Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שהרהרתי בו היום, במהלך נסיעה באוטובוס שבחלקו הוא עם מושבים כאלה.

אם זה לא מובן מהכותרת, אז השאלה היא למה לא היו אף פעם רכבים עם מושבים שמכוונים הפוך מכיוון הנסיעה(מלבד הנהג כמובן)? אמנם היום הבטיחות השתפרה פלאים, אבל פעם זה לא היה ככה.

לי אישית ניראה שבזמן התנגשות חזיתית, הנזק יהיה הרבה פחות חמור אם המושבים יהיו בצורה כזאת.

האם מישהו יודע ויכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

לא יודע מהפן ההנדסי והבטיחותי, אבל מהצד האנושי- מאותה סיבה שרוב האנשים שמגיעים לאוטובוס\רכבת מתווכחים עם חברים שלהם מי ישב הפוך- פשוט כי זה בעסה!

אישית לא הייתי קונה רכב שהמושבים בו הפוכים.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלק מהסופות הצבאיות יש מושב אחורי שפונה הפוך לכיוון הנסיעה.

אם אני לא טועה, בקרייזלר וויג'ר חלק מהכיסאות אפשר לסובב לאן שרוצים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש אנשים שישיבה בכיון הפוך מכיון הנסיעה גורמת להם לסחרחורת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
משהו שהרהרתי בו היום, במהלך נסיעה באוטובוס שבחלקו הוא עם מושבים כאלה.

אם זה לא מובן מהכותרת, אז השאלה היא למה לא היו אף פעם רכבים עם מושבים שמכוונים הפוך מכיוון הנסיעה(מלבד הנהג כמובן)? אמנם היום הבטיחות השתפרה פלאים, אבל פעם זה לא היה ככה.

לי אישית ניראה שבזמן התנגשות חזיתית, הנזק יהיה הרבה פחות חמור אם המושבים יהיו בצורה כזאת.

האם מישהו יודע ויכול לשפוך אור על הנושא?

ישנן הרבה סיבות מדוע לא, אך הסיבה העיקרית היא מרווח. במכונית סדאן ממוצעת, אפילו להיכנס למושב לא הייתה מצליח במידה והמושב היה מותקן הפוך. במכוניות מיניוואן זו לא בעיה ויש המון דגמים המציעים מושבים הניתנים לסיבוב נגד כיוון התנועה או כמובן בלימוזינות שם אין בעיה של מרחב.

פורסם

בכל שברולט ויונט המושב הקדמי מסתובב

אם כי אני לא בטוח שאפשר לסוע כך.

http://laligua.olx.cl/vendo-chevrolet-vivant-2005-a-5-000-000-full-equipo-1-6-impecable-por-renovacion-iid-33891563

וולו סטיישן הישנים אפשרו 7 נוסעים כאשר הנוסעים שבבגאז ישבו הפוך. אני חושב שגם מזדה 626 סטיישן היו עם סידור דומה.

פורסם

סחרחורות ודברים כאלה אני חושב שזה נטו עניין של הרגל. זה מרגיש מוזר כי אנשים לא רגילים לזה, אבל אני לא חושב שיהיו סחרחורות או איזה שהיא חוסר נעימות ברגע שזה נהפל לסטנדרט.

ישנן הרבה סיבות מדוע לא, אך הסיבה העיקרית היא מרווח. במכונית סדאן ממוצעת, אפילו להיכנס למושב לא הייתה מצליח במידה והמושב היה מותקן הפוך. במכוניות מיניוואן זו לא בעיה ויש המון דגמים המציעים מושבים הניתנים לסיבוב נגד כיוון התנועה או כמובן בלימוזינות שם אין בעיה של מרחב.

אם תנסה לשים כסאות הפוכים עכשיו זה יראה לך קטן ולא מרווח, אבל אם היו מהנדסים רכבים מלכתחילה איתם, אני לא חושב שהייתה בעיה של חוסר מקום.

פורסם

אני לא מומחה, אבל פעם אמרו לי שזה קשור לכך שהגוף בתנועה לכיוון מסויים, אבל המוח כאילו מתבלבל בכיוון התנועה וזה מה שגורם לכך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ברבים מדגמי הסטיישן של וולבו וסאאב היה ספסל אחורי מתקפל בתא המטען שבו ישבו 2 נוסעים הפוך לכיוון הנסיעה.

בדרך זו המכונית יכלה להסיע 7 נוסעים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בכל שברולט ויונט המושב הקדמי מסתובב

אם כי אני לא בטוח שאפשר לסוע כך.

http://laligua.olx.cl/vendo-chevrolet-vivant-2005-a-5-000-000-full-equipo-1-6-impecable-por-renovacion-iid-33891563

וולו סטיישן הישנים אפשרו 7 נוסעים כאשר הנוסעים שבבגאז ישבו הפוך. אני חושב שגם מזדה 626 סטיישן היו עם סידור דומה.

זה ממש לא נראה לי בטיחותי לנסוע ככה, הכרית של הנוסע תפתח ותתן כזאת מכה לנוסע בראש ....

בגלל זה לפני ששמים מושב תינקות הפוך צריך לנטרל את כרית האוויר...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
יש אנשים שישיבה בכיון הפוך מכיון הנסיעה גורמת להם לסחרחורת.

+1

זאת הסיבה שאני תמיד מנסה לשבת עם כיוון הנסיעה זה פשוט מרגיש לא במקום.

וגם אנשים אוהבים לראות את הדרך,לדעת תמיד איפה הם,כשיושבים הפוך זה לא קורה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סחרחורות ודברים כאלה אני חושב שזה נטו עניין של הרגל. זה מרגיש מוזר כי אנשים לא רגילים לזה, אבל אני לא חושב שיהיו סחרחורות או איזה שהיא חוסר נעימות ברגע שזה נהפל לסטנדרט.

אם תנסה לשים כסאות הפוכים עכשיו זה יראה לך קטן ולא מרווח, אבל אם היו מהנדסים רכבים מלכתחילה איתם, אני לא חושב שהייתה בעיה של חוסר מקום.

הבעיה היא שיש בתי גלגלים שצריך להתחשב בהם.

• תוכן חדש...