Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי אייפון מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרגיש לי כאילו העולם קורא לי לעשות מעשים טובים,

אחרי שבחמישי מצאתי רישיון של מישהו ושלחתי לו הודעה בפייסבוק שזה אצלי

היום מצאתי אייפון בחניה ליד הקניון בחדרה על הרצפה חצי מטר מהאוטו.

כמובן שחיפשתי באיזור לראות אם מישהו מחפש אחריו אבל לא..

לקחתי אותו אליי,וניסיתי לראות של מי הוא

הבעיה שהיה קוד נעילה,וניתקו את המכשיר

על המגן מסך יש לוגו של ATT וגם הסים בפנים הוא שלהם.

אף אחד לא התקשר ז"א לא ניסו לאתר את המכשיר ע''י צלצול אליו וישר הוא נותק אני משער בגלל הסים הזר והחשש מעלות השיחות.

חיברתי את המכשיר למחשב במטרה לנסות לראות תמונות ששמורות עליו וכנראה שהאייטונס בלי ששמתי לב עשה לו רסטור כדי להפעיל אותו על המחשב ו..מחק הכל :\

אין לי מושג איך זה קרה אבל גם על הסים אין זכרונות ובכלל המכשיר חבוט ממש נראלי שדרסו אותו.

יש מה לעשות עם זה? או לתת לילדים להשתשעשע וזהו?

אני באופן כללי מתגורר באיזור עמק חפר ככה שאין לי מושג ואני לא מכיר אנשים בסביבה ההיא.

פורסם

המכשיר כנראה של אזרח אמריקאי, ככה שאם הוא ננעל ברשת AT&T, עדיין אפשר להשתמש בו פה בישראל.

בכל מקרה, הבנאדם עשה לו ריסטור, מה שאומר שהוא שדרג לו את המודם. נקווה בשבילו שזה אייפון 3GS ומטה.

Stay Dirty

פורסם

בדיוק ramir8. אם המכשיר סים פרי יצרן אין מה לדאוג. לצערנו זה לא המקרה של פותח האשכול, כי ב AT&T מוכרים רק מכשירים נעולים.

בכל מקרה, כרגע אייפון 4S אפשר לפתוח לכל הרשתות רק בעזרת טורבו סים.

Stay Dirty

פורסם

היי המכשיר אכן נראלי נעול,

הסים שלי לא מתחבר שם לרשת

יש משהו לעשות לפחות להשמיש אותו?

פורסם

פשוט מאוד: שלח מייל לשירות הלקוחות של AT&T, תגיד להם שמצאת אייפון של לקוח שלהם, מספר IMEI כך וכך, ותן פרטי התקשרות שלך (רצוי מייל בלבד). יאתרו את הלקוח? מה טוב. לא יאתרו את הלקוח? מזל טוב, יש לך משקולת נייר חדשה.

פורסם

במקביל למה ש FAZER הציע, תסתכל מאחורי המכשיר, חפש את המילה MODEL. מה המספר שמופיע אחריה ?

לפי זה נדע אם יש לך משקולת נייר(אייפוד) או טלפון.

Stay Dirty

פורסם

אופציה שניה - מסור אותו לתחנת המשטרה הקרובה. אם לא ידדרש תוך תקופה מסויימת תוזמן לקבל, בצרוף תעודה שאתה בעליו החדש של המכשיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנצי, הרעיון שלי מגיע מתוכך נסיון שהיה לי לפני כמעט 30 שנה:

אני מצאתי פעם שעון זהב בתחנת אוטובוס, פניתי למשטרה ואפילו באו אלי הביתה (!) רשמו את הפרטים ולקחו את השעון. שכחתי מהארוע, אך כעבור מספר חודשים קיבלתי מכתב שאני מוזמן לסור לתחנת המשטרה ולקבל את השעון. קיבלתי אותו בצרוף תעודה שאני בעליו החוקי. אמי השתמשה בו די הרבה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בנצי, הרעיון שלי מגיע מתוכך נסיון שהיה לי לפני כמעט 30 שנה:

אני מצאתי פעם שעון זהב בתחנת אוטובוס, פניתי למשטרה ואפילו באו אלי הביתה (!) רשמו את הפרטים ולקחו את השעון. שכחתי מהארוע, אך כעבור מספר חודשים קיבלתי מכתב שאני מוזמן לסור לתחנת המשטרה ולקבל את השעון. קיבלתי אותו בצרוף תעודה שאני בעליו החוקי. אמי השתמשה בו די הרבה שנים.

אני לא בטוח שהיום תקבל כזה יחס...

אני מקווה שאני טועה.

• תוכן חדש...