Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיאט איביזה 2005 ויש לה כמה בעיות חשמל.

ראשית המצית סיגריות: קניתי חדשה, הרכבתי בדקתי מתח - תקין, פיוז תקין אבל כשאני מנסה להטעין את הפלאפון האור במטען נדלק אבל אין טעינה או כשאני מחבר שואב אבק הוא בכלל לא נדלק. בדקתי ברכב אחר והכל תקין.

בעיה נוספת היא שחלון חשמל ומראה חשמלית בדלת הקדמית מימין לא עובדים וגם אין אור בכפתור החלון בדלת. רק לאחר נסיעה של כמה קילומטרים, האור נדלק והכל מתפקד. אך ברגע שאני נועל את הרכב ופותח, שוב לא עובד.

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי מה לעשות.

פורסם

אם זה לא פיוז נשמע כאילו זה מצבר ורק בנסיעה זה עובד כנראה הוא נטען בעייה אולי במצבר או אלטרנטור תנסה להחליף מצבר עם רכב אחר ותבדוק אם עובד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי וזה לא מצבר. העניין הוא שאפילו אם אני שם חצי סוויץ' (לא הנעה) אחרי כמה דק' זה יעבוד ואם אני אכבה, אנעל את הרכב ואפתח זה שוב יפסיק.

החשמלאי אמר שזה בעיה במחשב החלון שזה תכלס ממסרים. וצריך להחליף את כל המנגנון כי לא מוכרים מחשב בנפרד.

אני מאמין שיש דרך אחרת חוץ מהוצאה כזאת על כלום, כי אם הממסרים היו דפוקים אז החלון בכלל לא היה עובד.

אם יש למישהו הצעות אני מאוד אשמח...

פורסם

בבעיה דומה עם החלונות שהיו לי בפורד RS2000 אכן מדובר בממסר לפי דעתי.

לוקח לו זמן להעביר תגובה, הוא היה גוסס ושיחק לי.

בקיצור לא נעים - לא צריך לעלות יותר מידי, כמה שקלים סה"כ

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מחרפן!

האם ניתן לפתוח את הקופסת פלסטיק שבתוכה נמצאים הממסרים ולקנות ממסרים ולהחליף אותם פשוט?

פורסם

קודם כל נתחיל מהבעיה הקטנה

מטען של פלאפון למצית

הבעיה שישנם מטענים בעלי פין דק ואתה צריך פין יותר עבה בגלל המבנה שלו פשוט אין מגע במטען

הבדל קטן אבל מאוד משמעותי

אין דבר כזה מחשב חלון באוטו

כנס למוסך מורשה צמפיון שם תקבל את העזרה שאתה צריך בלי שטויות מיותרות של בעלי מיקצוע תחמנים

פורסם

אכן אפשרי לבד במידה ואתה יודע מה הממסר המתאים, תחכה סכמה או משהו.

בעיקרון ממסר עולה כמה שקלים, הבית ממסרים נגיש, לפי דעתי הוא מתחת להגה אמור להיות ממוקם באזור שם.

אם אתה יודע מי מהם אחראי לזה תחליף אותו וזהו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה באיביזה שלך נובעת בדרך כלל מקורוזיה ומגע לא טוב בתקע

של צמת החוטים שמחברת בין הדלת למרכב .

אתה יכול לבדוק את זה לבד עיי הזזת מגן הגומי וניתוק המחבר

ותראה טוב עם פנס פנימה למחבר אם אין קורוזיה או סימני חלודה .

מיקום המחבר הוא על עמוד הדלת של הנהג בין הצירים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...