Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט שהתחיל בבורג בגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם זרקת ביצים או מלח על הגלגל או 18 שקל בתא הכפפות או שיני שום אם אני לא טועה, אחרי שקנית את האוטו?

מקרה שאצלי קרה, לא עשיתי מה שכמעט כל בנאדם אמר לי לעשות, יום אחרי שקבלתי את האוטו מישהו ניכנס בי מאחורה בפקק, לא קרה כלום ריחמתי על הבנאדם אבל לפני ששחררתי אותו הראתי לו את הניילונים...

יש לי הרגשה שבגלל שלא עשיתי את אחד הדברים האלו זה קרה, פעם הבאה אני עדיין לא יעשה כי אני לא מאמין באמונות תפלות, מאוד מסקרן אותי אם גם אתה לא עשית.

מקס.

ספר לי על זה יומיים אחרי הקניה של הרכב (איביזה SC 2011) כשהניילונים עדיין במושבים האחוריים

נפל על הגג של המכונית מסוק שלט רחוק בגודל כמעט 40 ס"מ

ועיקם לי את הקורה מעל דלת הנהג.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
האם זרקת ביצים או מלח על הגלגל או 18 שקל בתא הכפפות או שיני שום אם אני לא טועה, אחרי שקנית את האוטו?

לא :shock:

אמא הביא לי איזה משהוא לתלות אבל זרקתי :oops:

פורסם

מקרה שאצלי קרה, לא עשיתי מה שכמעט כל בנאדם אמר לי לעשות, יום אחרי שקבלתי את האוטו מישהו ניכנס בי מאחורה בפקק, לא קרה כלום ריחמתי על הבנאדם אבל לפני ששחררתי אותו הראתי לו את הניילונים...

יש לי הרגשה שבגלל שלא עשיתי את אחד הדברים האלו זה קרה, פעם הבאה אני עדיין לא יעשה כי אני לא מאמין באמונות תפלות, מאוד מסקרן אותי אם גם אתה לא עשית.

מקס.

לא :shock:

אמא הביא לי איזה משהוא לתלות אבל זרקתי :oops:

חברים אני חושב שיש כאן הוכחה מדעית!

תמיד היתה לי תחושה :lol:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אצלי לא קרה כלום בזה התנחמתי אבל אצלכם זה באמת מבאס, אולי לפעם הבאה באמת כדי לנסות.

איביזה RF 2011 1.4...

מקס.

• תוכן חדש...