Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מת פעם אחת לדעת מה ההבדל בין DAC של פרוססור לבין DAC של HU של יוני.

אני מת פעם אחת לדעת מה ההבדל בין DSP של פרוססור כזה או אחר לבין DSP בHU של יוני (או שהוא לא משתמש בכלל בשום TC שום איקולציה ושום קרוסאובר דיגיטלי ואז אני יכול להתחיל לתאר לעצמי מה גורם לו להתחבר יותר לסאונד שהוא מקבל על מקור וציוד אנלוגי בלבד).

כל הזמן הזה HAT נקטל כאן ללא רחמים אבל עכשיו כמובן שזה נשמע סוף הדרך בגלל שאין פרוססור בתמונה - אני חייב לשמוע את המערכת הזאת בהזדמנות הראשונה - מכמה סיבות:

1. הטוויטרים האלה של הסוני - סקסיים כל כך! לדעתי גם נשמעים לא פחות ממדהים.

2. יוני? L4?? יוני??? -> זו סיבה למסיבה אפילו אם הוא לא יאהב אותם :-P

3. להבין באמת למה יוני כל כך לא אוהב פרוססורים או מה מוצא חן בעיניו בסאונד נטול עיבוד.

למה זה תמיד חוזר לשם? ולמה זה תמיד אתה?

אני באמת לא רוצה לפתוח וויכוחים, רק תשים לב.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2. יוני? L4?? יוני??? -> זו סיבה למסיבה אפילו אם הוא לא יאהב אותם :-P

.

צר לי אדי אבל אינני מבין את תמיהתך.עד כמה שזכור לי יוני מעולם לא הכפיש את מוצרי HAT . ואני עוד זוכר את תצוגת התכלית שערך לי דני לפני שנים עם הקלארוס. אז?

מה שכן,הוא מכפיש אותנו שאיננו יודעים לכוון ולמצות את הרכיבים. "אין רמה" אמרנו? :wink:

ליאור

פורסם

אני אנסה לא להציט אש - אבל אני אומר לכם שיש לפורום היסטוריה ואם תחפשו מספיק טוב אתם תבינו.

בכל מקרה יוני פנה אליי בהודעה פרטית עוד הרבה לפני - ידעתי שהוא עם L4 כבר בנסיונות ושהוא דווקא הפעם, התלהב מהם והתרשם לטובה.

--------------------- זהו - עד כאן ------ אל תחממו את האווירה בנוסף כי אין צורך (יוני יודע שאני מתבדר על חשבונו למי שלא הבין, הוא פנה אליי ראשון וביוזמתו, אבל יפה לראות מי תמיד קופץ ראשון :) ) ----------------------

יוני,

היות ונתת להם נפח של 400CC, אתה יכול לגלות מה נקודת החיתוך שנבחרה בשביל הL4?

ואפרופו - הגובה שקיבלת מהL4 מעל הדשבורד נובעת מהנקיון של הדרייבר הזה ומהזוויות התקנה שנתת לו - ברגע שיש לך אלמנט שמנגן מספיק נקי והוא מנגן בעוצמה ופאזות נכונות כלפי שאר הרכיבים במערכת - המוח שלך כבר מצייר את התמונה ולא המערכת ובגלל זה קיבלת את מה שקיבלת.

תוסיף לכך שאתה כנראה שוכח שהטוויטרים שלך על הדשבורד ולא בקיק פאנלים - הם מושכים ה-י-ט-ב את גובה הבמה הרבה מעל הדש בורד.

לגבי אופי הצליל - מה ההתרשמות שלך עד עתה?

לגבי נקיון הצליל - מה ההתרשמות שלך עד עתה?

לגבי רמת הפירוט והפרדה בין כלים - מה דעתך עליו?

האם ניסית לרגע לבטל את הטוויטרים ולראות מה קורה כשאתה לא חוסם אותו בגבול עליון? -> אתה עלול להתרשם מהאלמנט הזה עוד הרבה מעבר למה שאתה חושב עליו עכשיו (רמז - תנסה...).

בבקשה תחזור לכאן עם תשובות לשאלות האלה כי התשובות שלך יהיו מעניינות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, רמז... הטוויטר הזה עשוי מפלסטיק, לגבי הבוליט הזה אני מניח שזה אלומיניום.

