Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה דקויות בדיוק?

:-P:-P:-P

יש לך H900! :-D

אתה פותח גיין על הבילט, משחרר את הרסן לזוג L8 וכל השאר הL3SE עושים לך עם קמצוץ של משאוואשה בקצה הספקטרום (ולא צריך VDH סילבר בשביל הקראנצ'יות)

פאזות ישרות, נקודות חיתוך מאוד מטירניות, מגבר גמיש כמו נערת גומי ומקור נקי כמו מים מהקוטב הצפוני -> עשית בכלל כוונים? :shock:

TC?

אח! אני כמעט בוכה מרוב התרגשות - אני מדבר איתך בפומבי על נושאי סאונד טהורים - כמה זמן זה לא קרה בפורום???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דקויות כמו ההבדלים בין מיד שמנגן 400 הרץ לבין מידבס שמנגן 400 הרץ, כמו זמני תגובה של הרמקול לכל תדר וכו'.

ולא רק טווח התדרים שרמקול מסוגל לנגן.

עשיתי TC קל מה H900 ועל כן שיניתי את הפאזה, הפאזות אצלי חשמליות בלבד, לא נגעתי בכיווני הפאזה מה H900.

אדי, עם רכיבים טובים [אופטי ל H900], רמקולים טובים, התקנה טובה ומלא חשמל, כמה כיוונים כבר צריך לעשות?:)

כל המחשבה הושקעה הרבה לפני הבניה. למה הייתי 8 חודשים בלי אף רמקול ברכב?

ולא, אין לי חוטי רמקול מיוחדים, חוטים 2.5 מ"מ בסיסיים ב 5 שקל למטר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

------------------------- אליקו --------------------------------------------

זו בדיוק הנקודה - תדרי 400 הרץ הם על הגבול בין תדרי מיד לתדרי מיד באס, מיד מתחיל להיות פעיל אם מביטים בRTA בכלל מאזור ה500 הרץ היטב עד אזור ה8K הרץ

הL8 למרות הקוטר הענק שלו גם מסוגל לתפקד כמיד באס והוא רק מתחיל לאבד את היציבות שלו באזור ה700 הרץ - במקרה שלך, אני מבין למה חתכת נמוך יותר כי זה כבר בסלופ 6 מתקרב יותר מידי לאזור שבו האלמנט נהיה לא יציב.

אצלי מדובר בL6 ושלא לדבר על הרנו C5 - אפשר לעלות הרבה יותר גבוה בנקודות החיתוך וזה עדיין ישמע טוב. וזה בדיוק מה שאני עושה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי הW6 - כן, אני לא מסוגל לשבת הרבה זמן כשהסאב הזה עובד כי ברוב המערכות שאני שמעתי אותו בהן האנשים הקצינו איתו והוציא ממנו את המקסימום שהוא יכול לתת

וזה שימוש לא נכון בסאב הזה - הוא כל כך חזק שהוא באופן מילולי הזיז לי את השערות בכל הראש ואני מדבר איתך על שיער קצר.

כשמגיעים איתו לרמות האלה - אין שום קשר בינו לבין המוזיקה שמתנגנת בקדמת הרכב והוא גם עובד כלכך מהר שהוא לא מצליח בכלל לרדת נמוך אלא לתת בעיקר פאנצ' יבש, חסר נשמה.

לעומת זאת - אם עובדים איתו נכון - זה כבר נשמע אחרת.

הדבר היחידי שאני חושש ממנו עם הSA10 - זה כאבי ראש מיותרים מלחץ (SPL) אוויר שהסאב הזה ייצר בתוך הרכב.

זה מסוכן אפילו, זה ממש גלי הדף שעוברים לך בתוך הגוף, הראש ובתדרים מסויימים זה מאוד מסוכן לחלק מהאיברים בגוף.

ואם יש מישהו שעשה על זה דוקטורט - זה אליקו.

הוא יכול לאמר לך איזה תדר מסוכן לראייה, איזה לפעימות הלב ואיזה לבטן ואיזה לאזניים (עור התוף)

לא סתם הוא קיבל לימים את הכינוי ד"ר באס - אם אתה חושב שהוא סתם "זרק" שני FI Q בתא המטען והפעיל אותם - אתה טועה, הוא עשה מחקר שלם לדעת קודם כל מה הסקנות שעומדות מאחורי שימוש בכזו עוצמה של באס וגם עבודת המחקר שהוא עשה בכדי להחליט איזו תשתית לבנות ברכב, איך להקשיח את המתלים ואיך בדיוק לחזק את השלדה (ריתוכים) ולמתקן בה מגברים - אתה היית נדהם.

אני הייתי שותף לחלק מהתכנונים האלו וזה מדהים עד כמה שהבן אדם ירד לרמת הבורג להחליט מה תהיה צורת החיבור הכי נכון כטרמינל לתיבה של הסאב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

אם היית מסיים רק ב״אני לא מאמין שיוני משתמש בhat״ אלא ממשיך בתמיד מלכלכים על hat בפורום זה כבר לא צחוק וגורר חזרה לנושא המעצבן, ותסלח לי באמת אבל זה חוזר כבר בכל הודעה שלך!

דבר שני, אם הייתי רוצה לעקוץ אותך הייתי עושה את זה מזמן ובהודעה פרטית, אני לא צריך במה שכולם יראו מה שאני חושב.

העניין עם הסאב באמת נבע מרצון לקרר את הרוחות וזאת באמת בדיחה שאני אוהב לספר.

