Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2002 או איביזה 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, אני יודע שחפרתי מספיק ויותר מידי על הנושא, הגעתי לפרשת דרכים ויש לי שני אופציות בידיים:

סיאט איביזה סיגנו 2002, 150,000ק"מ, מנוע 1.6, יד 3 ידנית, הבחור רוצה עליה 21,000 ש"ח

פולקסווגן פולו 2002 קומפורטליין 209,000 ק"מ, מנוע 1.4, יד 2, הבחור רוצה עליה 19,000 ש"ח

מבחינת מחיר שניהן לכיס שלי. אני רוצה לדעת לגבי תחזוקה, טסט, חווית נהיגה וסחירות בעתיד הקרוב(נגיד שנתיים) ואמינות. מבחינת דלק אני יודע ששניהן בסביבות ה14 ק"מ לליטר.

מומלץ תשובה לימים הקרובים, הכסף לא יחכה לי לעולם בבנק :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הפולו והאיביזה זהות לחלוטין מבחינת המכלולים.

פולו עם 209 אלף ק"מ כבר עבר עליה הקלח... לא היתי קונה.

האיביזה 1.6 מצויינת אם טופלה ותוחזקה כראוי ולא עברה התעללות של נהג צעיר.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני נסעתי על הפולו, הבחור מטפל בה במוסך מורשה אוטו כמעט כמו חדש, את האיביזה צריך לבדוק ולראות מי הבעלים.

עוד דעות ?

ד"א יש פולו עם 135,000 ק"מ גם יד 2 וגם קומפורטליין...

יש המלצות אחרות ?

פורסם

מישהו ? עוד משהו לומר ? זה דחוף

פורסם

שתי המוניות זהות מבחינת מכלולים, תעשה נסיעה על הפולו ועל האיביזה, תבדוק איזה מהן טופלה בצורה טובה יותר, איזה מהן שמורה ותחליט.

• תוכן חדש...