Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי ברז של חמת, בן 10 שנים, וברצוני לתקנו. מישהו יודע מה הפרוצדורה ?

למיטב זכרוני, הבחור מחמת ש"תיקן" את הברז עוד בתקופת האחריות (או תמורת 150 שקלים, אני כבר לא כ"כ זוכר) לא החליף את ה"ראש" בפנים, ולכן הברז המשיך לנזול בפתיחתו. כלומר שיש שם בעיה/נזילה מהקרמיקה.

מיותר לציין שמדובר בברז איכותי, ואם אצליח לתקן אותו אהיה מאוד מרוצה מעצמי.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כיום יש ברזים חדשים החל מ 240-250 שח, כולל ראש נשלף...

אתה בטוח שאתה רוצה לתקן ברז בן 10 ?

אם אתה מתעקש, הנה סירטון איך להחליף את המיקסר בברז פרח.

בהצלחה גבר

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על הסרטון.

רוצה להחליף כדי ללמוד, וגם... חבל סתם לזרוק.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בדירה הקודמת היו לי שני ברזי חמת - הייתי מחליף את המנגנונים בתדירות של פעם בשנה.

היום יש לי בכיורי הרחצה כמה ברזים איטלקיים עלומי שם שמחזיקים מעמד כבר 15 שנה, באמבטיה ברז מדגל כבר איזה 8-10 שנים ובמטבח החלפתי לאחרונה ברז מדגל נשלף שהחזיק מעמד לפחות 8 שנים, אם כי את המזלף הייתי צריך להחליף בממוצע כל שנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי התיקון - אל תשכח להחליף כ-ל גומייה שאתה פותח. כל גומיה גם אם היא נראית טוב יכולה להיות שבורה/סדוקה או סתם יבשה. אני החלפתי ברז ניל, אמנם זה ברז הרבה יותר פשוט מפרח, אבל עדיין - לא החלפתי גומיה וכל העסק שם יצא משליטה. (מים על הקיר, ויריקות על כל מי שניסה להשתמש בו :-D ). לא מומלץ.

בהצלחה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בדירה הקודמת היו לי שני ברזי חמת - הייתי מחליף את המנגנונים בתדירות של פעם בשנה.

היום יש לי בכיורי הרחצה כמה ברזים איטלקיים עלומי שם שמחזיקים מעמד כבר 15 שנה, באמבטיה ברז מדגל כבר איזה 8-10 שנים ובמטבח החלפתי לאחרונה ברז מדגל נשלף שהחזיק מעמד לפחות 8 שנים, אם כי את המזלף הייתי צריך להחליף בממוצע כל שנתיים.

לי יש רק מילים טובות על חמת.

הברזים שלהם מחזיקים הרבה זמן אצלנו. עם זאת, מסתייג מ"הפעלת האחריות" כי בפעם היחידה שזה נוסה, הברז המשיך לנזול.

Skoda Fabia 2025 

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים.

מקפיץ את השרשור ולהרחיב את הנושא לסוג אחר של תקלה בברזי פרח וכיצד ניתן לתקנה.

מי שיגיד: דחילק, "קנה ברז חדש" שיוותר מראש - קניתי ברז חדש כבר.

את המקולקל שפירקתי, אני רוצה לנסות לתקן בשביל התחביב/פרנציפ.

צרפתי תמונה של הברז הסורר (חמת) צבעתי בצבע כחול את מקור הנזילה.

צריך לפרק את הברז לגורמים.

הידית פורקה, גם מכסה הניקל והמנגנון מיקסר עצמו.

איך אני מתקדם הלאה ? נראה שהגליל, זה שסימנתי בחץ אדום, צריך גם הוא לצאת - איך ניתן להוציא אותו ?

תודה מראש, אריאל.

סוללה בעמידה רותם.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...