ככה שלא צריך לעשות מזה הרבה יותר ממזה שזה. שומעים נחמד סה"כ בהתחשבות למה שיש ברכב ולצורה שזה מחובר.

400 CC אם אני לא טועה ללא התחשבות DRIVER DISPLACEMENT, יוני תקן אותי אם אני טועה...

את ההתרשמות שלי מה L4 אני עדיין לא גיבשתי לגמרי לכן עליהם אני לא יכול להגיב כרגע.

פורסם
אני חושב שהם חנוקים שם... הבעיה שהמיד והטוויטר מחוברים בקרוס א' לה' AUDIOCONTORL שלא מאפשר משחק דרוש בפאזות וTC.

הם חנוקים לך כי אין להם בכלל נפח, הם יושבים בבניות הישנות של ה-Lanzar.

דבר שני אתה לא רגיל לסאונד מקיק פאנלים, אתה רגיל למידים שיושבים בדש מכוונים לפנים כמו שיהיה לי ביונדאי,:-)

וכמו שהיה לך עם המידים של ה-Sound monitor

לא יודע מה להגיד אני מאוד אהבתי אותם גם שהם מותקנים ככה חפיף בקיק.

דן, לגבי הבניות אני יתן לך אותם מתנה, ברגע אני אני יבנה את הבניה שלי על הדשבורד.

זה סתם פודים שבניתי לפני שנתיים ליונדאי.

ראה תמונה:

IMG_0369[2]s.jpg

פורסם

אם הם יד שניה אני די בטוח שהם פתוחים.

הבעיה היא בנפח

המידים האלה דורשים IB כדי לנגן כמצופה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה מפגש טוב , אפילו טוב מאוד . הפתעה הצליחה :lol:.

מאוד נהנתי בסוף , קיבלתי מסאג' על הדרך תודה רבה למור .

נ.ב. אדי זאת דעה אישית שלי אבל כמה שתויות :

ברגע שיש לך אלמנט שמנגן מספיק נקי והוא מנגן בעוצמה ופאזות נכונות כלפי שאר הרכיבים במערכת - המוח שלך כבר מצייר את התמונה ולא המערכת

מה ? אולי דווקה המערכת צריכה לנגן כמו שצריך ולא המוח לצייר במות . או שבמה שלך מכוונת כמו כצריך או שלא . ובמקראה השני לא צריך לשבת בתוך האוטו ללשכנע את אצמך שבמה במקום.

פורסם
יוני, הם צריכים פורט כדי לנגן כמו שצריך.

תן להם זמן להיפתח...

אם הם יד שניה אני די בטוח שהם פתוחים.

הבעיה היא בנפח

המידים האלה דורשים IB כדי לנגן כמצופה

אני יודע חברס.

אני התקנתי אותם זמנית בפוד אטום רק סתם לשמוע, לא צריך לעסיק ישן מסקנות שליליות.

ולמרות הכל אני עדין מרוצה גם שהם יושביל על משהו שבכלל לא בכיוון למה שהם צריכים, אני מאוד מרוצה מהנקיון והפירוט שלהם.

יש להם סאונד שאני אישית מאוד אוהב, ואין סיכוי שמישהו לא יואהב כי הם מנגנים כמו שמיד צריך לנגן.

אדי הם חתוכים אצלי על 500.

מישהו מיכם ישבר ברכב ההונדה סיויק 98 עם הזוג באטלרים (מגבי מנורות) סט מורל סופרימו + מיד אליט + קלריון HX-D2?

וזה רכב שיאריק כיוון חודשים.

אני התאכזבתי.

הבחור אחרי זה ישב אצלי ולא הבין מאיפה נחתתי עליו, מאוד התלהב מהטוויטרים והמידים.

אמרתי לו שאין לי וופרים בכלל בדלתות הוא לא האמין לי שזה רמקול אורגנל.

פורסם

רומן - תקרא שוב את מה שכתבתי

אם המערכת מנגנת נכון והרמקול מספיק טוב - זה יאפשר לשריר מסויים בגוף שלך שנקרא מוח, לעשות את העבודה שלו.

