Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זקוק ליעוץ עבור ידידה, (את ה FR שלי אני לא מחליף :evil: )

המטרה : רכישת רכב יד שניה במקום רכב ישן.

האוצפיות הרצויות : פיאט בראבו, קורולה/מאזדה/יונדאי, עוד איביזה חדשה יותר.

תקציב : 80K~ עדיף פחות מן הסתם.

עכשיו הדילמה : נניח שהיא תקנה פיאט בראבו, שהוא ללא ספק רכב מעניין ומשתלם, האם בעוד שנה יהיה לה יותר קשה למכור אותה מאשר אם היא הייתה קונה טויוטה קורולה או איזה מאזדה 3? כמה אתם חושבים שיהיה יותר קשה למכור את הבראבו, אם בכלל?

תודה על העזרה!

יום טוב!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
יהיה קשה למכור את שלושתן, כנראה הבראבו תאבד הכי הרבה "על הנייר" בשנה הזו.

תודה - זה גם מה שאני חשבתי, וגם היא :)

רק שלא יהיה כמו פג'ו 307 שפשוט, אי אפשר למכור :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בד"כ דווקא לרכבים ש"מחוץ לעדר" מתחיל להיות לאחר מס' שנים ביקוש ונמכרות קרוב למחירון, כיוון שאין הרבה היצע.

לא מזמן היו פה שרשור על מחפשי בראבו 2009 מחברות השכרה וליסינג במחיר אטרקטיבי, עוד שנה- שנה וחצי יחפשו גם רכבים פרטיים, שיתנו תמורה טובה לכסף והנאה מנהיגה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אם היא רוצה למכור בעתיד הלא רחוק כדאי לנסות לרכוש במקום שמבטיח קניה חזרה אחרי זמן מסויים באחוזי הפחתה ידועים מראש.

אם אני לא טועה קל-אוטו ואוטוסנטר מציעות אופציות כאלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם על האסטרה תמיד היו אומרים לי שאין סיכוי שאני אצליח למכור, לבסוף מכרתי אותה תוך פחות משבוע וב 2000 ש"ח מעל המחירון :shock: .

אני מאמין שאם הרכב נדיר, בגירסה מאובזרת ושמור כמו שצריך לא אמורה להיות שום בעיה למכור אותו.

אם אתם הולכים על מכונית יוצאת השכרה\ליסינג בגרסה מופשטת בצבע כסף ועם גיר רובוטי, אז כבר מדובר בחתונה קתולית.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...