Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבת שמתי תוסף NRG ועכשיו שיצאתי מהאוטו השארתי אותו דלוק כדי לראות משהו וראיתתי הרבה עשן יוצא מהאגזוז האם זה נורמאלי לאחר תוסף?

פורסם

לדעתי בהוראות היצרן כתוב במפורש שבתקופה הראשונה יהיה קצת עשן ושישתפר עם הזמן.

התוסף הזה הוא מעולה (אני מכיר אותו משימוש נרחב בעבר הרחוק, וברכבים ישנים וטרקטורים), יוצר שכבת בידוד בין הטבעות לצילינדר ומונע שחיקת יתר.

האמת, היום עם כל השימוש הנרחב בשמנים סינטטיים מעולים, אני באמת לא יודע עד כמה התוספים הללו יעילים.

פורסם

אוקיי ירדה לי אבן מהלב,

העניין שבשבילו שמתי את התוסף הוא בגלל שהיה לי נזילת שמן תיקנו את הנזילה ולאחר התיקון גיליתי שחסר לי 2 ליטר שמן!!! איך זה הגיוני שמוסכניק שמתקן נזילה לא שם שמן לאחר הנזילה????

אז שמתי שמן והבחור בתחנת דלק המליץ ממש על התוסף הזה

פורסם
הבחור בתחנת דלק המליץ ממש על התוסף הזה

לא מכיר את התוסף אבל

אני אף פעם לא מקשיב למתדלקים !!!

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם
אוקיי ירדה לי אבן מהלב,

העניין שבשבילו שמתי את התוסף הוא בגלל שהיה לי נזילת שמן תיקנו את הנזילה ולאחר התיקון גיליתי שחסר לי 2 ליטר שמן!!! איך זה הגיוני שמוסכניק שמתקן נזילה לא שם שמן לאחר הנזילה????

אז שמתי שמן והבחור בתחנת דלק המליץ ממש על התוסף הזה

התוסף הזה לא מיועד לטיפול בצריכת שמן מוגברת-בפרט אם הצריכה נובעת מנזילת שמן.

קשה להאמין שבמוסך לא הבחינו בבעיה, אלה אם הבעיה נגרמת כתוצאה משריפת שמן בחלל השריפה, ואז יש בעיה.שום תוסף לא יפתור את הבעיה, למרות שיש מצב שהוא ישחרר מעט את הטבעות בוכנה ואז שריפת השמן בחלל השריפה תדעך.

כדאי שתברר מהיכן נובעת הבעיה.

בהצלחה.

פורסם
לא מכיר את התוסף אבל

אני אף פעם לא מקשיב למתדלקים !!!

זה נכון, הם בדרך כלל לא מבינים כלום בנושא, ואפילו לא בניהול מכירה, מה עוד שאתה אף פעם לא יודע מה הם דוחפים לך-בפרט אם אין לך הבנה בנושא.

פורסם

כן אבל עזוב את זה העניין החמור הוא שלאחר הטיפול של הנזילה היה חסר לי 2 ליטר שמן!!! שזה חוסר אחריות!

האם יש קשר בין התוסף והעשן שהוא פולט לממיר הקטליטי?

פורסם

הוכנס איפה ששמים את השמן מנוע.

אבל אמרתי שבסדר הבנתי שזה יכול לכמה ימים הראשונים להוציא קצת עשן מהאגזוז אבל ממה שאני כועס זה הסיבה שבגללה הכלתי לתחנת דלק מלכתחילה זה בגלל שהיה חסר לי 2 ליטר שמן אחרי התיקון של הנזילה!!

פורסם

למגיב האחרון שלום, !

התוסף NRG המדובר הוא תוסף שמן, ולא דלק, והוא מוכנס למנוע, דרך פתח מלוי שמן, ולא לדלק דרך פיית התדלוק !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...