Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים לא חושבים על התנגשות חזיתית, הם חושבים על זה שככול האצה אתה מרגיש כאילו אתה עומד לעוף.

בעניין הסחרחורת,לשבת באמבולנס נגד כיוון הנסיעה (אפשרי בכיסא הכתום שבאמצע), בנסיעה דחופה-תוך כמה דקות גם אתה צריך מטפל.

כשהגוף מרגיש האצות אבל שהעיניים לא רואות את זה, גורם להרגשה(לי בכול אופן) זוועה .

חוץ מזה,ברכב רגיל בהתנגשות חזיתית האנרגיה נספגת בכרית אויר.

ברכב הפוך איפה תשים את הכרית?

פורסם
לא יודע מהפן ההנדסי והבטיחותי, אבל מהצד האנושי- מאותה סיבה שרוב האנשים שמגיעים לאוטובוס\רכבת מתווכחים עם חברים שלהם מי ישב הפוך- פשוט כי זה בעסה!

אישית לא הייתי קונה רכב שהמושבים בו הפוכים.

דוגרי אני גם לא הייתי קונה את זה,

יצא לי כמה פעם לנסוע ברכבת נגד הכיוון, אותי באופן אישי זה מחרפן.

פעם חשבתי לקחת גם מושב כזה במטוס (ATR72 אם אומר למישהו פה בכלל משהו) שיש בתחילת המטוס 2 מול 2 (לכל המשפחה) אבל בסוף לקחו 2 ועוד 2 אחורה, כי אף אחד לא היה מוכן לשבת נגד כיוון הטיסה...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה דווקא רץ יפה בפולסוואגן קראבל VIP

TRIMO_CARAVELLE_BEIGE-7.jpg

20257.jpg

69071869.jpg

כי אם כבר לפתות ילדים קטנים בחניה של הסופרמרקט שיכנסו לואן שלך, אז בסטייל!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה בטויוטה פריויה בשנות התשעים המוקדמות אפשרות להפוך את הכיסאות האמצעיים (שיפנו לשורה השלישית).

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היה גם באוסטין מונטגו.

48d8adf5afb3e_51884n.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
69071869.jpg

כי אם כבר לפתות ילדים קטנים בחניה של הסופרמרקט שיכנסו לואן שלך, אז בסטייל!

איך הגעת מוואן מפואר לפדופיליה?

וחוץ מזה, למה לפתות ילד קטן שאפשר לפתות את האמא הפצצה שלו? :-P

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
יש אנשים שישיבה בכיון הפוך מכיון הנסיעה גורמת להם לסחרחורת.

תנסה להסיע אותי ברכב כזה, ולפי השמשה האחורית תדע מה אכלתי לפני.

אני לא רק שלא מסוגל לנסוע נגד כיוון התנועה, גם במושב האחורי אני לא מסוגל לשבת בנסיעות ארוכות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תנסה להסיע אותי ברכב כזה, ולפי השמשה האחורית תדע מה אכלתי לפני.

אני לא רק שלא מסוגל לנסוע נגד כיוון התנועה, גם במושב האחורי אני לא מסוגל לשבת בנסיעות ארוכות.

זה בגלל שאתה Fat Bastard.

:wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...