מפגשון קטן בר"ג בחנייה של ליין הלאנטיסים :wink: (היא משופרת - יש מדבקה של טייסת 'ציפורי המדבר' על וילון הכיסוי האחורי, זה מוסיף 12 כ"ס :wink: )

אבל עד אז - אלוהים גדול.

עכשיו מתחיל החלק הקשה - אין מורה שמתקן אותך. וללמוד איך לשרוד על הכבישים.

תיאוריה ראשונה, טסט ראשון,

נוסע רק על לאנטיס, אני גאון :D

עד אז - סעו בזהירות.

אוהב אותכם (גם הזנזונים שקראו לי "ילד" בגלל שאין לי רישיון נהיגה :wink: ),

עידן

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב!

גם אני עברתי טסט כי נהגתי רגוע בגלל שהייתי בטוח שנכשלתי על ההתחלה, כי כשהתחיל הטסט הרכב כבה לי בעמידה פעמיים עד שהטסטר הוריד במו ידיו את בלם היד...

תנהג בזהירות!

נ.ב. - ירדן עברה? אפשר לקבל את הטלפון שלה כדי לאחל לה מזל טוב?

פורסם
שלושה חודשים של מלווה, ככל הנראה אני אהיה בהתנתקות ממנה עד שאוכל לגייס מספיק כסף לביטוח לנהג צעיר.

למה 3 חודשים?

החוק החדש יחול רק על מי שיקבל רשיון החל מ-1 בנובמבר.

אתה תחוייב בחודשיים מלווה בלבד וככל הנראה גם ללא הגבלת נוסעים מיוחדת.

שיחקת אותה, גבר גבר :wink:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שאלה קטנה.

TRIPLE XXX זה משהו כמו XXXXXXXXX , לא ככה ? :)

:roflmao:

הרגת אותי.. :)

האמת שלא השקעתי הרבה מחשבה בבחירה של הכינוי אז זה מה שיצא... :?

אבל תודה שזה נראה טוב יותר מ-TRIPLE X 8)

פורסם

בהחלט הרגשה עילאית עוטפת אותך ביום הזה.

מיד אחרי שהמורה שלי הודיע לי שעברתי, הייתי עסוק בריצות לדואר ולמורה, לשלם את מה שצריך והכל.

מזל טוב!

ונזכרתי לבסוף. אפשר את הטלפון של ירדן?? פליייזזז.

172

פורסם

מזל טוב :beerchug: סע בזהירות :idea:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מי זאת ירדן הזאת??? :twisted:

זו באמת שאלה טובה. אני מוכן להשקיע שיחת טלפון כדי לברר, ברגע שאקבל את המספר :roll:

ולזה שהעיר על פדופיליה: אם היא עשתה טסט, סימן שהיא בת 17, ומבחינת החוק בישראל זה יותר ממספיק :twisted:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מי זאת ירדן הזאת??? :twisted:

זו באמת שאלה טובה. אני מוכן להשקיע שיחת טלפון כדי לברר, ברגע שאקבל את המספר :roll:

ולזה שהעיר על פדופיליה: אם היא עשתה טסט, סימן שהיא בת 17, ומבחינת החוק בישראל זה יותר ממספיק :twisted:

תמשיך לחכות, כי גם אני לא יודע אותו :D

• תוכן חדש...