Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוט שהתחיל בבורג בגלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף סיפור מעצבן בטירוף שקרה לי אתמול ....

קצת על עצמי :

בן 25. קרוב ל 8 שנים על הכביש (רשיון משאית + נהג אמבולנס כבר שלוש שנים)

נוהג המוןןןןן

לאחרונה קניתי את האוטו הראשון שלי סקודה פאביה ספורט 2012 ירוק גג לבן 8)

אתמול במהלך ניסיעה לתדלק נדלקה לי מנורת התראה בלוח שעונים. טוב לא נורא עובר את הצומת לאט מוצא מקום לעצור מוציא ספר של האוטו. חיפוש קצר מבין שיש לי בריחת אוויר מהגלגל ...(חיפוש קצר מתגלה בורג בגלגל הקדמי )

טוב לא בעיה.

מוציא גלגל רזרבי/גיק וניגש לעבודה שם גק מתחת לאוטו מירים קצת. משחרר ברגים. מרים עוד מוציא את הגלגל מכניס אחר במקום

הופ סימתי .

בא להכניס את הגלגל אוטו (גלגל מגנזיום ) בלי שאני שם לב הוא נופל ישר על אבן שעושה רעש מחריש אוזנים ואז מתגלה ההטבעה שהשיארה . כואב הלב. אחרי קצת קללות ניגש לאוטו להוריד את הגיק ואז מתגלי לעני האסון !

הגיק לא היה במקום הוא עיקם לי את הפח ממש מתחת לדלת הנהג :evil::evil:

פשוט כואב הלב אך שהחלפת גלגל מסתימת בנזק כול כך גדול

ושתבינו אני עוד חשבתי לעצמי אני מעדיף להחליף גלגל בכביש ולא לתת לאיזי מישהוא לפרק לי אותו בפנשריה :-(

בעלי סקודות למניהים להזהר שמרמים את האוטו .....

תמונות יבוא בהמשך ....

פורסם

בעיה מוכרת , קרה לי גם שאחותי הביאה למישהו להחליף לה גלגל .

אתה אמור לשים את הג׳ק יותר בפנים ולא ממש על הסף של הדלת , יש סימון .

פורסם

בהחלט לא נעים!

היה לי סיפור דומה עם הניסאן שלי. החלפתי גלגל בירידה והג'ק פשוט ברח קדימה. מה עוד ששמו לי ג'נטים מגנזיום והחליפו לי את הברגים לקטנים יותר ושכחו לספר לי, אז הייתי חייב לגרור את זה על חשבוני לפנצ'ריה. מבאס אבל אל תקח ללב.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

מתברר שכלל ה-RTFM נכון גם לגבי פעולה שגרתית כהחלפת גלגל.

אני נפלתי בפח עם ליאנה, שלא הבנתי מדוע אינה מתרוממת על הג'ק עד שהתברר שהג'ק היה תחת סף פלסטיק, ונקודת ההרמה היתה איזה 10 ס"מ חותר עמוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנים על גבי שנים שני נוסע עם קומפרסור ברכב .

במקרה פנצר מנפח ונוסע עד לפנצריה הקרובה.

אם לא קרה משהו קיצוני לצמיג קצב בריחת האוויר הוא בד"כ איטי .

פורסם

כל עוד הנזק הוא לרכוש וניתן לתקנו בעזרת $ לא נורא.

לפעם הבאה לעבוד יותר לא, ואם יש צורך להתכופף עוד קצת

כדי לראות היכן יש למקם את הג'ק בצורה מדוייקת שלא תגרום לנזק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם במוסכים לא תמיד מסתכלים איפה יושב הגק .ומרימים את האוטו או מהחצאיות הפלסטיק או מהרצפה .שכמובן נמעכת פנימה !זו הסיבה שבגללה אני עומד ליד הרכב ומפקח על ההרמה

פורסם

היום במחיר שווה לכל נפש,ניתן לרכוש ג'ק עגלה 3 טון שמאפשר להרים את הרכב מהשילדה,

יותר קל לתפעל אותו ואין סכנה שהרכב יתדרדר ויפול מהג'ק.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
גם במוסכים לא תמיד מסתכלים איפה יושב הגק .ומרימים את האוטו או מהחצאיות הפלסטיק או מהרצפה .שכמובן נמעכת פנימה !זו הסיבה שבגללה אני עומד ליד הרכב ומפקח על ההרמה

כמה זה נכון,גם בפנציריות זה קורה,הם דוחפים את המכשיר הרמה ככה עם הרגל לא מוודאים שזה בדיוק במקום ומרימים,אז יש תופעה שמסילה איפה שאמורים לשים את הג'ק מתעקמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מבין איך יש אנשים שבכלל לא חושבים על לבדוק את המדריך למשתמש \ ספר רכב על רכוש כל כך יקר ועוד כשידוע שיש סיכוי לנזק רציני. אני בדקתי בספר גם כשהחלפתי לרכב ליסינג (לא רכב שלי). אלא אם יש סימון ברור, תמיד אבל תמיד לבדוק בספר.

אגב כשאתם בפנצריה תראו שתמיד מניחים את הגאנט עם הצד החיצוני למעלה ולא מעמיסים אותם אחד על השני. חראם על השריטות...

אנקדוטה מעניינת, החלפת גלגל ב-MX5 NB לוקחת כחצי שעה, 10 דקות החלפת גלגל ועוד 20 להבין איך אתה אמור להכניס את הגלגל לתא המטען. אחרי 10 דקות התייאשתי ובדקתי בספר, מזל שאני שומר אותו ברכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

האם זרקת ביצים או מלח על הגלגל או 18 שקל בתא הכפפות או שיני שום אם אני לא טועה, אחרי שקנית את האוטו?

מקרה שאצלי קרה, לא עשיתי מה שכמעט כל בנאדם אמר לי לעשות, יום אחרי שקבלתי את האוטו מישהו ניכנס בי מאחורה בפקק, לא קרה כלום ריחמתי על הבנאדם אבל לפני ששחררתי אותו הראתי לו את הניילונים...

יש לי הרגשה שבגלל שלא עשיתי את אחד הדברים האלו זה קרה, פעם הבאה אני עדיין לא יעשה כי אני לא מאמין באמונות תפלות, מאוד מסקרן אותי אם גם אתה לא עשית.

מקס.

פורסם

אני מציע לא לעשות את זה:

שיני שום- אתה תממן לו פחיות קליפורניה?8)

18 שקל-אחרי זה הוא ישכח ששם אותם,ואז ניראה פוסט,על זימזום מכיוון הדש בורד,והפעם זה לא יהיה צינור דלק שפוגע.:wink:

ביצים על הרכב-אם הוא לא ינקה את זה טוב ויהיה כתם על צבע החדש,אני מציע לך לבדוק כול יום שאין מטען חבלה מתחת לרכב שלך.:lol:

הכול כמובן ברוח טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...