אין לי שום רצון או צורך להתגרות בך, פשוט נמאס שבכל שרשור שנפתח בפורום אודיו חוזר נושא ה״מחנות/חיילים/ציוד״ ומה שלא תרצה

ותמיד זה אתה, שני הצדדים נאלמו דום ורק אתה מנצח על המקהלה.

שבוע טוב!

פורסם

היה מפגש מצומצם וטוב !! נהנתי לראות את כל החבר'ה !!

דבר טוב שיצא מהמפגש הזה- לאחר אין ספור פעמים והפיכות של התיבה לכל מיני זוויות, יוני ואני הגענו למסקנה ש- ES300 נשמע הכי טוב ככה בבגאג' של אלמרה ( תודה ליוני על הייעוץ ולמור על התמונה ):

:wink:

%25D7%2597%25D7%2595%25D7%259E%25D7%2595%25D7%25A1%2520046.JPG

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מור - הרוחות התקררו - אנחנו שוב בדרום פולין. אמנם בדרום של פולין אבל עדיין קר שם, קר שם מאוד!

תירגע, הכל בסדר.

יוני תמיד היה נותן תגובות שליליות מאוד על HAT ולראות אותו פתאום עובד עם L4 גרם לי להוציא כזאת תגובה - אמנם, אולי הייתי צריך לציין "זה בסדר, אני צוחק, יוני ואני כבר דיברנו בהודעות פרטיות".

לא היתה כאן כוונה להתסיס שום דבר ולא היתה כאן כוונה לחזור ליום כיפור - אתה היית צריך לראות את ההודעה של יוני (ההודעה הפרטית שלו אליי) - אני בהתחלה חשבתי שהבחור קיבל חום, לא מרגיש טוב, משהו קרה לו :-D

להפך - זה דבר טוב שקורה כאן והתגובה שלי לא פורשה נכון כי לא היה לאף אחד מכם את המידע הזה.

אז כמו שאמרתי - הכל קריר ובסדר, באמת, אתה יכול להרגע.

ועכשיו שאני מבין מה הקשר והפשר של המשפט שהעלית לגבי הסאב - גם אני רגוע.

Pioneer TS-X150

פורסם
ל

הדבר היחידי שאני חושש ממנו עם הSA10 - זה כאבי ראש מיותרים מלחץ (SPL) אוויר שהסאב הזה ייצר בתוך הרכב.

זה מסוכן אפילו, זה ממש גלי הדף שעוברים לך בתוך הגוף, הראש ובתדרים מסויימים זה מאוד מסוכן לחלק מהאיברים בגוף.

ואם יש מישהו שעשה על זה דוקטורט - זה אליקו.

הוא יכול לאמר לך איזה תדר מסוכן לראייה, איזה לפעימות הלב ואיזה לבטן ואיזה לאזניים (עור התוף)

לא סתם הוא קיבל לימים את הכינוי ד"ר באס - אם אתה חושב שהוא סתם "זרק" שני FI Q בתא המטען והפעיל אותם - אתה טועה, הוא עשה מחקר שלם לדעת קודם כל מה הסקנות שעומדות מאחורי שימוש בכזו עוצמה של באס וגם עבודת המחקר שהוא עשה בכדי להחליט איזו תשתית לבנות ברכב, איך להקשיח את המתלים ואיך בדיוק לחזק את השלדה (ריתוכים) ולמתקן בה מגברים - אתה היית נדהם.

אדי אתה עשוי מביסקוויט?

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, שידרגתי את החלקים הפנימיים שלי :)

10 שנים איגרוף תאילנדי עושים את זה לבנאדם

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ג'וניור

מה נראה לך? לא רק ביסקוויט - תבול בתה עם השיניים התותבות מונחות בצד :-D

הרזולוציה של המיקום שלי לא מספיק ברורה?

דרום פולין, בית אבות ליד בית חולים שמצדו השני של הכביש יש בית קברות... וביניהם יש גשר שמחבר - מי שלא יוצא מהבית חולים, עובר את הגשר.

ככה זה באמת בפולין דרך אגב - כמעט כל בית חולים שם נמצא מול בית קברות, אני רציני!

:-D

מה לעשות, זו המציאות - פאנצ'ים חזקים וממוקדים מידי של סאב וופרים מנפחים לי את הראש מאוד מהר ואני מתחיל לסבול מכאב ראש שנמשך כמה שעות טובות. זו אחת הסיבות שאני לא נותן לסאב וופר לעלות גבוה מידי כי בתחום התדר הגבוה של הסאבוופרים גם התדרים יותר קצרים ולכן הפאנצ'ים יותר ממוקדים (וגם יותר כווניים).

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יודע למה אתה חושב ככה

:-D

זה לא שאין לי עבר של קרוב לעשור באמנויות לחימה, דווקא יש לי ועוד עבר תחרותי אמנם יותר בשחיה אבל גם באמנויות לחימה היה לי עבר.

והוא עבר מאוד מהר :roflmao::roflmao::roflmao:

סתם - אם באמת להיות רציני, אני הייתי ספורטאי והתאמנתי מקצועי אבל היתה לי פציעת גב בצבא שהכריחה אותי לפרוש וגם סבלתי מדלקות נוראיות שבגללן מכרתי רכב ידני ועברתי מאז ועד היום לגירים אוטומטיים.

ובנימה זו אסיים להלילה ואחזיר את השידורים לאולפן, אדי לאנוספורס, אלג'זירה :)

Pioneer TS-X150

פורסם

ישראל, מה שהורג - מחשל את אמא.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...