Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כמה ימים אני וחבר שלי נסענו והגענו לצומת.

חבר שלי הגיע לצומת ועבר את אותה בירוק אך באמצע הצומת כאשר כל הרכב היה במלואו בתוך הצומת נכבה לו הרכב וכאשר התחלנו את הנסיעה מחדש (לאחר הדלקת הרכב כי נזרק הקלאץ') היה כבר אדום מלא. השאלה היא במידה והייתה מצלמת רמזור היא צילמה את הרכב גם כאשר כל הרכב עבר את הצומת בירוק?

דרך אגב מישהו יודע אם יש מצלמה בצומת פל-ים לכיוון דרום (מכיוון צפון)?

תודה לעוזרים

נ.ב. אני חדש והולך להשקיע המון בפורום :) !!

פורסם

לפני הרמזור, באיזור של הכניסה לקו הצומת ישנם פסי דריכה,

ברגע שחולפים אותם רק כאשר ברמזור דולק האור האדום,

רק אז היא פועלת ומצלמת.

אתם נכנסתם לצומת באור ירוק, נעצרתם בתוך הצומת

ולאעברתם את פסי הדריכה באדום,

לכן לא צולמתם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני הרמזור, באיזור של הכניסה לקו הצומת ישנם פזי דריכה,

ברגע שחולפים אותם רק כאשר ברמזור דולק האור האדום,

רק אז היא פועלת ומצלמת.

אתם נכנסתם לצומת באור ירוק, נעצרתם בתוך הצומת

ולאעברתם את פסי הדריכה באדום,

לכן לא צולמתם.

ל'

וואי תודה הרגעת אותי!! :)

תודה ושבוע טוב!

פורסם
שלום לכולם!

ברוך הבא לצומת... סליחה, לפורום.

אני מקווה שההשקעה לא תתבטא בעבירות תנועה שתיזום רק כדי שיועצי הפורום יחלצו לעזרתך...

ארז רונן

פורסם
שלום לכולם!

לפני כמה ימים אני וחבר שלי נסענו והגענו לצומת.

חבר שלי הגיע לצומת ועבר את אותה בירוק אך באמצע הצומת כאשר כל הרכב היה במלואו בתוך הצומת נכבה לו הרכב וכאשר התחלנו את הנסיעה מחדש (לאחר הדלקת הרכב כי נזרק הקלאץ') היה כבר אדום מלא. השאלה היא במידה והייתה מצלמת רמזור היא צילמה את הרכב גם כאשר כל הרכב עבר את הצומת בירוק?

דרך אגב מישהו יודע אם יש מצלמה בצומת פל-ים לכיוון דרום (מכיוון צפון)?

תודה לעוזרים

כן יש מצלמה לכיוון דרום והיא עובדת אז צריך לא להיתעסק איתה

פורסם
ברוך הבא לצומת... סליחה, לפורום.

אני מקווה שההשקעה לא תתבטא בעבירות תנועה שתיזום רק כדי שיועצי הפורום יחלצו לעזרתך...

ברור שאני לא ישקיע בכאלה דברים, אבל אם תקרא את האשכול מההתחלה תראה שלא נעשתה שום עבירת תנועה , הרכב עבר בירוק מלא, כלומר לא היה צהוב מהבהב או משהו כזה, קורה לפעמים שנזרק הלקאץ ונכבה המנוע לא?

בכל מקרה אל תדאג אני אשקיע בפורום בדרכים נאותות ויפות

שלך,

צח.

פורסם
כן יש מצלמה לכיוון דרום והיא עובדת אז צריך לא להיתעסק איתה

ברור שלא אתעסק איתה ולא עם אף אחת!!

דרך אגב אם היא מצלמת ניתן לראות את הפלאשים שלה גם באור יום?

כי אני לא ראיתי וברור שלא אראה כי הרכב עבר בירוק.

פורסם
קורה לפעמים שנזרק הלקאץ ונכבה המנוע לא?

צח.

סלח לי על בורותי אבל תוך כדי נסיעה, איך יכול המצמד להיזרק?

כפי שאתה מתאר את התמונה, הגעתם לצומת בנסיעה. האם יכול להיות מצב שהיו רכבים בצומת ונאלצתם לעצור בתוך הצומת?

רק זה יכול להסביר "מצמד נזרק".

ארז רונן

פורסם
סלח לי על בורותי אבל תוך כדי נסיעה, איך יכול המצמד להיזרק?

כפי שאתה מתאר את התמונה, הגעתם לצומת בנסיעה. האם יכול להיות מצב שהיו רכבים בצומת ונאלצתם לעצור בתוך הצומת?

רק זה יכול להסביר "מצמד נזרק".

לא אחי,

כאשר הגענו לצומת היה אדום , אז מטבע הדברים עוצרים. לאחר מכן שהתחלף לירוק הרכב נכנס לצומת אבל ברכב הזה יש בעיה שהרכב נכבה אם לא משלבים אותו נכון במאה אחוז הוא לא "סלחן" אתה מבין אחי?

פורסם
לא אחי,

כאשר הגענו לצומת היה אדום , אז מטבע הדברים עוצרים. לאחר מכן שהתחלף לירוק הרכב נכנס לצומת אבל ברכב הזה יש בעיה שהרכב נכבה אם לא משלבים אותו נכון במאה אחוז הוא לא "סלחן" אתה מבין אחי?

את האמת, לא כל כך אבל לא משנה, במידה וצולמתם, אני מקווה שהשופט יהיה "סלחן"...

ארז רונן

פורסם

בכל מקרה תודה אחי,

לא נראה שצולמתי, כי אחרת הרבה אנשים היו מקבלים שם קנסות כי זה רמזור קצר, ומי שעובר אותו בכתום לא מקבל קנס בכל מקרה כי זה מתחלף לאדום רק אחרי שהוא נכנס...

**** מבטיח לעצמי שפעם הבאה לא אכנס לסיטואציות כאלה כי בסופו של דבר הסבלנות (ובמיוחד בכבישים!) משתלמת!

פורסם
לא אחי,

בכל מקרה תודה אחי,

לא נראה שצולמתי, כי אחרת הרבה אנשים היו מקבלים שם קנסות כי זה רמזור קצר, ומי שעובר אותו בכתום לא מקבל קנס בכל מקרה כי זה מתחלף לאדום רק אחרי שהוא נכנס...

**** מבטיח לעצמי שפעם הבאה לא אכנס לסיטואציות כאלה כי בסופו של דבר הסבלנות (ובמיוחד בכבישים!) משתלמת!

ברוך בואך לפורום

בסרגל למעלה יש כללי פורום קרא אותם וביחוד את כלל 10

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזל טוב ארז, יש לך אח חדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מזל טוב ארז, יש לך אח חדש.

ל'

אין לך מושג כמה התאפקתי... :-)

*ולכל יפי הנפש שיתרעמו על השורה האחרונה לא אני לא גזענית אני מציאותית.

ל'

אבל למען האמת, התאפקתי גם כאן... ;-)

ארז רונן

פורסם

:mm_yeah:

אנחנו נברר את הסוגיה בשיחה פרטית באחד המפגשים.

: )

ל'

• תוכן חדש...