Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום .

הרכב שלי התחמם והפאקום ראש נפרץ בסופו של דבר. הראש שופץ כל החלקים נקנו והכל מוכן להרכבה!

אך ישנה בעיה רצינית: לוולוו S40T4 יש כלי מיוחד בשביל לתפוס את הנקודות של הקאמשפטים מצידם השני .

למוסכים יש את הכלי הזה. נסיתי לשכור מכל מקום אפשרי וכולם כמו כולם לא מוכנים להשכיר.

אני מחפש בנרות מקום שאני יכול לקנות או לשכור את הכלי הזה בדחיפות ! בלי זה אני תקוע ואני לא יכול להרכיב הכל בחזרה !

מישהו יודע או יכול להפנות אותי איפה אני יכול להשיג את הכלי הזה? ובבקשה אל תפנו אותי לאיביי אין לי זמן לזה. אני צריך את הכלי הזה במידיי. הרכב מחכה להרכבה כבר חודש וחצי!

תודה.

פורסם

אני מצאתי שיש אפשרות לכמה קומבינות כתחליף לכלי הזה:

1. http://www.nuceng.ca/workspace/Volvo%20FAQ%20Site/SpecialTools.html

2. http://volvoforums.com/forum/volvo-xc70-17/how-repair-timing-belt-head-gasket-bent-valves-18322/

בהצלחה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה רבה על הלינקים !

בלינק ה 1 בכלל לא הבנתי מה הולך שם, בלינק ה 2 הוא נתפס על הצד השני של הקאמשפטים על עץ !? הסגירה החזקה של הפולי VVT לא תשבור תעץ (את העץ!) ותוציא תקאמשפט (את הקאמשאפט!) מאיזון ? אני צריך לינק עם תמונות כיצד אני יוכל לתפוס תקאמשפטים (את הקאמשאפטים!) שיעמדו פלס ללא תזוזה בזמן שאני סוגר תפולים (את הפולים!) .

עריכת ההנהלה - נא לכתוב בעברית תקינה.

• תוכן חדש...