Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש!!!!! (או: עברתי טסט ראשון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:oops:

חבל

עכשיו באמת צריך את הטלפון שלה ....................לנחם כמובן :twisted:

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

מיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזל טווווווווווב :D

סע בזהירות

הטירוף מגיע מכיוונים שקשה לקלוט...

סתם לידיעתך הכללית , לחכות 4 ומשהו שעות זה סביר , אני חיכיתי 4 ימים עד שידעתי! (המורה האהבל שלי ראה את השם שלי , אבל עם אות חסרה אז הוא לא היה בטוח במשך כמה ימים , ש-ו-א-ה-! :shock: )

וואלק אתתתתה

פורסם
מזל טוב!!

גם אני עברתי טסט ותאוריה רשאונה בזמנו...

אני משער שבתאוריה לא הקפידו על איות נכון....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לפני כמה שעות קיבלתי את אגרת הרישיון ע"ס 131 ש"ח מהמורה שלי.

נ.ב

היא נכשלה :roll:

ולאחת שנכשלה נותנים להיות מורה?!?!?!?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ולאחת שנכשלה נותנים להיות מורה?!?!?!?

אולי לא הייתי מדויק

"לפני כמה שעות קיבלתי את אגרת הרישיון ע"ס 131 ש"ח מהמורה שלי." - מורה בלשון זכר

"נ.ב

היא נכשלה"

ההיא (ירדן) שכל הכותבים בהודעה זו התרכזו בה והתעניינו לשלומה :wink:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקי, זה כבר באופן רשמי מאחורי - סיומה של תקופת המלווה. החודשיים האלה חלפו די מהר מבחינתי.

אז מה השתנה בסה"כ?

בעקרון כלום. (נו טוב, חודשיים זה לא פרק זמן עצום).

חוץ מכמה נהיגות על הבהמה שעליה הכינוי שלי ואת הנסיעה הארוכה ביותר (עד עכשיו) שעשיתי מטבריה לת"א לא היו לי איזשהן אירועים מסוימים.

אני עדיין מנצל כל הזדמנות (ולאחרונה אין לי הרבה כאלה) לנהוג. למרות שההתלהבות פוחתת מפעם לפעם.

עדיין מביט ממרומי האוטובוס בשעת ארבעיים אפלולית בסוף יום לימודים מייגע על כל רכב שנוסע לידי.

בהתחלה הייתי סובלני אך לאט לאט אני הופך לישראלי מצוי ומאבד את הסבלנות שלי בכביש (זכור במיוחד מטר הקללות לבעל ה205 שהחליט לעקוף אותי מימין בכביש עירוני).

זהו, לא נראה לי שיש לי הרבה מה לספר.

לצערי הרב יום השישי הראשון בלי מלווה נפל על יום כיפור (זה היה די צפוי עם המזל הנאחס שלי), אז ביינתים תשכון המאזדה בחניה.

עידן.

פורסם

אם כבר הקפצת את ההודעה...אז גם לי מגיע מזל טוב!

גם אני אתמול עברתי טסט (שני :roll:) !

סוף סוף אחרי 2 תאוריות, 2 טסטים ו-34 שיעורים אני יכול לקרוא לעצמי נהג...

הטסט עצמו היה ארוך יחסית (חצי שעה) והוא כלל נסיעה בעיר ויציאה לדרך בין עירונית, חניות לא היו.

הייתי בטוח ב-100% שנכשלתי כי רבתי עם הטסטרית כמה דקות אחרי שהתחלתי את הטסט, בגלל איזה מצב שהיה לי עם אופניים שהתפרצו לכביש :-x . לא היה מאושר ממני ברגע ששמעתי שעברתי :razz:

אחחח אני כבר מת שתיגמר לי תקופת המלווה המעיקה הזאת...:???:

פורסם

אני עדיין מנצל כל הזדמנות (ולאחרונה אין לי הרבה כאלה) לנהוג. למרות שההתלהבות פוחתת מפעם לפעם.

עדיין מביט ממרומי האוטובוס בשעת ארבעיים אפלולית בסוף יום לימודים מייגע על כל רכב שנוסע לידי.

בהתחלה הייתי סובלני אך לאט לאט אני הופך לישראלי מצוי ומאבד את הסבלנות שלי בכביש (זכור במיוחד מטר הקללות לבעל ה205 שהחליט לעקוף אותי מימין בכביש עירוני).

עידן.

חבובניק. אתה נוהג בלאנטיס. השנאה שלך לנהיגה תתעורר בגללה.

יש לי שני חברים עם לאנטיסים, עוד אחד עם כאריזמה, ואחד עם אימפרזה. כל אלה כבר לא סובלים לנהוג, טוענים שזה משעמם אותם. נוסעים רק כשהם צריכים.

מצד שני יש לי חבר עם קליאו B, ואחד עם A4. שניהם נהנים לנהוג(כן כן, קליאו B דור ראשון 1.6 אוטומטית די מהנה, על האאודי אין מה לדבר). וכמובן שאני עדיין לא נטשה אותי מחלת ההגה.

אז עצה שלי.. תתרחק מהלאנטיס, פן תתקוף אותך ואת חיבתך להגה!!!

:wink:

172

פורסם
אז עצה שלי.. תתרחק מהלאנטיס, פן תתקוף אותך ואת חיבתך להגה!!!

זה או לאנטיס או טנדר סובארו (עם ארגז :bugeyed: )

הדרישות שלי די צנועות, רכבים עם התנהגות ספורטיבית באופן ישיר או בעקיפין לא כ"כ עושים לי את זה.

שיהיה ספרטני, עם כמה שפחות פוזה ומושגים מפוצצים, שיהיה אמין (ושיחכה לי בסוף היום בחנייה של הביה"ס)

עידן.

פורסם
הדרישות שלי די צנועות, רכבים עם התנהגות ספורטיבית באופן ישיר או בעקיפין לא כ"כ עושים לי את זה.

שיהיה ספרטני, עם כמה שפחות פוזה ומושגים מפוצצים, שיהיה אמין (ושיחכה לי בסוף היום בחנייה של הביה"ס)

עידן.

קורקינט :idea:

• תוכן חדש...