Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BAR72, יש לך תגובות כלכך הזויות שזה לא ייאמן. היונדאי היא הכי פח לשקל והגולף העירומה בגרסא הבסיסית שווה כל גרוש נכון? יאללה, נמאס. אולי תקנה אותה אתה, ותגיד לנו מה דעתך עליה.

שלא נדבר על התגובות ה"אובייקטיביות" שלך על הולוסטר. מעניין אם בכלל נהגת על אחת.

נ.ב

אני וחברה שלי חזרנו מחו"ל, ובמקרה למשפחה שלי שם יש I35 חדשה וגולף פלוס חדשה. חברה שלי (שלא מבינה דבר וחצי דבר במכוניות) ישבה בשני המכוניות, וברגע שהיא ישבה בגולף ישר יצאו לה המילים "מה זה האוטו המעפן הזה?". שאלתי אותה "למה, הוא לא עדיף על היונדאי?" והיא אמרה לי "ממש לא. הכל פה נראה עלוב ומעפן". הינה, אנשים שלא קשורים לתחום הרכב ואלו הדעות שלהם. (חייב לציין שה-I35 הייתה עם ריפודי עור משולבים בד ושלל התוספות בתוך הרכב, הגולף סטנדרטית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם היא כזאת מדהימה למה לא קנית פולו במקום איביזה?

1. כשקניתי את האיביזה, הייתי לחוץ לקנות. קניתי בחופזה, וזו הייתה טעות.

2. לא עשיתי שום השוואת מחירים שכן הייתי בטוח שהמחיר שאני מקבל הוא מדהים לא פחות, כי הגעתי דרך חבר שהיה מיודד למנהל דאז בסיאט הרצליה. הייתי בטוח שהמחיר שאני מקבל זה הכי נמוך שאפשר ושאני צריך ללכת על זה.

3. יש לי משיכה עזה לסיאט.

4. אם עכשיו תיתן לי פולו GTI במקום ה FR, לא בטוח שאגיד לך לא.

אגב, משתמע ממה שכתבתי שאני לא מרוצה, וזה לא נכון - אני מת על האיביזה שלי, מאוהב בה עד הגג. וגם מעל.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
הבעיה היא שהבראבו ידנית

כמו שנאמר, יש בראבו רובוטית. אם זו כוס התה שלך או לא, אני לא יודע.

בכל מקרה נדמה לי שהפסיקו לייבא אותה מסיבה לא ברורה... (או כן ברורה, ישראלים לא אוהבים רובוטי, זכותם. אני כן אוהב)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
לפחות הרובוטית של פיאט לא רגישה לחום הישראלי :-D

לפחות : סיאט + DSG + עליה + פקק != נורה אדומה בלוח המכוונים שאומרת שצריך להמתין שהקלאצ' יתקרר :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שומאכר,

זה מה שכתב פותח השרשור:

שלום לכולם,

אני מחפש רכב זריז יפה ונוח. פרקטיות זה בונוס, אין ילדים או ריהוט באופק (לפחות לא בשנתיים וחצי שהרכב יהיה בבעלותי), ואם החברים ידחסו מאחור לא יקרה כלום. אחותי בעלת ציפיות יותר פשוטות. היא צריכה, ואני מצטט, ״שיהיה ווישר מאחורה״.

בשורה התחתונה:

הכיוון הוא האצ׳בק (אם כי זה לא deal breaker), אבזור חשוב לי, ואני מחפש שתהיה חזקה יותר מה״1.6 הסטנדרטיות״. לצערי הגיר חייב להיות אוטומטי.

עכשיו תגיד לי מה קשורה I35, מעבר לזה שהיא גדולה יותר. בכלום.

לעומת זאת, אל הרנו שהצעתי (ועוד עם UNDERLINE, שלא תפספס) בכלל לא התייחסת, כי אתה חושב שאני תמיד אציע גולף. רק שאלתי מה חסר לו בה מבחינת אבזור. אם יכתוב: סאן רוף, אני אגיד סבבה, אבל זה לא בדיוק מגיע עם כל הרכבים שענייננו אותו. אם יגיד מושבי עור, אני אגיד גם סבבה, ואענה כנ"ל. אפשר לכתוב - לא בא לי גולף. היא לא יפה מספיק. אבל אם חסר לו אבזור אשמח לשמוע מה הוא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נראה שתיקח את כל המירוץ - i35.

נכון, זו לא האצ'בק. אבל אמרתי כבר שזה לא deal breaker אלא כוון התחלתי.

היא מגיעה רק עם מנוע 1.6 בהספק 132 כוח-סוס שזה לא רע בכלל וקרוב מאוד לאסטרה. המומנט שלה נמוך יחסית.

מבחוץ היא יפה וגדולה מאוד, מבפנים היא מרווחת מכל הצדדים ומרגישה הרבה יותר טוב, היא נוחה, מאובזרת יותר משתי האחרות, והרבה יותר נעים לשהות בפנים מבשתי האחרות, רואים שהשקיעו קצת יותר מחשבה בתא הנוסעים, בקונסולה המרכזית, בעיצוב הפנימי. חבר שקיבל אותה מהעבודה לא מזמן אומר שהיא תענוג מכל הכוונים.

כרגע אני חושב שהדילמה היא בין האסטרה לi35. כנראה שאצטרך להגיע להכרעה השבוע.

BAR72, ציטוט, ככה בשלוף בשבילך. הדגשתי בצבע זועק לעיניים, כדי שתראה למה כן I35 (הוא* בעצמו כתב! מה אתה לא קורא או מבין?). הדגשתי גם את היתרונות שהוא* ראה ביונדאי. אבל אתה כנראה ניזון מהודעה אחת כל שירשור, כרגיל. אתה יודע, דברים מתפתחים, ועם כל הכבוד לזה שאתה עו"ד (אני טועה?), אתה דיי מקובע. מוזר.

*(הוא=פותח השרשור. כדי שתבין ולא תגיד שאני ממציא אנשים).

והינה, עוד ציטוטים ככה בשביל שתירגע, כדי שלא תגיד שאני זה שמכניס את הגולף לכל חור (כנראה זה אתה):

אני לא יודע מה מגבלת המחיר שלך, אבל כל הדרישות שלך מובילות ל:

גולף 122 או

שירוקו 122

לאון 1.8T

כמו שאמרתי, גולף מגיעה עם רמת אבזור מביישת וכל עליה ברמה זה קפיצה משמעותית במחיר, מה גם שיש לי גולף אחת בבית ואני רוצה לגוון.

שירוקו לא באה בחשבון כי היא יקרה גם במחירון ובמיוחד בליסינג, אם בכלל יסכימו לתת לי אותה.

הלאון האוטומטית היחידה זו ה1.8T כמו שאמרת אבל גם היא יקרה.

הדגשתי לך במיוחד, שוב בצבעים עזים ונועזים כדי שתבין לשם שינוי, ולא תשאל שאלות כמו "מה חסר לו בגולף מבחינת אבזור", אחרי שהוא ענה לך במפורשות על ההצעה שלך.

אה, ולהציע מגאן אחרי שהוא כתב לך (חבל שהוא לא הדגיש בשבילך את התשובה) שלא בא לו על עוד גולף עם אבזור מבייש, זו לא חוכמה. אח"כ תגיד לי בטח שהצעת מגאן מלכתחילה. YEA RIGHT. לילה טוב :wave:

נ.ב

עדיין ההצעה הכי טובה לפי דעתי זו הולוסטר במקרה כאן. אבל זה רק אני :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...