Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולקן - שלוש דלתות או קופה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הקופה היחידה שננהגה ע"י בבונים.

בסיס גלגלים קצרצר ומרווח גחון גבוה הבטיחו התנהגות שובבה במגבלות המאוד נמוכות.

IMAGE0008.jpg

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסתייג. בכל אופן לפי הלוחית היא ניבאה מהפך ב77. הדגם שצירפת הוא "אמצע" חפש דגם גי אס אר. בעיצוב קיצוני יותר, בנוסף, היה דגם שלישי עם מראה מתון יותר.תודה.

שים לב לזנב הפרוותי שצולם לפני חיבורו לדשבורד.

פורסם

אני חייב להידחף עם עוד יפנית (מקווה שתעשה סדר), בזמנו מאזדה הוציאה 5 תצורות שונות של אותו הרכב.

זאת FASTBACK:

Mazda_323_F_1_519.jpg

Mazda_323_F_2_06e.jpg

זאת HARDTOP:

astina_lowered_front.jpg

astina_lowered_back.jpg

זאת coupe:

Mazda_323_3_4a1.jpg

Mazda_323_2_264.jpg

זאת HATCHBACK:

323P_2.jpg

800px-Mazda_323_rear_20080222.jpg

זאת SEDAN:

Mazda_323_2_91a.jpg

Mazda_323_1_f11.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הבורדו המרשימה נראית ממבט ראשון כמו קסאודוס 6,דגם אפמרקט שמימנו ,ידוע לי רק על אחד הארץ. אני מסתמך על זיכרון ולא על גוגל, לכן יתכן שאני טועה. השאר-פחות מענין מבחינתי. ספורט, מכיר אחת אדומה. איפה סובארו?

עריכה: פתאום הבנתי שהאדומה שלך. ייחודי.

פורסם

אני מבקש לא להרוס את השרשור עם יפניות סתמיות משנות ה 90, השרשור הזה כולו אקזוטיקה עממית.

מסתייג. בכל אופן לפי הלוחית היא ניבאה מהפך ב77. הדגם שצירפת הוא "אמצע" חפש דגם גי אס אר. בעיצוב קיצוני יותר, בנוסף, היה דגם שלישי עם מראה מתון יותר.תודה.

שים לב לזנב הפרוותי שצולם לפני חיבורו לדשבורד.

לא רואה מה קיצוני ב GSR חוץ מהמראות צד.

DSC05336.jpg

DSC05338.jpg

מצד שני הטויוטות האללק ספורטיביות מדליקות.

S800

t_s800r.jpg

200GT

Toyota-2000GT.jpg

פורסם

מסתייג שוב מהמשפט הראשון.

כמוכן חסרה לנו עוד גירסה של "סתם" שלוש דלתות.זה ישלים התמונה א ב ל איני בטוח כלל ששלושתן יוצרו במקביל. בעיני הגי אס אר ה"מחודדת מכולן" מראות חסרות תועלת, בפועל חוברו עוד מראות על ידי הבעלים, ונוצר מראה רב מראות.

הטויוטה השניה אינ אלק...היא וואו.אבא אי טייפ, אימא אופל גי טי.

לאחת הסובארו קראו כנראה קסטום, או הראשונה או זו שטרם מצאת.

פורסם

טוב, אז מה למדנו?

למדנו שגבולות ה"קופה" התפוגגו די מזמן ולא קל להגדיר את התצורה בצורה מוחלטת.

אני לא בטוח שמי שדיבר על

נפוץ לכנות כקופה גרסאות 2 (לא 3 כמו הוולקן) דלתות בעלות תא מטען נפרד.

חושב שזה רכב קופה :lol:

Corsa_TR_Berlina_83.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, אתה צודק במידה רבה, גם פולקסווגן דרבי מתאימה לטענתך, וגם הסובארו השלישית שטרם נמצאה, זוכר שהוספתי את קריטריון חוסר השימושיות?[וצפיפות בד"כ]

מכונית קופה אמורה לשדר שאר רוח, משהו מעבר לפרקטי, שיעיד על כך שיש לך עודף, זמן, כסף...אינך מותח כל משאביך, הן בקופה עממית, ודאי ביוקרתית, מרצדס ארבע דלתות גדולה ,פירושה שיש לך כסף. שתי דלתות- יש כסף לעוד כמה מכוניות. אגב אלפא גוניור היא קופה?אלפא 2600 שתי דלתות או לנציה פלמיניה הן יותר קופה, יש כאן שפה שלימה.

אודי 5 שתי דלתות היא כמעט קלאסית וכמעט יפה, הגריל הקדמי מרשים ומשדר עוצמה, אבל לבעלי טעם הוא אינו מעודן, הוא וולגרי והוא הורס את פרופיל הרכב שהוא בהחלט סביר. מיצינו?

אגב, כתיבה מגזינית היא בדרך כלל "קופה". עתון יומי זה ארבע דלתות, מקומון הוא הצבק או אפילו טנדרון.

פורסם

מסכים שהיא מכוערת מאוד בגירסה מקורית אבל מאחר וזאת קורסה רגילה עם שוק אפטר מרקט עצום, עם קצת TLC אפשר בהחלט להפוך אותה לייחודית ומעניינת.

צביעה

Rial16_2.jpg

הנמכה+צמיגים לעניין

KW_75x16_ET35.jpg

מנוע 2 ליטר 16V

c16xekiinni2.jpg

ויאללה בלגן! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בגרסה המקורית היא יפה יותר מהZX סדאן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה שלא הספקת לקרוא פוסט קודם שלי. הקורסה הזו כמו קורדובה שתי דלתות היא ה ה י פ ך מקופה קלאסית ומשאר רוח. היא "מתאמצת" היא"וונבי" כלומר- רוצה להיות. אולי חביבה אך זה לא זה.בוי רייסר.

כמה חבל שנושאים רציניים לא נידונים כאן ובכלל באותה הרצינות ועם מיספר צפיות רב? נכון בגירה? אני לא ציני.[זוכר שרשור מדד למשל?]

אגב, שאלה : משהו בכלל מבין על מה דיברתי כאן ובפוסט קודם?או שנותרתי לבד בעניין?

פורסם

קורסה האץ' המקורית נהדרת, ה TR בכל שדרוג היא זוועת עולם.

באחד הכתבות המצחיקות של ב.מיכאל ב"אוטו" הוא סיפר איך היה בטוח שבקורסה האץ' שבחן בגרמניה המנוע החזק באופן מפתיע היה בנפח גדול יותר מ 1.2 המוצהרים, הוא הציק למהנדסי החברה וחקר עד שהצליח לנטוע חשד עצמי במהנדסי אופל שבאמת הם טעו והרכיבו מנוע אחר.

אבל מי כבר צריך דלתות כשיש את זה ?

245-185.jpg

• תוכן חדש...