בגלל זה כש"זורקים" טוויטרים על הרצפה - התמונה שמצטיירת היא עדיין בגובה הרבה יותר גבוה מאיפה שהם באמת נמצאים - כל עוד לא מביטים בהם.

כמובן - אתה זה שאמרת לי שלג'נסיס ST60 אין באס... אתה זה ששומע בהירות בחלק העליון של הספקטרום כשהחוטים עשויים מכסף בזמן שרוב המערכות לא מנגנות כמעט כלום אחרי 16 קילוהרץ והאזניים שלך לא מצליחות לפרש שום דבר אחרי 18 קילו הרץ.

אז זה בסדר - אני לוקח את ה"שטויות" שלך בערבון מאוד מוגבל.

-------------- יוני ----------------------------------------

יפה מאוד! אני שמח שבחרת בנקודת חיתוך גבוהה יחסית לL4 משתי סיבות:

1. בנפח הזה האלמנט יהיה מוגבל מלרדת נמוך יותר מאזור ה700 לדעתי אולי אפילו 900 הרץ היה רצוי לנסות.

2. עם יהיו לך וופרים טובים - רוב הסיכויים שעד אזור ה700 הרץ הם יעשו עבודה יותר טובה מהL4.

זו דעתי כמובן - לדעתי אליקו - יתנגד לסעיף 2 למשל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא יודע מה איתך אדי, על הקורות אני חותך את ה L3 SE כמו שחתכתי את ה L3 שלי, על 380 הרץ בסלופ 6

מתמודדים יפה מאוד מול ה L8 ואין להם עם זה שום בעיה.

כמובן שהכל מגובה בכח של הבילט.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני חושב שניסית לשנות את נקודת החיתוך בינם ל700 הרץ ולא כל כך אהבת - מה היתה הבעיה?

הL8 משכו כלפי מטה את גובה הבמה? הפוקוס נפרד לך לשני מוקדים?

היה מעניין אם הL3SE היה מתקרב יותר פיסית אל הL8 אבל זה גם עניין של מיקומים ואתה בחרת להתקין בקורות.

ברנו - בגלל שהC5 דווקא מותקנים גבוה בדלת והם לא רחוקים מהL3SE והC5 מנגן היטב עד אזור ה6K הרץ לא ראיתי שום סיבה ללכת על נקודת חיתוך נמוכה מידי לL3SE ונתתי לו לנגן ב800 הרץ בסלופ 6 כלפי הC5, אין שום שבירת פוקוס, אין שום בעיה של גובה (להפך האלמנטים מותקנים גבוה).

יוני לקח אלמנט L4 והסיבה שהבנתי ממנו שהוא לא הלך על L3 היא שהL4 יהיה יותר "בשרני" וזה נכון, קוטר יותר גדול.

אבל אין לזה שום משמעות, כמעט, ברגע שהנפח שהוא רואה מוגבל והוא לא יורד לתחום הנמוך שלו באמת - מה גם שלהתקין L4 בדשבורד יקח לו המון מקום, נפח ושדה ראייה.

לדעתי הבחירה בL3 היתה נכונה יותר אם הכוונה מראש היא להתקין בפוד על הקורות או על הקורות ישירות.

לL4 לדעתי רצוי שזה יהיה רכב או עם קורות מאסיביות, או מקום לרמקול 4 אינטש שפונה מהדש מעלה כלפי השמשה או בקיק פאנלים. קשה מאוד לעבוד עם L4 אם התנאים של הרכב לא מתאימים לכך מראש - זו דעתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

מבחינה טונאלית ומהציפיות שלי מהסאונד, ה L3 היה טונאלי יותר בטווח התדרים הנ"ל נתן יותר נקיון וחדות.

מכיוון שהוא מנגן אצלי מ 380 עד למעלה ללא חיתוכים גם כיווני הפאזה היו קלים יותר, [או מצב 1 או מצב 2]

בגלל שכמעט ולא קיימים הפיקים בתדרים שונים ומשונים, גם תיקוני ה EQ הם מאוד מינימלים.

הטוויטר רק נותן את התוספת שאני אוהב מעל 6K.

המידבאסים עושים עבודתם נאמנה בתחום שהם הופקדו עליו.

אבל שוב, אלה רק הדקויות שאני מתעקש עליהם.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...